2 Ноември, 2017 09:30 1 415 1

Скандали, непристойно поведение и оставка (СНИМКИ)

  • майкъл фалън-
  • оставка-
  • великобритания-
  • тереза мей

Британският министър на отбраната напусна поста си заради прегрешения в миналото

Скандали, непристойно поведение и оставка (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън подаде оставка заради непристойно поведение, предаде Reuters, като се позова на канцеларията на премиера Тереза Мей.

В писмото, с което е уведомил Мей за решението си, Фалън отбелязва, че постъпки в миналото не са отговаряли на високите стандарти, които налага неговият пост.

"През последните дни се появиха известен брой твърдения за членове на парламента, някои от които за моето поведение преди. Много от тях са фалшиви, но аз приемам, че в миналото не съм отговарял на високия стандарт, който изискват въоръжените сили, които имам честта да представлявам", пише британският министър на отбраната.

Скандали, непристойно поведение и оставка (СНИМКИ)

По-рано тази седмица британски вестник написа, че Фалън е пипнал радиоводеща по коляното през 2002 г.

Скандали, непристойно поведение и оставка (СНИМКИ)

В понеделник BBC цитира говорителя на британския министър на отбраната, че навремето той се е извинил за инцидента. Самата потърпевша написа в Тwitter, че смята случая за приключен.

Скандали, непристойно поведение и оставка (СНИМКИ)

По-рано премиерът Мей даде да се разбере, че ще предприеме действия при твърдения и доказателства за сексуални посегателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    10 1 Отговор
    Объркал е коленцето ако беше пипнал коленцето на радио водещия нямаше да има проблем ама щом е на радио водещата коленцето ,,хетерото намеците са си вече за оставка"
Новини по държави: