Last news in Fakti

1 Ноември, 2017 15:55 1 112 5

Папата: Убийците злоупотребяват с името на Бог

  • папа франциск-
  • ватикан-
  • бог

Светият отец осъди екстремистките нападения в Сомалия, Афганистан и Ню Йорк

Папата: Убийците злоупотребяват с името на Бог - 1
Снимки: БТА/АР

Папа Франциск осъди извършените неотдавна кървави нападения в Сомалия, Афганистан и Ню Йорк. Светият отец заяви, че убийците злоупотребяват с името на Бог, за да оправдават извършваното от тях насилие, предаде Reuters.

"Дълбоко съм натъжен от терористичните атаки, извършени през последните дни в Сомалия, Афганистан и вчера в Ню Йорк", заяви папата по време на молитвата "Ангел Господен" по повод деня на Вси светии. Той добави, че се моли за жертвите и семействата им.

"Молим се на Бог да промени сърцата на терористите и да освободи света от омразата на бясното убийство, която злоупотребява с името на Господа, за да сее смърт", подчерта папа Франциск.

Папата: Убийците злоупотребяват с името на Бог


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    7 2 Отговор
    Нещо да каже за кръстоносните походи?
  • 2 йезуит

    11 0 Отговор
    А Светата инквизиция с чие име на уста претопляха вещиците на слаб огън?
  • 3 Грую

    2 0 Отговор
    Не са само убийците, изглежда са много злоупотребяващите, защото божието възмездие нещо много се бави. Явно не му стига времето да накаже мигновено всички злоупотребяващи и някои си живеят за негова сметка по цял живот и то до дълбока старост след като са злоупотребявали многократно с Бог. Стигам тогава до извода,че животът ни на тази планета може би наистина ни е даден от Бог за наказание, а най-особените случаи са специално за България ама тази демокрация и миграция явно му бърка сметките и може би затова сега се опитва да развали Европейския съюз и да се върне старото положение с желязната завеса, когато много много мърдане нямаше.
  • 4 Пепо

    1 2 Отговор
    Подобни грешки са правени, но е прав.
  • 5 МАМАТА

    4 0 Отговор
    Аз да ги питам нещо за подкрепата към третия райх който изтрепа половин Европа.И за какво съществувате изобщо,да доунищожите света ли???