31 Октомври, 2017 14:00 19 475 28

Жестока трагедия в ядрен комплекс на Северна Корея

  • северна корея-
  • тунел-
  • ядрен комплекс

Имало е стотици загинали

Срутване на тунел за ядрени тестове в Северна Корея причини смъртта на 200 души, съобщи японската телевизия Asahi TV.

Информацията е била съобщена от източник на японска агенция. Смята се, че става въпрос за тунел от ядрени полигон Пунгери.

При срутването в тунела е имало 100 души. След това там е била изпратена голяма група от спасители. По време на спасителните работи обаче последвало второ срутване, което коствало живота на още 100 души.

Смята се, че срутването е станало на 10 септември. Информацията все още не е обявена официално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    84 75 Отговор
    Маймунски жълти новини, ще ви се подлоги на САЩ

    Коментиран от #2

  • 2 Max

    58 72 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Ма ти си голям тупан!!!!
  • 3 Бесен Язовец

    65 53 Отговор
    Вчера имаше новина от Япония че имало случай на канибалство някакъв 23 г. Канибал си консервирал човешко мн.са зле в Япония щом вече набиват човешко месо не съм чул в С.К някой да яде човешко чух за нутрии в Русия но не и за людоеди

    Коментиран от #8

  • 4 Кики

    49 35 Отговор
    Нашите жълти вестници да ядат ряпа пред японските!
  • 5 Онлайн

    47 25 Отговор
    Как ги намират тези източници на информация в най-затворената държава в света . Сигурно от тунела е предавал на живо с димни сигнали и морзов код. В Северна Корея всеки източник на информация би бил прихванат и обесен за топките.
  • 6 тасс

    38 23 Отговор
    Фалшива новина, би рекъл бай Х...!
  • 7 Бай Каунь

    48 42 Отговор
    А ха ха ха Язанеца е получил гърч и пяна му е избила .

    Язовец ,янките са им бутнали тунела -да знаеш !
  • 8 Antimediator

    32 48 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Скунса се е развунял.
    В Северна Корея храната кучета с хора , а хората се изхранват основно с кисело зеле щото няма друго.
    При всички комунисти картинката е една и съща - глад и мизерия, същото се отнася и за Мордовия.

    Коментиран от #12, #13

  • 9 Иван Господинов

    35 10 Отговор
    Бил съм се бил напил и съм искал да се бия .... това е стила на новината. Никой не ги знае какви ядрени полигони имат, никой не знае дали имат ядрено оръжие. Това което се знае че имат ракети, които падат наоколо и от време на време оная шантава прическа изръсва някаква закана към Щатите. В тая държава е трудно да влезеш като турист. Като журналист влизаш ама с една малка армия ченгета от всякакъв род и вид които те ескортират навсякъде и то по точно определен маршрут. А сега представете си информация за свръх секретна ядрена база как се получава и как се проверява дали е достоверна. Утре могат да кажат че умрелите са 1000 или пък 10 000 после да се окаже че това не е ядрена база а фабрика за парфюми и че никой не е умирал също така не е имало авария. Изобщо се чудя що се мъчите с тия "новини"? Никой нормален човек не може да повярва защото пак казвам нито има как да получите информация нито как да я проверите. Едно време през комунизма убеждаваха хората тук че кока-кола е наркотик и показваха филми с надрусани пропаднали хора от капиталистическият свят препили с кока-кола. След това следваха пионерчета с изгладени връзки. Сега ние сме от страната на пропадналият капитализъм но методите са същите. Излагате се

    Коментиран от #14

  • 10 12345

    35 9 Отговор
    Глупава новина. Всеки може да напише всичко за Сев.Корея и нищо не може да се потвърди.
  • 11 Гост

    11 30 Отговор
    Само САЩ!!!
  • 12 Кики

    21 15 Отговор

    До коментар #8 от "Antimediator":

    И понеже в С.Корея кучетата са забранени със закон, понеже замърсяват, остава им само свинското с кисело зеле. А за нашите клошари, бездомни и просяци, това ядене им остава само в сънищата... за голямо съжаление.
  • 13 Дивуй

    15 9 Отговор

    До коментар #8 от "Antimediator":

    Кога се върна от там ?
  • 14 Барчо

    24 6 Отговор

    До коментар #9 от "Иван Господинов":

    За новинарските изцепки си прав, а за кока колата не си. Действително, че е имало пропаганда и то от неосведоменост, че била алкохолна напитка, но българите я пият от собствено бутилиране още през далечната 1965 г. Така че България все пак е била отворена към технологичните достижения на запада. Които тогава са били отворени са отворени и сега. А които тогава са били маймуни, са и сега такива. Маймуните са такива и в Америка и в Русия и в Япония.
  • 15 скептик

    23 10 Отговор
    От къде ли идва тази "новина"? Не че не е възможно, но кой е източника ? Ако е от Америка си е чиста лъжа. Ако е от Европата си е чиста лъжа! Малоумниците се хващат, а ситуацията е съвсем друга.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Анонимен

    4 8 Отговор
    Незнам за Корея,но ако можеше Пекин да ги разлюлее 9по Рихтер,а Шанхай невиждано цунами и се гътнат 50мил.д.ще съм много доволен.
    Тез жълти маймуни трябва малко да се разредят
  • 18 стоян георгиев

    8 7 Отговор
    никога не съм предполагал че в българия има толкова фенове на северна корея????а дали не са един и същи мултиплициран такъв????след новината за взрива се оказа че едва ли не българия трябва да обяви траур ...въпреки че инфото е лъжливо щото не е възможно другаря ким да направи такава грешка:)))))!

    Коментиран от #19

  • 19 OMG WTF

    7 7 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    Рубларасти, сър!
  • 20 неутрален

    10 3 Отговор
    100+100!!!Как не се случиха 97+96???Корейците явно работят на кръгли числа!Поне като лъжат,да докарват малко нещата!
  • 21 ПУУУУ

    10 11 Отговор
    ЯПОНСКИТЕ ТЪПАЦИ ДА СЕ СЕТЯТ АКО СА ЗАБРАВИЛИ КОЙ ИМ ПУСНА ЯДРЕНИТЕ БОМБИ НАД ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ -САМО ЗАРАДИ ТОВА ДЕЯНИЕ ТРЯБВА ДА МРАЗЯТ И НЕ-НАВИЖДАТ ФАЩ-КРАВАРИТЕ,АКО НЕ МОГАТ ДА ИМ ГО ВЪРНАТ.ТОВА СА НАЙ-ИДИОТСКИТЕ УПРАВНИЦИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ.САЩ ДА ТИ ПУСНАТ ЯДРЕНИ БОМБИ А ТИ ДА СИ СЪЮЗНИК С ТЯХ.

    Коментиран от #23, #25

  • 22 реалист

    7 2 Отговор
    Интересно как ги разбрахте тия всички подробности . Нали уж в тая държава на диктатура и цензура всичко остава скрито покрито. Или чичо сам ви е помогнал в съчиняването.
  • 23 Откачен Борсук

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "ПУУУУ":

    Ми то и рушлямците и турчолята колко войни са водели по между си, а днес путя и ердухан са първи приятелки. Това не е ли идиотизъм? Един англичанин (колкото и да са ми противни като нация) е казал много умно нещо - няма вечни приятели, има вечни интереси.
  • 24 Къчев

    3 4 Отговор
    На затъпелите от тъй нареченият комунизмо-капитализъм искам да им припомня, че в С.Корея все пак има посолства и е много по-лесно да изтече информация от вътре навън отколкото обратно,което беше и в България до 1989г ,навън знаеха много по-добре положенито ни отколкото ние.
  • 25 Хомофоб

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ПУУУУ":

    Ако не си им съюзник ще има и още. За това са им съюзници. Демокрация в най-чиста форма.

    Ако новината е от САЩ е лъжа, ако е от Европа пак е лъжа.... ако е писана по български масмедии също.
  • 26 Хомофоб

    4 2 Отговор
    Аз прочетох само подзаглавието. Интересно е глаголното време "имало". Нещо от сорта на "една жена ми каза". И какво означава имало?
    Вече няма - съживили са се за това няма страшно.
  • 27 Рави

    2 3 Отговор
    Господ си знае работата!
  • 28 гост

    1 0 Отговор
    ЦРУ забавя но не забравя ....
Новини по държави: