Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 16:15 3 914 4

Палавникът Мик Джагър няма спиране на нежния фронт (СНИМКИ)

  • мик джагър-
  • нур алфала-
  • the rolling stones

Вокалистът на The Rolling Stones има връзка с 22-годишната филмова продуцентка Нур Алфала  

Палавникът Мик Джагър няма спиране на нежния фронт (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Сър Мик Джагър има връзка с 22-годишната филмова продуцентка Нур Алфала, съобщи Female First.

Фронтменът на The Rolling Stones, който е вече на 74 години, се е срещнал няколко пъти с Нур, докато групата е била в Париж за турнето "No Filter" в началото на месеца.

Едната вечер шофьор е откарал брюнетката от апартамента на сър Мик до хотела й на следващия ден. Последвали са още няколко подобни срещи и вечери в елитни ресторанти. Нур е гледала концерта на бандата, а на следващия ден Джагър е отишъл в хотела й.

Палавникът Мик Джагър няма спиране на нежния фронт (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

"Мик е все същият легендарен чаровник, но дори музикантите от групата се изненадаха толкова млада и красива жена като Нур да дойде в Париж, за да се види с него. И двамата са неангажирани и изглежда добре се забавляват" - каза неназован източник пред в. The Sun.

Палавникът Мик Джагър няма спиране на нежния фронт (СНИМКИ)
Снимка: БТА/АР

Джагър не е имал връзка, откакто се раздели с балерината Мелани Хамрик, която роди осмото му дете - 10-месечния Девро.

"Мик не показва никакви признаци да забави темпото. Той определено още има този блясък в очите и характерната усмивка - продължи същият източник. - Нур е много уверена и добре образована, така че тя се вписваше добре на всички елегантни места, където двамата ходеха".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мераклия

    6 0 Отговор
    Дай Боже всеки му!
  • 2 ЛФЛ

    1 3 Отговор
    То пък една красавица като я гледам , сещам се поне сто жени два пъти по-стари и сто пъти по-добре изглеждащи , даже една две от бившите на Мик са доста по-засукани

    Коментиран от #4

  • 3 Диди

    3 0 Отговор
    Е глътнал е няколко виагри,иначе как да устои.А тази жена сигурно е доста ВЛЮБЕНА в него,може и тя да му роди поредното дете,и да се осигури с няколко милиона.
  • 4 Кака Гинка

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЛФЛ":

    Красотата е доста разтегливо понятие - аз пък (без да оспорвам таланта му) смятам Джагър за ужасно грозен още от млади години и винаги съм се чудила защо жените толкова го харесват. Факт е обаче,че не всеки дядка се урежда с гадже,което може да му е внучка по възраст и явно тук причините не са само финансови...
Новини по държави: