7 Ноември, 2017 15:49 1 824 9

Уволниха жена, показала среден пръст на Тръмп

  • джули брингсман-
  • сащ-
  • среден пръст-
  • доналд тръмп-
  • президент-
  • уволнена

Дамата размаха среден пръст към американския президент

Американка, показала среден пръст на президента Доналд Тръмп, загуби работата си, съобщи Би Би Си. Снимката на дамата, размахваща неприличния жест към кортежа на държавния глава, стана хит в интернет.

Джули Брингсман беше заснета как показва среден пръст на 28 октомври във Вирджиния при преминаването на кортежа на Тръмп. Американката караше велосипед в това време.

Компанията Akima LLC, в която работи Брингсман, е взела решение да прекрати договора й, след като тя публикува снимки в социалните мрежи. От фирмата посочиха, че действията й са накърнили престижа на компанията и не отговарят на моралните норми.

Кадърът стана много популярен в социалните мрежи. Стотици потребители дори призоваха жената да се кандидатира за следващите президентски избори. Имаше и негативни коментари по неин адрес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    29 3 Отговор
    А казвате ,че в САЩ можеш да отидеш пред Б.Дом и да викаш каквото си искаш---нали било демокрация и свобода на словото...Чист тоталитаризъм-ФАКТ...

    Коментиран от #2, #3, #9

  • 2 Брееей

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    За моженето - може. Отиваш, казваш и показваш каквото искаш. Може. Просто после продажниците те уволняват за да си нямат разправии с началството. :)
  • 3 Бесен Язовец

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Един русофил се похвалил на друг, аз оня ден бях в Америка и се изпиках посред бял ден, точно пред белия дом... е добре де, попитал го втория, нищо ли не ти направиха... не, нищо, аз даже не го извадих...
  • 4 Марио

    8 5 Отговор
    Да живее краварската демокрация!!!
    Само снимки, а не видео!!! Като знам тук кортежите как нагло карат като не се съобразяват нито със знаците, нито с другите участници в движението, предизвикват катастрофи и дори избутват от пътя МПСта, ако не са "отскочили" рязко за да и напраят път. Кой знае как са и свирили и са предизвикали този жест. И сега не само че те явно са виновни за случката, но и уволняват жената, която е изказала мнението си. Краварска свобода. Муууууууууууу.
  • 5 Дедо Гошо

    6 0 Отговор
    Показваш среден пръс и те уволнат.Ами ако покажеш среден крак дали ке те пушнат?
  • 6 Зорлем

    4 2 Отговор
    Девойката има право да изразява мнението си. Работодателят й има право да си избира работниците. Общо взето всеки от тях се е възползвал от правото си и си носи последствията от това - мацката е останала без работа, а работодателят се разделил с много "ценен" кадър и си запазва бизнеса.
  • 7 тато

    1 0 Отговор
    и по тошково време и сега , ако се дървиш на власта гориш
  • 8 реалист

    2 0 Отговор
    Ха ,ха ,ха и там в САЩ имало демокрация ,нямало цензура , нямало репресии ? Къде отиде гражданската свобода ? Че със какво това уволнение се различава от уволненията на инакомислещите по времето на комунизма в България ?
  • 9 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    В САЩ, както и в много други развити страни, ако покажеш среден пръст на когото и да било можеш да отнесеш много сериозна глоба. Президентът пък е институция, която би трябвало да уважаваш, независимо дали самият ти си гласувал за него.