Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 09:32 1 222 5

Бунт срещу учителка по музика, унижавала децата

  • гърция-
  • учителка-
  • музика-
  • шамари-
  • бунт-
  • родители-
  • училище-
  • атина

Родителите искат отстраняване на преподавателката

Бунт срещу учителка по музика, унижавала децата - 1
Снимка: Shutterstock

Родителите на децата от основно училище в Атина призоваха за освобождаването на учителка по музика, която карала децата да си удрят шамари при провинения.

Даскалицата от началното училище „Алимос“ била възмутена от поведението на 9-годишен ученик, който се преструвал, че шофира кола по време на час, съобщи в. „Български новини“.

Тя поискала от съучениците да ударят по един шамар на провинилото се дете. Асоциацията на родителите е написала писмо до началника на училището, с което изисква отстраняването на учителката.

Министерството на образованието започна разследване на инцидента. Родителите започнаха и събиране на подписи в знак на протест срещу действията на учителката. Директорът на учебното заведение посочи, че е наясно с инцидента и са взети всички необходими мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    6 0 Отговор
    Понеже детето не си е получило шамарите вкъщи, ги е получило в училище... да му е за урок! Учителката трябва да бъде наказана.
  • 2 Мунчо

    5 2 Отговор
    Ако са ималии час по кормуване нека бъде наказана учителката,детето просто се е обучавало!!!!!
    Малките копеленца са адски нагли и невъзпитани.Само бой ще ги оправи.
  • 3 някога толкова някога

    9 1 Отговор
    Когато бях малък нашият учител правеше същото. Като се скараме с някой - и си шибаме шамари, докато се сдобрим... Е, разликата е, че преди това беше получил разрешение от всички бащи, да ни пляска, когато това е необходимо. Бащите му казаха, след боя да им каже и на тях, та да ни натупат и те в къщи... е-ех луди млади години.
  • 4 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Боят, казва народа, оправял и старо, и младо ! Но не мога да се съглася с тази учителка, дето кара децата да се бият едно друго. За такова нещо, като педагогически похват, за пръв пат чувам. Учителят, който ме научи да чета и пиша, само един път лекичко ме чукна по главата с един молив!! За това пък на една родителска среща казал на майка ми: " Госпожа, 9о% от белите коси на главата ми, са от твоя син ! Да ти е жив и здрав !"
    Поклон до земи, Учителю! Какъв си бил в личния си живот - не ме интересува. За мен ти бе светец !!
    Начално училище "Отец Паисий" , Гара Горна Оряховица, Петко Грозев!! Ако си жив Учителю , трябва да си на 88 години ! Бъди здрав !!!!!
  • 5 един

    1 0 Отговор
    Крайно време е да се разбере, че сегашните псевдо демократични и евроГейски ценности иметоди на възпитание, водят до тотален упадък и изродясване на поколението. Нищо нечовешко не е ако учителката обърше един шамар на някой малък наглец, който пречи и на нея и на целия клас. Грешката и е, че не е използвала пръчката, а е карала децата да и свършат работата. За съжаление в съвременното ни изродено общество, това може да и коства работата.
Новини по държави: