11 Ноември, 2017 09:32 2 066 8

Путин: САЩ се бъркат в изборите в Русия

  • путин-
  • избори-
  • сащ-
  • русия

Олимпиадата трябва да започне през февруари, а кога са президентските избори? През март

Владимир Путин свърза обвиненията по адрес на Москва за подкрепа на използването на допинг от руски спортисти с предстоящите президентски избори през март 2018 г. и обвини САЩ, че искат да създават проблеми на изборите.

В доклади на Световната антидопингова агенция (WADA) се твърди, че по време на Зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 г. са били подменяни проби за допинг на руски спортисти, което е извършвано от лаборанти под надзора на руските служби за сигурност в рамките на система под закрилата на руската държава. Понастоящем Международният олимпийски комитет проучва тези твърдения и вече забрани на шестима руски състезатели по ски бягане да участват на предстоящата зимна олимпиада в Пьончан.

"Ето какво ме безпокои - Олимпиадата трябва да започне през февруари, а кога са президентските избори? През март. Имам много големи подозрения, че всичко това се прави, за да се създаде необходимата за някого обстановка на недоволство сред любителите на спорта, че държавата била свързана с нарушенията и то отговаря за това", заяви Путин, цитиран от РИА Новости.

Международните спортни организации, в това число МОК, са много зависими от спонсорите и притежателите на телевизионни права, от рекламодателите. Това е огромен пласт на връзки и зависимости и контролният пакет се намира в САЩ, защото там са всички основни компании, които поръчват и плащат телевизионни права, там са основните спонсори, коментира президентът, отбелязва offnews.bg.

"В отговор на нашата мнима намеса в техните избори, те искат да създадат проблеми в изборите за президент на Русия", подчерта Путин, продължавайки думите си за САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохи

    31 12 Отговор
    ПУТИН Е ВЕЛИК ЧОВЕК
  • 2 по Соломоновски

    11 5 Отговор
    Ами най-добре Путин да стане президент на САЩ, а Тръмп на Русия, ще си отиват пък и така и така водят съвместни избори.
  • 3 Бесен Язовец

    15 12 Отговор
    Бъркали се те, грънци, американците да не са толкуз улави да се бъркат в избори с предварително известен победител, ми 99 % от руснаците са за другаря Путин и на всички им е ясно, че той ще е новият-стар поезидент на великата Русия.

    Коментиран от #4

  • 4 баш

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Баш толкозса улави не виждаш ли !?
  • 5 Бесен Язовец

    16 7 Отговор
    САЩ търсят реванш обаче няма да им се получи на народа руски му е ясно че ЦРУ никога не спи и поради тази причина ще застанат плъто зад В.Путин техния верен водач.Като се замисли човек с този ход си го набиват по дебел в САЩ
  • 6 onq s konq

    7 22 Отговор
    На руснаците трябва да им е непрекъснато гадно,иначе почват да си въобразяват че света "вече" е станал двуполюсен .
  • 7 Пазарен Либерализатор

    9 17 Отговор
    Юрий Гагарин къде си летял?
    Рашките са мизерни лъжци, дори си утрепаха Гагарин, за да не почне да признава, че нито е самый первый космонавт в мире, нито изобщо е летял в космоса, преди да пуснат фейк нюз и да го направят феймъс са бастисали 3-ма пилоти в напъни да ги направят космонавти. Та сега Вова търси под вола теле, но там ще намери чеп&м.де.
  • 8 Барчо

    4 0 Отговор
    Заради олимпиадите са спирали войни, а сега се водят войни чрез олимпиадите. Накъде отива светът?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания