Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 17:09 4 524 1

Мафиотски бос поръча убийството на дъщеря си

  • италия-
  • мафия-
  • арест

Скандален арест в Италия

Мафиотски бос от Сицилия е поръчал убийството на своята дъщеря, съобщи „Гардиън“.

Причината е била, че момичето има връзка с полицай. Пино Скадуто е бил задържан, след като синът му е отказал да изпълни задачата.

Сакдуто обвинявал дъщеря си за предишен свой арест и присъда. Той е излязъл от затвора през април. Смята се, че тогава е разпоредил на сина си да уреди убийството на сестра си. Той обаче отказал да се подчини.

„Ако искаш да я отстраниш, направи го сам. Защо аз да се занимавам с проблема? Аз съм на 30 години”, казал синът на мафиота в подслушан от полицията разговор.

Скадуто ръководи престъпния клан Багерия. Той се е опитал да прехвърли поръчката на друго лице. И там обаче получил отказ, защото ставало въпрос за семеен проблем.

Скадуто беше арестуван с още 15 члена на престъпната групировка. Причините за ареста бяха обявени от италианския външен министър Анджелино Алфано. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    3 0 Отговор
    Ла Коза Ностра !!!
Новини по държави: