Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 14:50 1 322 3

Взрив в турска фабрика

  • турция-
  • взрив-
  • фабрика

Има загинали

Експлозия в текстилна фабрика взе жертви в Турция, съобщи „Дейли Сабах“.

Смята се, че причината за експлозията е била бойлер. Загинали са 5-ма души. Още 14 са пострадали.

Експлозията е станал в района на Гурсу, провинцията Бурса. По време на експлозията в завода е имало 9-ма работници и няколко клиенти.

Заради взрива, покривът на завода се е сринал. В районът са пристигнали спасителни екипи. Пострадалите вече са били откарани в болница. Тяхното състояние не е застрашаващо живота.

В момента сградата се разчиства. Води се разследване за случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 касапина

    1 9 Отговор
    турция и техника примитивна работа хора ,турците могат да правят само боза, баклава и ръчно изработени килими, нищо свързано с техниката не купувайте, комшията си купи хладилник беко не ме послуша и за 4-ти път е в сервиза.

    Коментиран от #3

  • 2 Tr.tc

    6 1 Отговор
    Като си касапин иди си в касапницата. ..аааа ако ще се коментира нещо може да се използва теми и инциденти от и за България...
  • 3 ХАСАН

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "касапина":

    Касапино, хората работят ,произвеждат,създават а ти като българин само гледаш и завиждаш..ей заради това изчезваш като етнос...
Новини по държави: