Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 11:47 6 382 22

Тревога в Берлин, липсват 30 800 мигранти

  • ангела меркел-
  • германия-
  • бежанци-
  • мигранти

Властите не знаят местонахождението на чужденците, пише Bild

Тревога в Берлин, липсват 30 800 мигранти - 1

Германските власти не знаят къде се намират около 30 000 чужденци с отказано убежище на територията на Федералната република и предписана депортация. Това съобщи вестник Bild.

Изданието пише, че към декември 2016 г. убежище е било отказано на 54 400 души, но 23 600 от тях са продължили да получават различни парични помощи от държавата в очакване на депортирането им.

Към момента миграционните власти не знаят къде се намират останалите 30 800, се казва в статията.

Германското министерство на вътрешните работи съобщи, че обясненията може да са няколко. Или някои мигранти продължават да се укриват на територията на Федералната република, или миграционната служба, която е осъществила депортацията, все още не е внесла данните в централния регистър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винету

    48 3 Отговор
    Споко фрау, тука са! Преброени, прономеровани и прошнуровани. Бъдещето на нацията!
  • 2 Истината винаги боли

    22 0 Отговор
    На посещение в Райхстага,запознават се на място с историята на настоящата си приемна ,,родина"При получаване на помощите, ще ги преброите за по сигурно втори път.....
  • 3 бай той

    36 0 Отговор
    Много сте намалили бройката ми се струва или просто това са тези на които им е отказано убежище?
    В началото на годината имаше информация на немската медия Доиче Веле, че над 300 000 регистрирани, че са влезли в Германия "бежанци" им се губят следите и никой, нито ги знае къде са, нито знае с какво се занимават и с какво се препитават. Предполагам разходите им се поемат от тези, които са ги пратили в Европа. По численост са една огромна армия. Та такива ми ти работи. Фрау Изперкел такива "лекари, инженири, учени и студенти" ни докара, че тепърва ще им сърбаме попарата. Тепърва ще сме свидетели на много кървави атентати. Това до сега беше лека загрявка. Вкараха ни вълци в кошарата и ни убеждават, че така било правилно. Стига вече евро-толерастия и атлантически ценности. На всички им писна, само на тези, които ходят по прайдове им харесва....
  • 4 една германка

    20 1 Отговор
    А ПОТЪРСИХТЕ ЛИ ГИ В ЛЕГЛОТО НА МЕРКЕЛ?
  • 5 ГОСТ

    19 0 Отговор
    САМО ПРЕЗ 2015 Г. В ГЕРМАНИЯ БЯХА ПРИЕТИ НАД 1 МИЛИОН ТАРАМБУКИ. КОЛКО СА ДО СЕГА ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЗНАЕ ,А КЪДЕ СА ОЩЕ ПО МАЛКО. НЯКОЙ ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА СА ЗАМИНАЛИ И КЪМ АНГЛИЯ.

    Коментиран от #13

  • 6 толерастията е вредна

    13 0 Отговор
    Търсетеги под кревата на Меркел !
    Маман ханъм е широоооко гостоприемна !
  • 7 Квак

    12 0 Отговор
    Донори на органи са станали

    Коментиран от #11

  • 8 Бриго

    18 0 Отговор
    Проверихте ли в Аушвиц и Бухенвалд? Може да са чули, за безплатния за бежанци спа център със сауна...
  • 9 Лудницата

    17 0 Отговор
    Очаквайте скоро 30 800 атентата!
  • 10 Иван

    14 0 Отговор
    Българските власти знаят къде се намира нашенския мигрант Цецо Василев, но въпреки това не си мърдат пръстта, за да го докарат обратно в България!

    Коментиран от #14

  • 11 Лафчи

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Квак":

    Де да беше така.
  • 12 Барчо

    8 0 Отговор
    меркел ги е скрила в собствения си зимник и ги хрантути. Дава и шнапс, бира и вурстчета. Там са сигурно по някаква американска програма и мето усвоява доларите.
  • 13 Барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГОСТ":

    Направи си справка до тогава колко тарамбукчета са се родили на територията на Германия. Мисля че около 150 000. Това показва че са доста повече от посочената цифра, защото нелегалните не ги бройкат.
  • 14 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Ми да помолят НАТОто да бомбандират сърбите докато не ни го дадът. Иначе няколко пъти нашите отправяха искане към сръбските власти да ни го предадат, но представените от наша страна доказателства били никакви и затова отказват.
  • 15 ПУУУУ

    1 0 Отговор
    ИЗДИМЕЛИ СА -ИЗГОРЕЛИ СА ГИ В ПЕЩИТЕ ЗА ЕВРЕИ НА ХИТЛЕР ТОЕСТ В ПЕЩИТЕ НА БАЩАТА НА ФРАУ МЕРКЕЛ-АДОЛФ ХИТЛЕР-ХАЙЛ ХИТЛЕР ФРАУ МЕРКЕЛ ДОБРЕ ГО Е ИЗМИСЛИЛА.
  • 16 onq s konq

    2 2 Отговор
    Ами така е като ЗАГУБИХМЕ ВОЙНАТА СРЕЩУ ИЗТОКА-сега щях да бъда съветник по "всичко" в Третия Райх!Къде са 30 и кусур хиляди мигранти ли?Ами попитайте "игривата" си администрация,която води МЪРТВИ ДУШИ ЗА ЖИВИ и им "усвоява" дажбите чрез подставени лица!Ама го няма Гестапо...
  • 17 херо ин

    1 0 Отговор
    каква разлика къде са и колко,всички са еднакви -терористи,ако не сега, утре ще гърмят и ще газят,факти го доказват..така че всички до един обратно в кочинката...
  • 18 Фалшиви новини

    1 0 Отговор
    Тази снимка отгоре много я харесвам...така ще и остане в историята Меркел, добра и радушна, само че защо на чужд гръб...
  • 19 Олигарха

    3 2 Отговор
    Тръгнали са си спокойно. Те са културни майки с колички и когато им кажеш "не", те разбират от първия път и си тръгват обратно по родните пещери в Афганистан, Пакистан, Сомалия и пичка си лелина без да създават проблеми. Със сигурност не се укриват в нелегалност по многобройните ислямски гета в големите градове да си чакат сигнала, не! Тръгнали са си! Затова канете новите да видим дали ще получат обежище или не, ето доказа се че са културни хора и когато не отговарят на изискванията за обежище изчезват, пардон... си тръгват и така няма да има проблеми за Германия и ЕС! Това не е еврейско отмъщение към Германия, не това е хуманна политика! Браво Меркел, браво бабо! Така се прави политика за подмладяване на нацията, Боко се учи усърдно от тебе! Да живей! Вървим смело по пътя на Египет, който е пълен с чистокръвни египтяни в момента!
  • 20 бббббб

    3 0 Отговор
    Духът на Хетлер се намесил.Може би са поканени на чай в Бухенвалд.
  • 21 Патриот

    0 0 Отговор
    Споко! Сигурно са се покрили за няколко години за да се размножат. След 15-20 години вече ще са 90 -100 000. Няма страшно.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: