Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 09:27 2 190 2

Кола се вряза в училище в Австралия

  • австралия-
  • кола-
  • училище

Две деца са загинали

Кола се вряза в училище в Сидни, Австралия, съобщи News.com.au.

Автомобилът се е блъснал в постройка към училищната сграда. В резултат на това са загинали две деца. Други 22 са били ранени.

Загиналите деца са били на възраст от 9 години. Колата е била карана от жена на 52 години.

Смята се, че тя буквално се е врязала в една от класните стаи. Според полицията жената вероятно е загубила контрол над колата, докато се е опитвала да я паркира.

Местните власти обявиха, че не разглеждат случая като акт на тероризъм. Жената, която е шофирала колата е пострадала, но е получила бърза медицинска помощ.

Медицински екипи са на мястото на събитието. В момента района се проучва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    1 0 Отговор
    Росене, как си намирате публикациите? По драматичността на заглавието ли? Защо публикувате точно тази трагедия? По света стават хиляди още по-ужасни! Жалко!!!
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Трагедията е ясна. Интересно е друго, как кола ще събори стена ученическа стая и то при паркиране ? Може би това е новото хартиено строителство ! Това е Сидни не някое село в балкана с набързо спретнато училище .
Новини по държави: