Last news in Fakti

11 Ноември, 2017 08:37 2 971 20

Собчак: Русия не е Путин

  • собчак-
  • русия-
  • избори

Санкциите срещу олигарсите му са правилни

Искам да кажа на американската аудитория: знайте, че Путин не е Русия. Русия е голяма и много хора не подкрепят неговата политика, заяви пред CNN опозиционната журналистка Ксения Собчак, която се кандидатира за президент на Русия на изборите през 2018 г.

Отделен въпрос е когато се наказват олигарсите от обкръжението на Путин. И тези санкции са правилни, аз ги подкрепям. Но е съвсем друго, когато, например, руските студенти не могат да получат американска виза. И изобщо защо обикновените руснаци трябва да отговарят за действията на човек, когото не подкрепят и който не позволява да има честни избори. Това е много важно, каза Собчак в интервю за Кристиан Аманпур, отбелязва offnews.bg.

Русия е отговорна за ужасните си отношения с останалите страни. Ние нарушихме международното право. Крим принадлежи на Украйна съгласно международното право, заяви опозиционната журналистка.

Според последните социологически сондажи за Собчак биха гласували около 1% от респондентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДИИИЙ

    29 14 Отговор
    ТАЯ, МАЙ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА УСРАЙНА

    Коментиран от #3

  • 2 Хохи

    36 19 Отговор
    Поредният ЖАЛЪК АМЕРИКАНСКИ ОПИТ ДА ВЪЗДЕЙСТВАТ НА ХОРАТА. Но Руският човек не е заблуден и тъп като Българина
    Колко много и личи КОИ И Е РАБОТОДАЪЕЛЯ
    На това девойче само ГЛУПАВ ИДИОТ БИ СЕ ВЪРЗАЛ

    Коментиран от #4

  • 3 Румяна Костова

    24 8 Отговор

    До коментар #1 от "ДИИИЙ":

    За съжаление и от там не я искат.
  • 4 ДИИИЙ

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хохи":

    БЕ, ТЯ ДА МИ ВЪРЖЕ НА МЕН
  • 5 Kcaniba

    14 9 Отговор
    Има надежда за Русия!А сега ще настане смут в КОНЕВРЪЗА!
  • 6 666666

    10 12 Отговор
    Тая няма дълго да живее.Затова да се радва на живота отдавайки се на мъжете .Поне да бъде запомнена с нещо хубаво.

    Коментиран от #8

  • 7 Румяна Костова

    29 9 Отговор
    Естествено,че Русия не е Путин.Той само е поел кормилото в тежък за страната период.И добре се справя,съдейки по популярността му.Особено във външната му политика.За някои вътрешни реформи се колебае.Въпреки,че само през октомври смени 9 губернатора заради корупция и несправяне със задълженията.Трима от които са под съд.Хайде да доживеем нашата власт да смени 2,3 кмета за същото!А Ксения Собчак плачеше медийно,че заради санкциите не може да си яде мухлясалото сиренце,на което била свикнала от малка.И след подобни изявления,на какво да се надява?
  • 8 Румяна Костова

    18 7 Отговор

    До коментар #6 от "666666":

    Едва ли ще посегнат на нея.Колкото и да е продажна тя все пак е дъщеря на приятеля на Путин,Собчак.Чрез изявленията си Ксения е опозиция на собствения си баща,което е грозна история.

    Коментиран от #10

  • 9 @Румяна

    10 7 Отговор
    Тя не е опозиция на никой. Тя е удобния кандидат,както и останалите,за да спечели отново настоящия!

    Коментиран от #16

  • 10 Бесен Язовец

    12 11 Отговор

    До коментар #8 от "Румяна Костова":

    Тъз кандидатка била дъщеря на путиновия приятел, унъз другата, пък била порно звезда, онзи другият пък не знам какъв си бил и в последния момент уж ще се откаже, като призове своите избиратели да гпасуват за Путин и бла, бла, бла...
    Те такъв фарс са изборите за президент на Русия, евтина театрална постановка с мнооооого лоши актьори !!

    Коментиран от #13, #14, #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хохи

    21 10 Отговор
    Точно ПУТИН Е РУСИЯ
    И РУСИЯ ГО БОГОТВОРИ. ФАКТ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Скорпион29

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Отворко отворко
  • 15 Ярослав Станчев

    11 4 Отговор
    За 2017 г. доходите на тая кака са над 2 млн. долара.Има акции в сума ти корпорации,руски и чужди,занимава се с реклама на тия олигарси по които плюе.И тя е от групата олигарси ма не е под крилото на Путин.И малко и е зор да забогатява лесно,като останалите.Та затуй е цялата патаклама покрай изборите.Целта е Путин да я забележи и да и даде "добро".
  • 16 Румяна Костова

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "@Румяна":

    Не сте ме разбрали,но може би съм се изразила неясно.Тя опонира на възгледите на мъртвия си баща по някои позиции.Особено за Крим.А не се отказва от милионите,наследени от родителя.Таткото е първия демократичен кмет на Петербург и коментират от народа като умен и способен мъж.
  • 17 Nikol4o

    12 9 Отговор
    Путин е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИКи ПОЛИТИК! Не е удобен на своите отцепродавници и за нескопосните, но жадни за власт, пари и територии политици вътре и вън от Русия! Затова го плюят.
    Да живее Путин!
    Дай, Боже, и на нас такъв държавник!
  • 18 Гогето

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Защо не идеш ти да се кандидатираш?ЦРУ рови ,търси и все не може да намери Горби2 или Елцин2.
  • 19 УОФ

    1 0 Отговор
    С нетърпение очаквам дебата между Ксения Собчак и Владимир Путин. Подозирам, че ще бъде ЕПИК! А с още по-голямо нетърпение очаквам Собчак - Навални )))
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания