Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 21:00 1 488 1

Тръмп отново на щурм

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Той отхвърли обвиненията за руска намеса в неговата кампания

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че обвиненията срещу бивши членове на неговата предизборна кампания, не значат, че той е имал връзки с Русия, съобщи „Гардиън“.

"Фалшивите новини работят без почивка. Както каза адвокатът на Пол Манафорт , не е имало тайно съглашателство, а посочените събития са станали много преди той да влезе в кампанията", отбеляза президентът в социалната мрежа Twitter.

Манафорт беше шеф на кампанията на Тръмп. Срещу него бяха повдигнати обвинения за лобистка работа в полза на проруска партия в Украйна.


Бившият съветник на Тръмп по външните въпроси Джордж Пападопулос се призна за виновен, относно това, че е излъгал ФБР за свои предишни контакти с Русия.

„Няколко души са познавали младия, редови доброволец на име Джордж, за който вече се доказа, че е лъжец. Питайте демократите“, заяви Тръмп.

Тръмп отправи въпроси и към решението на един от големите лобисти на Хилари Клинтън – Тони Подеста, да напусне основаната от него консултанската компания. Това стана след обвинения срещу него за лобизъм в полза на руски интереси.

Според него това е била главната новина през вчерашния ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 0 Отговор
    Дони, нали осъзнаваш, че дори българските тролове не ти вярват, но пишат глупости, защото им плащат за това!