Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 16:20 7 014 45

Ядрена заплаха на руската граница

  • русия-
  • сергей шойгу-
  • нато

Русия с остри думи към НАТО

„Шумът, който западните медии създадоха около военните учения „Запад 2017“ цели просто да прикрие увеличената активност на НАТО в близост до руските граници“. Това заяви военният министър на Русия Сергей Шойгу, цитиран от РИА Новости.

Той поясни, че руските учения са имали отбранителен характер, но въпреки това страните, участващи в тях, са получавали непрестанни обвинения. Шойгу заяви, че НАТО постоянно разширява своите учения и инфраструктура в близост до Русия.

„Алиансът непрекъснато разширява своята дейност по източния фланг, включително и въпроса за използване на ядрено оръжие. Беларус и Русия търсят възможности за повече сигурност“, заяви Шойгу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    22 70 Отговор
    След като окупирахте от "отбранителни съображения" половин Полша, Литва, Латвия, Естония и половин Финландия, е естественно НАТО да тренират в ТОЧНО СЪЩИТЕ МЕСТА И ДА НЕ ВИ ВЯРВАТ.
    Ушанките ще си останат все същите неудачници - даже не разбраха предварително че Тръмп е грешната карта за тях.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 ПКК

    4 25 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    ТЕ, АКО БЯХА РАЗБРА ЛИ ЩЯХА ДА СИ ИЗБЕРАТ, НЯКОЙ ДРУГ
  • 3 Реално

    12 25 Отговор
    Сергей пикае газззз
  • 4 ПКК

    19 6 Отговор
    ИМА ЛИ, НЯКЪДЕ НА КАРТАТА СЪСЕДНИ СТРАНИ, ДА НЕ СА ВОЮВАЛИ ПОМЕЖДУ СИ? НЕЩО НЕ СЕ СЕЩАМ.
  • 5 OMG WTF

    12 14 Отговор
    САЩ и Канада? Повечето в Южна Америка?
  • 6 Олигарха

    62 15 Отговор
    Да заповядат, пътят до Москва е открит. После обаче винаги е зор прибирането обратно, поради бързото бягане със свалени гащи през калните ниви.
  • 7 Реално

    28 11 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Съдейки по начинът по който коментираш си един обикновен ПРОВОКАТОР при това платен!

    Коментиран от #11

  • 8 юрист

    12 36 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Ядрена заплаха на руската граница...„ Ахааа- и един мармота завива шоколад в станиол:D Има газова заплаха за обонянието на путлер, захаров , шойгу, лавров и кооператив “озеро“- недоволството на руското население от кражбите на посочените руски държавни олигарси и руски политици много се размириса, и може - ако руснаците наистина са народ- да ми пуснат в носа по една славянска “душа“ по мерак:D:D:D Каква стана тя, путлеристанци- когато не успяха гаврите ви с честта и достойнството на българският народ за заслугите ни за спасяването на българските евреи, заревахте друга песен- “ядрена заплаха за русия на нейната граница“- ахахахаха:) Едно ви признавам- надминахте гьобелсовата фашистка пропаганда по всички показатели, обаче- насреща си нямате някакви недотам образовани европейски граждани от 40тте години на 20 век, а европейци, живеещи в в 21 век- века на ИТ- всичките ви лъжи и фейк нюз ги хващаме на секундата:)
  • 9 Kcaniba

    35 11 Отговор
    тролнята сън не спи, за Русия нещо просташко да кажат.

    Коментиран от #10

  • 10 юрист

    11 37 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Не съм трол, но си поставих за цел да намеря свободно лично време, в което да следя всички гаври на руснаците с България и с българите, и когато има новина, чрез която да ви го върна по същия начин, просто да го направя:) Ти какво си мислиш, м? Че българите ще оставим нещата така- вие да се гаврите с нас, а ние да обръщаме примирено и другата буза? Аз съм атеистка- удрят ли ме- удрям три пъти по-силно, за да се научи насрещната страна, че всяко действие има поне равно по силаи противоположно по посока противодействие! Учете законите на термодинамиката, руснаци!

    Коментиран от #20, #32, #44

  • 11 Реалист

    7 21 Отговор

    До коментар #7 от "Реално":

    Съдейки по начина по който коментирам съм чел историята и мисля самостоятелно, и двете ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ.
    А съм добре платен, но от работата си. А тук, във форума, отстоявам БЪЛГАРСКИТЕ интереси и не обичам когато дебили и русофили (то е едно и съшо и има и рима :)) се опитват да мачкат българите.
    Ако за теб да споменеш историческа истина е тролене - много си сбъркал. Можеше поне да ми благодариш че те образовам с нещо което явно не си знаел.

    Коментиран от #12

  • 12 Съни

    27 7 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Добре бе пич-нека да приемем че си прав за Русия...а ми кажи тогава защо пишеш за неща които руснаците са направили преди 70 години..?? -и разбирам че това е повод за омразата ти към тях..Хубаво..ама по смисъла на здравата логика,също би трябвало да мразиш и САЩ и българските американофили-нали така..? Защото в интерес на истината това което са правили руснаците преди 70-80 години--САЩ го правят в днешно време...но досега във форума не си казал и дума за тях...Нямам време за спорове защото пътувам--и се надявам по късно да прочета отговора ти..

    Коментиран от #14

  • 13 Моника Писанкънев

    9 14 Отговор
    Стига плака бе, мужик!😩😨😧😭
  • 14 юрист

    7 29 Отговор

    До коментар #12 от "Съни":

    “...Публикувано във факти.бг: а ми кажи тогава защо пишеш за неща които руснаците са направили преди 70 години..??...“ Не съм ник “Реалист“, но подкрепям написаното от него. Истината ТРЯБВА да се знае, за да можем българите успешно ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА РУСКИТЕ ГАВРИ И ЛЪЖИ С ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ- и по отношение на спасяването на българските евреи, и по отношение на това кой, кога, по какъв повод и защо е създал кирилицата и в територията на коя съществуваща по това време държава е създадена; и по отношение на умишленото изкривяване на историята на България по въпроса как, защо и по какъв повод се стигна до окупацията на България от съветската червена армия, чиито ОКУПАТОРСКИ паметници сега стърчат в България и я сквернят! Който не знае историята си и миналото си, е обречен да повтори грешките им и не познава лицето си! Истината обаче има едно много неприятно за необичащите я свойство- накрая ВИНАГИ излиза наяве! Никой не може да крие една истина цял живот винаги и от всички! Замислете се над това и излезте на пътя на истината, откажете се от пътя на руските лъжи и гаври с България и българският народ и тогава- може би- ще видите подадената от българите ръка за РАВНОПОСТАВЕНИ междудържавни отношения между България и русия.

    Коментиран от #16, #18, #19, #31

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 руснака

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бесен Язовец":

    да ама шата мачка мечката
  • 18 Съни

    18 3 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Само в едно си права-истината трябва да се знае...А да те попитам,защо тогава се премълчават другите истини и несправедливости от медиите--та дори и от теб тук в форума.Защо не осъди поне веднъж друга държава освен Русия? Имаш претенции към руските амбиции-добре-твое право..А защо нямаш претенции към САЩ например ,че разрушиха половината свят в последните 50 год.Или САЩ не ни пречат на нас със своите амбиции?? Само това че имат военни бази у нас вече е против нац.ни интереси.Защото при евентуален конфликт-първи ставаме на прах...е това ако не е против нас-здраве му кажи.Мога да ти дам хиляди такива примери...Но ти по тези проблеми мълчиш или използваш тотални клишета. Та по повод твойта позиция идва само един извод--имаш интерес ..и то материален. Може и да не получаваш пари за ком.си тук-но получаваш по друг начин облага..но в никакъв случай не си справедлива и права-факт.
    П.П.Не ме обвинявай в русофилство -живея от години много далеч от Родината си.

    Коментиран от #21

  • 19 Да го кажем направо

    23 8 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    А на американските лъжи и гаври с Българите кога ще се противопоставим?
    Или ще им слагаме паметници като на пилотите които са разрушили София и други български градове? КОГА ТЕ ПИТАМ?

    Коментиран от #22, #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 юрист

    7 20 Отговор

    До коментар #18 от "Съни":

    “...Публикувано във факти.бг: .Защо не осъди поне веднъж друга държава освен Русия?...“ ОТЛИЧЕН ВЪПРОС- от кога го чаках! Защото, освен Македония- отвреме навреме, и тук- там - Сърбия, НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА В СВЕТА, ОСВЕН РУСИЯ, НЕ СЕ ГАВРИ ПО ТОЗИ ПОЗОРЯЩ НАЧИН С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ЕДИН ОТ НАЙ- СТАРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ! АЗ СЪМ БЪЛГАРКА, фамилното ми дърво е 250 годишно българско етническо фамилно дърво, България Е МОЯТА Родина, аз съм единствено българска гражданка, имам достатъчно професионалните исторически и правни знания, за да мога да преценя коя държава се гаври с народа и с историята му! СПРЕТЕ ГАВРИТЕ С БЪЛГАРИЯ, И АЗ ЩЕ СПРА да се занимавам с изобличаване на руските ГАВРИ И ЛЪЖИ за България! ЗАЩО НЕ ИЗИСКАТЕ ОТ ВАШИТЕ РУСКИ ПОЛИТИЦИ ДА СПРАТ С НЕГАТИВНАТА АНТИБЪЛГАРСКА КАМПАНИЯ?
  • 22 юрист

    8 18 Отговор

    До коментар #19 от "Да го кажем направо":

    Посочете кога сащ са казали за България, че:
    1. Кирилицата идва от македонските земи
    2. Ще изкупят цяла България
    3. Българските евреи са спасени от американската армия
    4. Българската държава била некоректен контрагент на тяхна газова фирма, но видите ли, не била закъсняла дори с 1 минута да реализира плащанията си под договор и американската фирма не може да представи и 1 официален писмен документ, доказващ, че България или нейна държавна фирма е закъсняла с плащанията по договора
    4. България трябвало да целува краката на сащ. понеже сащ са ни освободили от робство / по аналогия на жириновски/
    5. Ако България не строи газопровод със сащ, то сащ ще ни врътнат газовото кранче в най- лютата част от зимата/ средата на февруари/ и всички българи ще стоим на студено, защото зависим от природният газ, доставян ни от сащ
    Я да видим сега кога сащ са давали такива изявления?
  • 23 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #19 от "Да го кажем направо":

    Защо не виждам твоят отговор? Или нямаш какво да кажеш, защото написаното в предишният ми коментар е истина? Сега осъзнаваш ли ИСТИНСКАТА стойност на платените коментари на руските държавни тролове, които списват тук? Пак питам- КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА, ОСВЕН РУСИЯ, СЕ Е ГАВРИ ПО ТОЗИ НАЧИН С ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД? БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАСТАНА НА РЕЛСИТЕ, ЗА ДА СПРЕ ЕШЕЛОНИТЕ С БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ И ДА НЕ ОТПЪТУВАТ ТЕ ЗА КОНЦЛАГЕРИТЕ НА ХИТЛЕР. А КОГА СЪВЕТСКИТЕ ГРАЖДАНИ НАПРАВИХА СЪЩОТО- СПРЯХА ЕШЕЛОНИТЕ С РУСКИТЕ ЕВРЕИ, ЗА ДА НЕ ОТПЪТУВАТ ТЕ ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ЗА РУСКИТЕ КОНЦЛАГЕРИ? КОЙ НАРОД Е ПОСТЪПИЛ ПО-ДОСТОЙНО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ- БЪЛГАРСКИЯТ ИЛИ РУСКИЯТ? И ЗАЩО ИСКАТЕ ДА БЪДЕ СРИНАТО НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ НА БЪЛГАРИТЕ? ЗАЩО? И как да ви обичам, харесвам и да се държа нормално след всичко това с КОЙТО И ДА Е БИЛО РУСКИ ГРАЖДАНИН?!
  • 24 Мунчо

    10 5 Отговор
    Ехаа ,уж адвокатката която години маред работеше най древната професия в Амстердам ,а след амортизацията си се прехвърли на витрините в Брюксел ,работейки за по 20-30 евра на сеанс ,вероятно и там е станала стара чанта и вече миинаваме на тролене.

    Коментиран от #25, #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Диди

    3 8 Отговор

    До коментар #24 от "Мунчо":

    Не ти харесват коментарите на юристката,не можеш да дадеш адекватен отговор,и затова си предпочел НАЙ НИСКИЯТ ДОЛЕН НАЧИН НА ОТНОШЕНИЕ.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Диди

    2 7 Отговор

    До коментар #27 от "С яловата голям смях":

    Човек като прочете какво си писъл,какво ще му/й бъде мнението за теб?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Путьо

    4 2 Отговор
    Урко и последната неандерталска държава..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сеан

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Все повече се убеждавам, че не чететет статиите, а просто сте надъхани руссофоби и руссофили? Шойгу го е казал, както си е - засилените ревове на Полша, Румъния, и НАТО-учения около границите на Россия, провокират и подобни учения като описаното. Ако следите новините, то всеки, който не играе по свирката на световни лидери и на големи държави и политиците им, бива изкарван "терорист, враг на човечеството и демокрацията, антидемокрацията,...злодей". Само дето заглавието на статията е доста стряскащо и объркващо - излиза, че е избухнала ядренна опасност или е стреляно с ядренно оръжие? Но Шойгу си е прав - не е логично ако отвсякъде ти поставят по границите НАТО войски да седиш като пате в кълчища и да не правиш учения.

    Коментиран от #33, #34

  • 33 юрист

    2 5 Отговор

    До коментар #32 от "Сеан":

    “...Публикувано във факти.бг: Шойгу го е казал, както си е -...“ Тогава нека руският гражданин шойгу да обясни как, къде и по какъв начин видя ядрена заплаха за русия? Съгласно военната доктрина на русия, публикувана в руския ДВ, 12. Основната външна военна опасност: а) изграждане на военните способности на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и предоставяне на глобални функции, изпълнявани В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, сближаване на военната инфраструктура на държавите-членки на НАТО с границите на Руската федерация, включително чрез по-нататъшно разширяване на блока
    ТОВА ли е правното основание за твърдяната ЯДРЕНА ЗАПЛАХА за русия? https://rg.ru/2014/12/30/doktrina-dok.html Какво иска русия- да не граничи със суверенни държави, които имат СОБСТВЕН държавен суверенитет, различен от руския? Т.е.- русия иска да граничи с териториални образувания, които не са субекти на международното право със статут на суверенни държави, а само със свои руски колонии? Какво знаете за съдържанието на юридическият термин“ държавен суверенитет“ и юридическият му обхват? А знаете ли, че русия НЯМА ПРАВО да се меси в работите на съседните й държави и да ги ЗАСТАВЯ да не членуват в НАТО? Помислете над съдържанието на коментарът ми- ако изобщо имате елементарен интелекуален апарат, с който можете да извършите тази висша човешка съзнателна дейност...
  • 34 юрист

    0 5 Отговор

    До коментар #32 от "Сеан":

    Ще е добре и да опишете как точно НАТО НАРУШАВА международното право чрез своето разширение! Къде е подписаният протокол от всички натовски държави, че те се съгласяват НАТО повече да не се разширява? Къде е писменият документ, с който ССООН твърди, че НАТО е извършил нарушение на международното право , с което незаконно се разширява и с това създава заплаха за световния мир? Изобщо- лаическите ти и смешни квазиобяснения на квартален кафеджия как НАТО “ОБГРАЖДАЛО“ русия, не вървят пред образованите българи. Известно ли ти е,че РУСИЯ СЪЩО ИМА РУСКИ ВОЕНЕН БЛОК, НАРЕЧЕН ОДКБ, КОЙТО Е СЪЗДАДЕН В ПРОТИВОВЕС НА НАТО? http://www.odkb-csto.org/ Приближаването на този руски военен съюз към границите на НАТО не е ли опасно за България- като държава- член на нато, а? Или в кафенето не се задълбочавате чак толкова над такива “маловажни“ неща като ЛЪЖИТЕ на русия,че ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ е едва ли не е сама- една единствена държава- срещу “сатаната“ сащ и НАТО?

    Коментиран от #35

  • 35 Сеан

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    Юристке, аз не казвам, че НАТО, или пък Россия нарушават международното право. Нямам интелектуален багаж - признавам, че след като ходих да гласувам и на последните избори, които лъжепейтрийтс искаха дори да са задължителни, като че ли съм длъжен да им снасям данъци и да ги вотирам тия хрантутеници вредни в парламента???, вече изобщо не се смятам даже за умен, камо ли и за интелектуалец - срам не срам, оказах се ГЛЮПЕНДЕР! Но? Тия неща ги тълкуват интересите на самите хора. За САЩ, дори съществуването на Россия е зло. За НАТО, правото да си шетат където искат ЮЕсЕй армии е нещо закономерно. Но за российската отбрана приближаването на НАТО войски около тях е враждебен акт. И са прави - след 2 световни войни на гърба си, е малоумие да вярваш на красиви лозунги. Той и Рибентроп обещаваше вечен мир и го подписа, но това не попречи на Адолф да нахлуе в СССР, нали? Така, че аз разбирам негодуванието на мастър Шойгу - ами прав е човека, страх лозе пази! От друга страна разширението на НАТО само по себе си не е нещо лошо. Лошо би било, ако НАТО атакува Россия, Китай, което освен, че ще ни довърши като хора с война и мръсотия, ще разсипе и екосистемите на планетата. Така, че твоите алинеи и параграфи не важат в света на Лукавия - войната. И аз вярвах на алинеи и параграфи, но депутатите си ги променят според интереса, както им е кеф нали? Значи Шойгу е прав! - не вярвай, щом ти струпват войски наоколо и това е умното! ако не ти мислят злото, няма да ти мъкнат войс

    Коментиран от #36, #37

  • 36 юрист

    1 5 Отговор

    До коментар #35 от "Сеан":

    “...Публикувано във факти.бг: Юристке, аз не казвам, че НАТО, или пък Россия нарушават международното право...“ Не ти- казва го вашата военна доктрина- доктрината на руската федерация! Значи, по по логиката на ваш путлер, никоя съседна и най- вече- НЕСЪСЕДНА държава на русия= като България, например, нямала право да членува в този военен съюз, който иска, защото видите ли- по този начин НАТО щял да се приближи към....границите на русия? АХАХАХАХА:D Това може да го измисли само диктатор и човек с болен мозък! И не се прави на българин- не ти отива! Да- гласувал си, но не в качеството си на бг избирател, а в качеството си на руски гражданин- руски избирател с активно и пасивно избирателно право. Българин никога не пише нонстоп “россия“, защото тази дума на български се пише русия.“...Публикувано във факти.бг: Но за российската отбрана приближаването на НАТО войски около тях е враждебен акт..... Анджак, де- “враждебен акт“ е и съществуването на суверенни държави със свой собствен суверенитет, които не са руски колонии, нали?:D Още не можете руснаците да преглътнете факта, че НЕ ВЛАДЕЕТЕ Източна Европа, че държавите от Източна Европа са СУВЕРЕННИ държави, които не са под вашият крак; че България пое председателството на ЕС с девиза “ Сближаване на ЕС и западните Балкани“- просто русия си е .заплюла“ за себе си Западните Балкани и за това вашите путлеристки политици хапят така злобно България и ни организирате активно мероприятие воглаве със захарова...Т.е.- ви
  • 37 юрист

    1 8 Отговор

    До коментар #35 от "Сеан":

    ВИЕ- РУСИЯ- СТЕ НАСОЧИЛИ РУСКИ РАКЕТИ С МАЛЪК И СРЕДЕН ОБСЕГ ОТ ОКУПИРАНИЯ ОТ ВАС КРИМ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, А ТИ ИСКАШ АЗ - БЪЛГАРКАТА- ДА ТИ СЪЧУВСТВАМ НА СКАПАНАТА РУСИЯ? ТВОЯТА ДЪРЖАВА Е НАСОЧИЛА ОРЪЖИЯ СРЕЩУ МОЯТ ЖИВОТ, НОЕТО СЕМЕЙСТВО, МОЯТ ДОМ, МОИТЕ БЛИЗКИ, ГРОБОВЕТЕ НА ДЕДИТЕ МИ, СОБСТВЕНОСТТА МИ, А ИЗИСКВАШ ОТ МЕН РАЗБИРАНЕ? ТИ нормален ли си? Циничността ти надминава и най- смелите представи на човека...БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО, А РУСИЯ ДО СЕГА НАД 1000 ПЪТИ ОБЯВИ ,ЧЕ НАТО Й Е ВОЕНЕН ВРАГ- КАКВО ИСКАШ ТИ ОТ МЕН?

    Коментиран от #38, #39, #40

  • 38 Сеан

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    Юристке, ти ме изкефи, максимално! Направо ме направи руснак? Е, сега е момента да поискам русско гражданство и да ида да си правя плаж в Крим - честно не съм ходил в Россия, но съм минавал транзит с влак през СССР - не съм стъпвал на перона даже, честно. Но явно щом ти, представителката на Закона ме заплю като руснак, явно съм готов да ида на плаж в Крим, каквото и да е това там? Какво искам от теб ли? Ами не зная? бих те черпил един бърбън в бар, ако говорехме на живо в бар, дори и защото ме изкара руснак. Искам от теб, всъщност, да не се ядосваш, понеже усещам в писанията ти яко напрежение и възмущение! Аз не съм руснак, просто описах, че напълно разбирам нервността на мистър Шойгу, от засилената активност на НАТО около Россия. Раздрънкат ли се армии и оръжие около теб, не чакай добро! А, пиша "Россия", защото е съкратено, от "Российкая Федерация....", а и доколкото чета понякога русски сайтове - имат страхотни сайтове научни и какви ли не..., там пише "россияны", значи така е редно да ги пиша и аз! Но щом ти е кеф, нека да бъде - Русия и руснаци!
  • 39 Сеан

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    Питаш ме "нормален" ли съм? А, какво означава термина "нормален"? Тук има 6.5 млн. "нормални" овце, които пляскат на "нормалните" си душегубци политици, мутри рекетьори, накрали активите им разни играчи, манипулатори за лична облага и какви ли не "нормални" врагове, на "нормални" хора, мрънкащи за какво ли не, че аз какво се различавам от тях? Освен по факта, че уважавам Россия и непознатите за мен, но съдейки по опита си в света и там пълно с хора като мен, но россияны, т.е. руснаци, че какво да ми е ненормалното? Аз съм по-нормален от 90% от хората тук, дори и заради факта, че от 28 години, плюя политикус, да оправят правилно Законите и да не ги рушкат повече, а те точно това не правят и ни грабят и закопават. Че аз не харесвам войната, затова виждайки лицемерието на много хора, разбирам и поведението на Шойгу - не му харесва, че НАТО войски се разполагат около Россия и е прав - може да бъде нападната, което е и мечта на глобалните империалисти. Това прави ли ме "ненормален"? По-скоро съм предвидлив, мисля, а не ненормален.... Ти всъщност, одобряваш ли стълпотворението на армия около Россия? Това може да доведе до война и да загинем и ти и аз.... Юристке - кефиш ме! Ти си типичната Жана д"Арк, но по членове, алинеи, но не и ако са те замеряли със снаряди с уран.... Света е пълен с мъка. Абе, кефиш ме - толкова упоритост има в НАТОфилията ти, че ме кефиш, честно!
  • 40 Сеан

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    Виж, ядосана представителке на Темида, аз съм си българин, поне по паспорт, по рождество и по дух. Но преспокойно мога да живея и в САЩ и Россия и Полша и където може да живее човек, стига да се разбере с хората там. Не зная "нормален" или "ненормален" ли съм, защото не зная, кой какво разбира под това съдържание? Просто съм си АЗ - човек, не харесващ войните, империализма, лицемерието, вече и повечето политици по света и у нас. Защото много съм им страдал алчността лъжите, кражбите, лицемерието, за да им вярвам и обичам, на повечето такива.... Аз съм част от България, роден съм българин, с Россия нищо не ме свързва пряко, освен уважението към тяхното право на живот и изобщо не ме кефи факта, че НАТО се групирал около Россия, нито пък войната в Крим, нито пък всякакви войни. Защото исках да живея в друг тип свят, но Господ го оплеска тоя и го превърна в животински зверилник. Може да харесвам славея и врабчето...., но не харесвам животни в човешки вид! А такива има зверове твърде много и у нас и по света -такива има навред. Алчни, несправедливи, лицемерни, прецакващи те невинен по кефа си и имащи наглостта да се изкарват светци, а теб виновен. Това са белезите на човекозверчетата.... Абе черпя те едно виртуално "Виски", да не кажа "Уиски"! Направо ми смени гражданството, ако ставаше така и без пари, сега щях да съм гражданин на света... Тенкс! Ти си Темида, наживо - алинеи и членове до край! Но войнолюбците не признават членове и алинеи, а само алчността с

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 и аз

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "неразбиращ":

    споко бе, разбрах, че се гътнала по време на труса преди малко. Айде честито на всички нормални тук!
  • 44 Хохи

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Абе ЖЕНО ти МИНУСЧЕТА ли КОЛЕКЦИОНИРАШ.
    НА ден сигурни околе 200 ги правиш, нали???
    И днес ПОВЛЕЧЕ КОЧИНАТА
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания