Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 17:56 4 514 17

Учебник за проституция за украински ученички

  • учебник-
  • проститутки-
  • ученички

Скандални часове в украински град

Необикновен подход към детското възпитание са проявили в едно от училищата на украинския град Николаев. Представители на обществени организации дошли при децата и провели с тях лекция за проблемите със СПИН. Лекторите се подготвили внимателно и домъкнали обилно количество нагледни материали, съобщи Блиц.

На ученичките били раздадени брошури с правила за сигурността на девойките, "занимаващи се със секс бизнес", съобщават местни медии. "Ако ти се занимаваш със секс бизнес, то тази брошура е за теб. Ти си избрала много опасна професия, но ако спазваш винаги тези прости правила, ще имаш шанс за много дълъг живот", гласи едно от напътствията.

На страниците на учебника се разказва "как да запазиш живота си и не само, ако се занимаваш със секс бизнес". Дава се ценни съвети момичето да не обслужва само няколко клиенти едновременно, да избягва пияни клиенти и винаги да взима парите предварително. В брошурата се съдържат и съвети за "всеки ден". Например - как момичетата да се договарят с "колежките" за сигнали, в които да поискат помощ, и какви места за "лов на клиенти" са най-подходящи.

"Когато отиваш на повикване, се постарай да разбереш в кой район на града е жилището, предпочитай хотелите", гласи друг практичен съвет. Естествено родителите на децата вдигнали огромен скандал, а дирекцията на училището се оправдала, че не знаела какво е съдържанието на брошурите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Различен

    29 13 Отговор
    Ами съвсем правилно са постъпили!
    То украинките за това ги готвят, както и българките и румънките!
    Нали това бе целта на занятието за влизането ни в Еврогейският съюз! Трябват малко брошурки и за България. Все пак ограмотяват, а и да предпазят някоя, от това да стане жертва, си е направо успех!

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    14 24 Отговор

    До коментар #1 от "Различен":

    Не си различен, а съвсем очакван трол. Къде намеси ЕС с Украйна?! Допреди 2 години бяха още под диктовката на Путин. А в цял свят знаеха, че най-много проституция идва от там. По-добре е да не си завират главата в пясъка...

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Различен

    17 11 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Отворения, можеш ли да ми кажеш, защо ни приеха, нас с Румъния, в Евросъюза?? И защо сега се опитват да направят това с Черна Гора, Сърбия, а по възможност и Усрайна!

    Коментиран от #4

  • 4 Отворко

    8 22 Отговор

    До коментар #3 от "Различен":

    Ти ми кажи! Световен заговор? Кемтрейлс?
    Щото май ние си избрахме да влезем. Ако ти не си - имаш права! Или остани и преглътни демокрацията или при братушки да погладуваш малко

    Коментиран от #5, #12

  • 5 Иванов

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "Отворко":

    Кога беше допиването до народа за ЕС и НАТО че съм го пропуснал.
  • 6 Свободен

    13 2 Отговор
    рускините, украинките и беларускините са най-яките жени в Европа.
    Ама не ми се ще да се хабят с к..валък.
  • 7 Zax

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    И май до преди две години такива издънки нямаше а ?
  • 8 Гост

    7 1 Отговор
    Къде е сержито?
  • 9 стоян георгиев

    2 11 Отговор
    след като обяснили как да правят платен секс на децата до 6 ти клас отишли в донбас и разпънали на кръст няколко чистокръвни русначета.затова путин наредил да се бомбандират украинските позиции:)))!aман от плоски номера на руската пропаганда!

    Коментиран от #11

  • 10 Жидомасов Гроб

    5 0 Отговор
    Сетиха се да правят учебник и да си признаят националния интерес на креватно ниво! И ко - в жидомасонския свят на рептилите са нужни хомосексуалисти, а не хетеро! Тея жени след обучението ще стоят безработни!! Пак време и пари на вятъра...
  • 11 Трол

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Какво стана сега? Шестокласници, Донбас, разпънати на кръст русначета, Путин, бомбаНдиране!!! Не е лесно късно вечер и без хапчета!

    Коментиран от #14

  • 12 Различен

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Отворко":

    та кога бе референдума за влизане в Евросъюза и НАТО, да запитам, че нещо го пропуснах. Сигурно съм бил спал по него време!
    Приеха ни, защото им трябваха нашите пазари, за да си продават ниско качествените стоки тук! Защото им трябваха обучени и високо квалифицирани кадри, за техните икономики. Кадри създадени по времето на Бай Тошо, а не такива създавани днес!
    Колко струва на една държава един висшист от раждането му, до завършването на университет? Колко милиона??? Ха сега сметни няколко милиона българи по няколко милиона за образование и си направи сметката, колко стотин милиарда евро са откраднати от България и влети в чужди икономики! И за държавата България, какво остана? Милиони прости и неграмотни, на социални помощи, знаещи само да правят деца. Милиони пенсионери, за които няма КОЙ да внася осигуровки, защото синовете и дъщерите им ги внасят за осигуряване на немски, английски и всякакви други бабишкери и дядковци! Обезлюдена държава, която може да бъде само консуматор, но не и производител и износител, защото предприятията и са нарязани на скрап. И държава представляваща санитарен кордон, пред онзи по-висшия свят! Държава предвидена да произвежда проститутки, евтина работна ръка/строители на запад/, територия през която да се придвижват западняците, до избраните им цели, място за военни полигони и бази за обучение и място за евтин алкохолен туризъм и почивка на бедни пенсионери от Западна Европа!
    Ако има нещо неясно, питай! Ще ти от

    Коментиран от #13

  • 13 Различен

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Различен":

    Ако има нещо неясно, питай! Ще ти отговоря.
    А ние нещастниците, се радваме на измислените подаяния от Европа, на по 1-2 милиарда евро годишно , и ги приемаме, като манна небесна!
    Ма голЕм смЕх, да знаеш!
  • 14 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Трол":

    само да те питам ,вярваш ли в инфото на тази статия?вярваш ли че в украина има учебник по проституция преподаван в училищата?ако ги вярваш тия работи вярно трябва идеш на лекар.лошото е че няма лечение !

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Учебник е ясно, че НЯМА.
    Но и аз да те попитам един въпрос:
    Мислиш ли, че има нужда от такъв учебник, при условие, че материалът за цяла учебна програма по проституция бе предаден, усвоен и продължава да се предава по много по-лесен за асимилиране начин на чалга поколението?
    Още един въпрос:
    Колко от "представителите" на чалгата и "творчеството" им биха минали цедката на цензурата преди 89-та, която всъщност се грижеше за ценностите на обществото? ... Като се замисля, може би само Милко Калайджиев и то в кръчмарски вариант тип "касетка с песните на попа".

    Коментиран от #16

  • 16 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    не мисля че трябва учебник по проституция,но ако те влече може да се ограмотиш.чалгапоколението и соцпоколението нямат големи разлики в морала,както и продуктивност,щото са следствие едно на друго,както казва един чешки интелектуалец.единственото по-лошо от комунизма е неговото наследство!що се отнася до моралните качества преди падане на комунизма на певците ,не виждам огромна разлика емил димитров или васил наиденов не бяха с нищо по различни от азис в личния си живот и морала си,а певческите качества на огромна част от тогавашните певици също не бяха основното заради което станаха такива.вярно комерсиалността тогава бе по-прикрита,но тва не променя нищо!
  • 17 гост

    0 0 Отговор
    "не виждам огромна разлика емил димитров или васил наиденов не бяха с нищо по различни от азис в личния си живот и морала си?!"

    Човек, трябва да усещаш момента, в който започваш да се излагаш с единствената цел да си защитиш тезата!

    НАПРОТИВ!!! Това, което визираш бе старателно прикривано и публична тайна, също както при Парцалев, а не основата върху която стъпи кариерата на Азис. Това всъщност е морала! Да се съобразяваш с общоприетите норми на обществото, а не да ги провокираш. Кога стана известно за Парцалев, как, откъде? За Васко, за Емил?

    "чалгапоколението и соцпоколението нямат големи разлики в морала"?!!
    Разбирам да го говориш това на някой, който си няма идея, ама не се излагай толкова при съвременниците на двете системи.

    И що си толкова сигурен, че чалга-поколението е наследника на соц-поколението? Щото имат роднинска връзка ли? Много повърхностно, слабо!

    По-добре замълчи! И без това темата потъна вече! Лека нощ!
Новини по държави: