6 Ноември, 2017 17:35 2 627 6

Ердоган на ключова визита в Русия

  • реджеп ердоган-
  • визита-
  • русия

Той ще посети Сочи на 13-ти ноември

Турският президент Реджеп Ердоган ще посети Русия на 13-ти ноември, съобщи РИА Новости.

Ердоган ще посети руския град Сочи, където се надява да има среща с руския президент Владимир Путин. Очаква се двамата да обсъдят предстоящата сделка за закупуването на противоракетни системи C-400 от страна на Турция.

Между двете страни имаше разногласия около присъствието на кюрдски групи по време на мирния конгрес за Сирия в Русия.

Теми на разговор ще са възможната турска намеса в Северна Сирия. Двамата ще обсъдят и съвместните действия в провинцията Идлиб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глос

    5 9 Отговор
    Време е Руснаците да му "светят маслото" както тУРците "светиха маслото" на Руския посланик в тУРция.?!

    Коментиран от #2

  • 2 Патето Яки

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Глос":

    Глос нещо не схващаш, интереса клати феса гласи поговорката. Руският посланик го уби провокатор вероятно по поръчка на превратаджиите.
    Колкото повече мир и алъш-вериш има около нас печели и България.
  • 3 Лизач

    3 9 Отговор
    Пак ще ходи да лиже
  • 4 МАШАЛА ЕРДО

    10 1 Отговор
    До сега пиха кайве и ядоха баклави като разтягаха локуми, а от тук нататък водчица с руска салата за турския поток на газ но откриха и пуснаха влака по пътя на копринения път. Влакът ORIENT EXPRESS от англия до китай ще стигне за 16 дена. ЕРДО бил глупав и неграмотен диктатор... Той доказва обратното, това показват фактите . Кьорави ли сме , или късогледи?
  • 5 Пешо

    2 4 Отговор
    Ще ходи да помоли за някоя нова идея, от рода на измисления преврат, че усеща вече накъде вървят работите.. и дърветата се клатят...
  • 6 джнтълменът русофил

    0 1 Отговор
    Казано накратко между Ердоган и Путин се заражда приятелство. Хипотетично, един ден, подобно приятелство би могло да изиграе много лоша шега на русофобите.
Новини по държави: