Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 07:59 2 772 64

Вашингтон: В Кремъл са фашисти

  • кремъл-
  • сащ-
  • фашисти-
  • сенат-
  • фейсбук

Посолството на Русия в САЩ реагира остро, определяйки коментара на демократа Рон Уайдън като неприемлив

Вашингтон: В Кремъл са фашисти - 1
Снимки: БТА/АР

Американски сенатор нарече руското ръководство "фашистко" по време на изслушване в Конгреса, предаде Reuters.

Посолството на Русия в САЩ реагира остро, определяйки коментара на демократа Рон Уайдън като неприемлив. "Адекватността напусна още един народен представител във Вашингтон", се казва в руското официално изявление по повод изказването на американския сенатор от щата Орегон на заседание на комисията по разузнаването в горната камара на Конгреса, на което присъстваха представители на интернет гигантите Facebook, Тwitter и Google.

Посолството на Русия в САЩ предупреди, че "такива откровени провокации нанасят вреда на и без това трудните руско-американски отношения". При това изслушванията "потвърдиха липсата на доказателства за руска държавна намеса в американските президентски избори" миналата година, се подчертава в изявлението.

Американски конгресмени публикуваха вчера реклами във Facebook, показващи руската кибернамеса в живота в САЩ през 2016 г. с цел разстройване на демократичните дебати и всяване на раздори по коренно различни въпроси като имиграцията, контрола върху оръжията и политиката.

Социалната мрежа е идентифицирала и предала на Конгреса около 3000 материала, свързани с Русия. Рекламите, видени от голям брой хора, са насърчавали, например, улични демонстрации срещу Доналд Тръмп и Хилари Клинтън, мюсюлманите, хомосексуалистите, чернокожите и движението за граждански права.

Вашингтон: В Кремъл са фашисти

Няколко десетки от тези материали бяха показани през двата дни на тежки и на моменти язвителни изслушвания на представители на интернет гигантите в Конгреса. Представителите на компаниите трябваше да отговарят на въпроси защо не са направили повече, за да се борят срещу руските действия на техните сайтове.

Много от рекламите са били внимателно насочени към конкретни групи. Част от тях били основани на истински новини, които обаче били представени по манипулативен начин.

Един материал от октомври миналата година, например, бил за истинска престрелка между мъж и полицаи в Бостън. Той обаче използвал случая, за да нападне Хилари Клинтън като "основния хардлайнер срещу ченгетата" и да представи Доналд Тръмп като кандидата, който може да "защити полицията от терористите".

Част от свързаните с Русия реклами впоследствие били споделяни не само от обикновени американци, но и от представители на предизборния щаб, а след това и на администрацията на президента Тръмп.

Специалният съветник Робърт Мълър и комисии на Конгреса разследват дали Русия се е намесила на президентските избори в САЩ през ноември миналата година в подкрепа на Тръмп срещу Клинтън.
Според експерти обаче не всички материали са имали да цел да повлияят на изборите.

Вашингтон: В Кремъл са фашисти

Рекламите по предизвикващи разделение въпроси като расовите отношения и притежанието на огнестрелни оръжия, включително организирането на демонстрации на защитаващи противоположни интереси групи на близко разстояние, са "атакували политическата сплотеност" на американците, за да ги накарат да се обърнат едни срещу други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 панов

    25 76 Отговор
    ние Българите отдавна знаем че русия е фашизоидна феодална държава

    Коментиран от #6, #11, #12

  • 2 :D :D

    68 18 Отговор
    На баба ви хвърчилото :D
    Американ'ите полудяват, когато не могат да контролират някоя страна. И реално поведението им наистина отстрани изглежда стреснато и неадекватно.
  • 3 ЦРУ

    28 68 Отговор
    Абсолютно вярно!Путин не е по-различен от Брежнев или Сталин!Путин е Тоталитарен лидер-несменяем доживотно!Путин е отгледан от КГБ-Съветска структора за подтискане на правата и свобдата!Който се опълчи на Путин го застрелват на Площада пред Кремъл!Путин сваля и Европейски Граждански самолети в "мирно" време!Путин е обявил война на Европа-хибридна и прикрита!

    Коментиран от #8, #24

  • 4 бббббб

    69 18 Отговор
    Мотодите на САЩ спрямо света са фашистки .Завладяват територии с вътрешни конфликти, подкупване на правителства , владеене и контрол на чуждите природни ресурси .А,на последък и чрез създаване на тероризъм.
  • 5 КАТЮША

    12 38 Отговор
    МААЛЕЕЙ ТОЯ КРАВАР НЕ Е НАРЕД-В КРЕМЪЛ СА ГЛУПАВИ И ПИЯТ КАТО РАЗПРАНИ, НО НЕ СА ФАШИСТИ /ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ШЕФА ИМ Е ''СИГАНЮК''/ ТОЙ СИ ГИ Е ПОДБИРАЛ ВСИЧКИТЕ ДА НЕ СА НАЦИОНАЛИСТИ
  • 6 Българин

    39 15 Отговор

    До коментар #1 от "панов":

    Не говори от името на всички българи, единственно от свое име!!!
  • 7 ЛИЦЕМЕРИЕТО Е ТОТАЛНО

    55 16 Отговор
    И това го казват американците...избили милиони хора по света-разрушили десетки държави,използвали ядрено оръжие срещу мирни жители,използвали във Виетнам хим.оръжие въпреки забраната с конвенция,използващи и до ден днешен бомби с уранов заряд....има още много грехове -- и тези лицемери дават оценка на някой друг???? Е тотално вече политиците в САЩ са отлепили--тотално......
  • 8 а стига бе....

    42 10 Отговор

    До коментар #3 от "ЦРУ":

    Ку-ку...ку-ку...Завивай се с дебелия юрган като спиш-че Путин ще ти скочи отгоре..хааххаззззхххххаааааааа
  • 9 ФАКТ

    54 11 Отговор
    Тактиката на САЩ-обвиняват другите в това което те правят-факт!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Kcaniba

    25 13 Отговор

    До коментар #1 от "панов":

    Вие българите на костов и от катуните, дето ви плащаме снимките, вие знаете.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Янко Сандански

    13 29 Отговор
    Така е да ,има много прилики с типичните фашистки режими .
  • 14 Откачен Борсук

    14 33 Отговор

    До коментар #12 от "Симеон":

    Кой ги е правил тези "последни проучвания"? Агенцията на кънчовците или РТ? Според истинските последни проучвания, точно най-болните русорасти са минимален процент от населението. Болшинството от нормалните българи са за ЕС. И то си личи. Народа масово се изселва към белите държави. И без съмнение голям принос за това има рушлямското робство, от което ще не може да се отървем. Не съм чул някой да емигрира в масква. Защо ли? Петимата рубларасти в този сайт с по 10 ника и тор браузъри не съставляват 96% от населението...

    Коментиран от #16, #20

  • 15 Петко

    30 9 Отговор
    Управлението на фащ е ЦИОНИСТСКО.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Скорпион29

    26 6 Отговор
    Евреите си купиха държава в лицето на САЩ която да им гони крадливите и алчни интереси по целия свят с платената си армия. Едно време се опитаха и със Германия да го направят но удариха на камък.Единствения им кяр от ВСВ беше че си създадоха държава на гърба на собствения си народ + още 44милиона жертви.Еврейската максима е целта оправдава средствата
  • 18 Kcaniba

    24 9 Отговор
    Жидо-фашистите от фащ квичат - кремъл са фашисти...
  • 19 сори сорос

    32 8 Отговор
    какъв фашизъм,бе!
    нали руснаците освободиха Европа от фашизма.
    и точно дядото на Буш е финансирал Хитлер,а САЩ наляха милиони
    в германската икономика преди ВСВ.
    такава наглост,рядко се чете!
  • 20 Различен

    32 8 Отговор

    До коментар #14 от "Откачен Борсук":

    Нормалните хора се изселват от България, защото в следствие на 29 години про американска политика, България стигна до там, да се превръща в пустиня! Тотално обедняване, оскотяване, деморализиране, липса на перспективи, както и тотално унищожаване на дребен и среден бизнес и превръщането ни в подвластна мафиотска и териториално разпределена корпорационна държава, са причините за това!

    Коментиран от #23, #26

  • 21 jambazina

    23 4 Отговор
    Как се обърнаха нещата...
    Фашисти в Кремъл.
    Комунисти във Вашингтон.

    Коментиран от #22

  • 22 Дедо Грую

    22 5 Отговор

    До коментар #21 от "jambazina":

    Е па така май ще излезе. Нали фащ чрез федералния резерв финансираха октомврийската революция?
  • 23 Бесен Язовец

    24 6 Отговор

    До коментар #20 от "Различен":

    Знаеш ли как ще се оправят нещата е тоя агента на ЦРУ Б.Б като го махнеме и със него цялата тиния и БГ.пак ще стане на народа а не на US посолството и разни съмнителни фондации с тия от ЕС по късно ще се справим не са кой знае какъв проблем.
  • 24 Дивуй

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "ЦРУ":

    От къде ви копат такива ,,умници”?
  • 25 Жерко

    12 4 Отговор
    Тия само си просят и търсят 3WW, искат я и ще я направят. Жалко за невинните хора, които ще страдат, а на тези не им пука.
  • 26 Откачен Борсук

    8 23 Отговор

    До коментар #20 от "Различен":

    Важното е, че си вярваш. :) А да ти отпера тогава един друг въпрос - защо и преди 89-та много българи се опитваха с риск за живота си да напуснат каманистическия рай?!? Сигурно пак американците и сорос са били виновни? След като отвориха границите се случи това, което щеше да се случи още веднага след краят на ВСВ и след като любимите ви "братушки" ни окупираха. Ама нищо. Както казах, важното е да си вярваш. Те фактите си говорят. И минусите на двамата русорасти с тор браузърите не могат да ги променят. Дори и бащицата им путя не може да ги промени. Колкото и да се мъчи и той горкия.

    Коментиран от #27, #59

  • 27 Трол

    21 6 Отговор

    До коментар #26 от "Откачен Борсук":

    А още по-важното е, че ти ти вярваш! Всъщност изобщо не е важно и никой не го интерсува в какво вярва нереализиран комплексар!

    Коментиран от #29

  • 28 юрист

    6 21 Отговор
    Естествено, че в кремъл са фашисти- ако не са, защо всички нормални хора наричаме подигравателно путин с прякора путлер- пут-ин + хит-лер, а? Кремъл си търси външен враг, за да оправдае кражбите си на държави руски федерални пари от държавният им федерален бюджет, намерил си е този враг в лицето на сащ, НАТО и ес, и сега упорито “работи“, за да внушава на ЕС граждани, че НАТО и сащ са двете лица на сатаната/ без да държи сметка, че в държавите- членки на НАТО и в сащ МНОГО голям процент граждани сме АТЕИСТИ и не ни засягат нито рая, нито ада:D/, опитва се да изкарва русия пазител на източното православие/ само дето точно в москва брадати консервативни ислямисти се кланят на божеството си в най- голямата джамия в Европа, която се намира.... изненадааа- точно в москва, а не в германия;)/ , опитва се да противопоставя сащ на ЕС по всички линии- социална, търговска, дипломатическа, икономическа, дори религиозна, и най- важното за мен- опитва се да изкорени българското самосъзнание на българите, които сме останали в България и на негово място да ни насади руско самосъзнание и поставяне защитата на интересите на русия на 1во място- над защитата на интересите на България- нашата собствена Родина.И всичко това се върши чрез методите на гьобелсовата фашистка пропаганда- като троловете от олгино....

    Коментиран от #62

  • 29 Откачен Борсук

    8 20 Отговор

    До коментар #27 от "Трол":

    Аз и да си вярвам, и да не си вярвам, няма значение. Фактите са си факти. Никой не бяга в московията. Всеки емигрира към ФАЩ и гейропата. Абе защо така никой не иска да иде в рая? Може ли някой русораст да ми обясни?!?

    Коментиран от #30, #34, #35

  • 30 Откачен Борсук

    8 16 Отговор

    До коментар #29 от "Откачен Борсук":

    Вместо на минуси се надявах на отговор. Ама то пред фактите дори и русорастите мълчат. :)
  • 31 янко сандански

    8 10 Отговор
    Идеологията на фашизма включва: антидемократизъм, антилиберализъм, антипарламентаризъм, култ към фашисткия водач, фашистката партия и фашистката държава; тотални (пълни, абсолютни) претенции за ръководство и контрол над цялостния живот на нацията; национализъм, доведен до шовинизъм; милитаризъм и антихуманизъм.
    Към тези характеристики трябва да добавим войнстващия антисемитизъм на нацизма, култът към силата и мъжествеността, мистификацията около властта и лидера. Фашизмът използва националните чувства и социалната демагогия, за да проникне в съзнанието на хората, да получи тяхната подкрепа и да установи диктатура в съюз с водещите монополистически групи. В практиката на т.нар. национални фашизми се проявяват предпочитания към един или друг елемент на идеологията на фашизма. Различните приоритети определят особеностите на тези режими.

    Коментиран от #32

  • 32 юрист

    4 16 Отговор

    До коментар #31 от "янко сандански":

    Кое от изброените от Вас неща не е еманентната същност на путлеризма като руска държавна идеология и вид вътрешна и външна държавна политика, провеждана официално от кремъл и към настоящият момент?

    Коментиран от #33, #36

  • 33 юрист

    3 14 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    еманентната- т.е. Иманентната- грешка на клавиатурата.
  • 34 Бесен Язовец

    15 6 Отговор

    До коментар #29 от "Откачен Борсук":

    Що то искат да слогува на запад а не на Изток и в Японя не емигрират що там лошо ли е?

    Коментиран от #44

  • 35 Трол

    21 6 Отговор

    До коментар #29 от "Откачен Борсук":

    Ще чукнеш в чичко Гугъл-интерактивна миграционна карта и ще се удивиш как Русия е втора по миграционен прилив след САЩ. Ище разбереш, че истеричния ти сороски писък е глас в пустиня. Както казваш ти, фактите са си факти. Друг е въпроса дали имаш достатъчто интелект да го разбереш.

    Коментиран от #47

  • 36 янко сандански

    6 14 Отговор

    До коментар #32 от "юрист":

    Аз точно за това съм го пуснал съвпаденията са 100%
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 юрист

    6 18 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Закон за чужденците в Р. България Чл. 4. Чужденците, които пребивават в Република България, са длъжни да спазват законите и установения правов ред, ДА СА ЛОЯЛНИ към българската държава и ДА НЕ УРОНВАТ престижа и достойнството на българския народ.
    ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FAKTI.BG
    ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ. ПРИЛОЖИМО ПРАВО
    Чл.11. Всички възникнали спорове в отношенията между посетителите на сайта Fakti.bg и „Резон ООД” по повод ползването му се разрешават по взаимно съгласие, а ако такова не се постигне, пред компетентните съдилища в гр. София, съобразно приложимото българско законодателство.

    Коментиран от #40

  • 39 Митов

    7 16 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Аз не виждам никаква разлика от турското робство !!! Пак ни управляват турскоговорящи и то вече 30 години... направиха ни на нищо...И което е най-лошото точно те са във вечна дружба с кремъл...Путин и Ердоган са първи приятели и партньори !!! На кремъл им плащаме няколко милиарда долара за несъществуваща атомна централа - за какви братушки говорите, че не ви схващам или тия пари явно не излизат от вашият джоб, а само от моя...????

    Коментиран от #54

  • 40 гост

    18 4 Отговор

    До коментар #38 от "юрист":

    И се опитвате да ми обясните че в България всичко се решава по закони ли )))) весело мнение ама излизайте от от офиса си по често

    Коментиран от #41

  • 41 юрист

    5 16 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    Опитвам се да Ви обясня, че ВСЕКИ чужденец/ чужд гражданин, който посещава сайт, регистриран по българското законодателство, е ДЛЪЖЕН да спазва Закон за чужденците в България. Ако не го спазва- има си ЗАКОННИ начини да му се прекрати достъпа до сайта или да му се изтриват коментарите поради нарушение на БЪЛГАРСКИТЕ закони, на които се подчинява и сайта факти. бг. За Вас е добре да не си правите експерименти на собственият си гръб дали държавната машина в Р. България работи, особено ако е сезирана по законоустановеният начин от български юрист...Уверявам Ви, че противно на заблудите Ви по отношение на този въпрос, ще попаднете под ударите на закона. Ако пък много искате да експериментирате- давайте- аз ще съм насрещната страна....

    Коментиран от #42

  • 42 гост

    14 4 Отговор

    До коментар #41 от "юрист":

    А какво общо има чужденец/чужд гражданин със мене? Аз в момента ви пиша от Бургас и си споделям мнението
    Нали уж бяхме свободна държава?

    Коментиран от #43, #45

  • 43 юрист

    6 15 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Конституция на Р. България
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право НЕ МОЖЕ да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
    Чл. 58. (1) Гражданите са ДЛЪЖНИ да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
    Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право НЕ МОЖЕ да бъде насочено срещу правата И ДОБРОТО ИМЕ на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.

    Коментиран от #46

  • 44 Откачен Борсук

    5 13 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен Язовец":

    Еуементарно, Уотсън. Защото Япония е много далеч от нас като език и култура. Колко българи знаят японски и колко знаят английски? Абе вие русолевите верно сте били с двуцифрено IQ.
  • 45 юрист

    6 15 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.
    Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими.
    (2) НЕ СЕ ДОПУСКА злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други.
  • 46 гост

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Ясно ))
    Вие сигурно и на кръчма като ходите си поръчвате ракия с членове и алинеи.... нещо от сорта на по чл. еди какъв си всеки гражданин има право да злоупотребява с алкохолни напитки, но при това трябва да спазва обществения ред.......
  • 47 Откачен Борсук

    4 16 Отговор

    До коментар #35 от "Трол":

    Рассийката не ме интересува на кое място е по имиграционен прилив. Аз питам колко българи бягат натам и колко бягат към гейропата? И защо? Освен това имаше и една статия за някакъв руски генерал, който си купил името за десетки милиони евро в Маями. Защо не си инвестира парите в Сочи, примерно? И много хубави заплати давали в руската армия бе... Защо децата на най-изявените БГ русороби, начело с другарката КУРнелия са във ФАЩ? Айде бе, чакам отговори. Ама ако може да не е от русораст с двуцифрено IQ. Ако изобщо има такива... :)

    Коментиран от #48, #49, #56, #58, #60, #61

  • 48 Откачен Борсук

    3 14 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    името = имение
  • 49 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    Българите бягат в европата защота са с безвизов режим. В Русия на 100 имигранта разрешават да останат само на 3. Я пробвайте да получите работна виза за Русия и за САЩ и ще видите коя ще дадът а коя не. В Русия хората си работят по специалноста и получават от 1800 евро а в сащ ще миете чинии.
    А относно генерала да бяхте се запознали малко по добре с цялата информация
    Той си е крадец така е
    Ама си купи вила в маями защото вече има 3 вили в Сочи

    Коментиран от #51, #52

  • 50 Трол

    14 1 Отговор
    Като не те интересува не предизвиквай полемика с тъпите си въпроси! Говори си сам, ама в къщи и наум! Че току виж си срещнал пешеходната пътека с лицето си!
  • 51 Бай Каунь

    3 19 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    1800 € ? За година толкова зимат някъде.

    Коментиран от #53

  • 52 Откачен Борсук

    2 18 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Хахах ама то и визи ли трябвало за рассия?!? Тия са много забавни. А защо братушките ни искат визи? Нали много ни обичат и сме им православни братя славяни? А това за 1800-те евро няма какво да го коментирам. Бай Каунъ правилно е питал - 1800 за година ли? Хахахахах
  • 53 гост

    18 1 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Каунь":

    Забавно момче ))
    А като за година взимат по 1800 защо тогава всички курорти по света са пълни с руснаци целогодишно? Или ти сега пишеш от Малдивите?
  • 54 Random

    10 1 Отговор

    До коментар #39 от "Митов":

    Плащаме защото не я построихме по нареждане на ЕС.
    Неустойки плащаме, и то на частна компания, не на правителството.
  • 55 Барчо

    5 0 Отговор
    Тия краварски конгресмени и държавници ги избират по простотия и тъпота. Най-тъпия е най-отгоре и после се нареждат по линията. Смеехме се на нашата "Златка", че не знаела някаква столица. Така е. Но от Златката нищо не зависи. А оня рижия перчем бърка изобщо държави и за съжаление от такива като него зависят много неща.
    На нормалните хора е ясно, че долара движи всичко там. А за да има даром доларчета, трябва да се продава оръжие. За да се продава оръжие е нужно да има необходимост за това. И естествено е нужен враг и то да си заслужава заплахата. Като пример една Турция не се нуждае изобщо от НАТО, защото на практика е неуязвима от армия. Обаче ако се създаде измисли достатъчно силен враг, вече нещата са други и ще и трябва съюз и оръжие. И с Англия е така, и с Франция.
    Кой каквото ще да приказва и да дрънка разни теории, винаги става въпрос за ПАРИ и ЖЕНИ.
  • 56 Откачен Борсук

    2 5 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    И отново - вместо прости отговори получавам анонимни минуси. Защо така бе копейчици?
  • 57 681 БЪЛГАРИЯ

    1 6 Отговор
    Не е вярно в кремъл са КОМУНИСТИ !!! Почти цяла Русия без мюсюлманските республики са комуняги и капиталисти !
  • 58 Различен

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    Интересни въпроси задаваш и е хубаво да се замислим над тях.
    Що бягат към Гейропата? Ами последните 30 години руски не се изучава в България! И преди 1989 година си имахме немски, английски, испански, френски и всякакви други гимназии и се изучаваха достатъчно много западни езици! Та първата бариера е езиковата! Второто. За последните 30 години, добра дума за Русия в България няма казана. Нормално е след като ти е промит мозъка да бягаш на запад и да очакваш цветя и рози и нови пози.
    Но действителността често се оказва доста жестока там!
    Може би доброто в цялата ситуация е, че доста педераси и лесбийки се изнесоха на там. Лошото е, че тези същите се мъчат да завладяват и управляват света!
    Що бягат към ФАЩ?
    Ами щото можеш да теглиш едни кредити и да живееш, като баровец, а няКОЙ други да вярва в печатницата на пари!
    Професор Константинов го каза оня ден. От пеленачето до последния старик, всеки дължи по минимум 200 000 долара!
    Ако всеки в България дължеше по толкова, нямаше ли тук да е рая на Земята?? Но мандрата ще свърши един ден. Дали Лимонените братя няма да се видят на света, като най-милите братя тогава??
    Я малко по трезви разсъждения, а не само опорни точки!
  • 59 Барчо

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Откачен Борсук":

    Е та колко много са искали бе???? Колко??? На 8 милиона колко са искали???? 5 хиляди я има я не. На 8 милиона, 5 хиляди не е нищо. Все едно да отида в Австрия и да направя извадка от пандиза и да кажа, че всички австрийци са крадци, убийци и престъпници. Бил съм и в онова и това време и мога да направя сравнение от първа ръка. И не може да ми сравняваш да речем времето от 1944 г до към 1950 г със сега, защото това е преход от един обществен строй в друг. Той винаги е свързан с кръв и насилие и това е по цял свят. Това е все едно да правиш сравнение времето от гражданската война във САЩ и следвоенния период от десетина години, когато е продължавало гонението на различните със сега, когато няма война или някакъв преход.
  • 60 Барчо

    10 1 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    Когато станат 50 генерала, тогава може да се говори за нещо. Така е решил, така го е направил. Щото другите генерали не са си купили краварника нещо си, а са си го купили в Русия. И не забравяй, че когато имаш милиони или още повече и си си накупил всичко в страната си, започваш да се оглеждаш за още нещо и тогава отиваш или по карибити, испански, френски, американски или друг курорт. Ама ей така за да си имаш. Това го правят хора, постигнали всичко в родината си и се чудят къде да си го заврат от скука.
  • 61 Барчо

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "Откачен Борсук":

    И да те питам. Знаеш ли колко е задлъжнялостта на краварите към останалия свят? За да не се затрудняваш ще ти обрисувам сумата. Подреждат се пачки по сто доларови банкноти на височина 20 метра и така се пълни едно игрище за любимия американски футбол. Само че се пълнят общо шест такива. Не си спомням точната цифра, но беше нещо като двуцифрена, а за разкош е допълнена думата трилиона. Така че това е една от причините за високия стандарт там и ниския в страни като нашата. На тях притеснението и е, че на всяко хубаво нещо идва и край.
  • 62 до плювриста

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Най-антибългарски коментари в този сайт са написани под ника "юрист"!

    Коментиран от #63

  • 63 юрист

    1 9 Отговор

    До коментар #62 от "до плювриста":

    Напротив- всички руснаци и всички ЧУЖДЕНЦИ от рускоезичният свят, умирате от злоба, яд и омраза за това, че не можете да принудите модераторите да трият българофилските ми коментари поради една проста причина- сайтът е регистриран съгласно БЪЛГАРСКОТО законодателство, подчинява се на БЪЛГАРСКОТО законодателство, в него се спазват БЪЛГАРСКИТЕ, А НЕ РУСКИТЕ ЗАКОНИ и вербалната или писмената защита на държавните интереси на Р. България е напълно законосъобразна. Нали не забравяте, че пишете в БЪЛГАРСКИ, А НЕ В РУСКИ сайт?

    Коментиран от #64

  • 64 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "юрист":

    Българофилството в коментарите ти е изцяло свързано с русофобията и то до такава степен, че еднозначността в коментарите по-скоро опровергава тезата ти, че си българофилка. Ами НЕ СИ! Ти си си просто една русофобка, която пудри русофобските си коментари националистични лозунги от сорта "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ"... бих ти казал, че сама разбираш колко си неадекватна , но няма смисъл в твоя случай!

    Само нещо да вметна:

    Ако бе истинска родолюбка, обемът от коментарите ти щеше да е насочен в съвсем различна посока от Русия, като много малка част би останало за русофобията ти. Но, понеже си FAKE патриотка, то нормално вниманието ти да е съсредоточено на 100% срещу Русия.
    Русия далеч не е фактора определящ развитието на България последният четвърт век. Далеч не е толкова важна и значима за състоянието ни в момента. Или си на различно мнение, "българофилке".

    Както съм писал и друг път:
    Махни русофобията от коментарите на юриста ти и няма да остане почти нищо българофилско! Ха-Ха-Ха ... вЕрвай си!