Last news in Fakti

11 Ноември, 2017 18:56 1 634 7

Тръмп: Путин ми каза, че не се е месил в изборите

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • избори-
  • владимир путин-
  • намеса

Вярвам, че казва истината, заяви американският президент

Тръмп: Путин ми каза, че не се е месил в изборите - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че руският държавен глава Владимир Путин е отрекъл Русия да се е намесила в американските президентски избори през 2016 година, съобщи CNBC.

„Той каза, че не се е месил. Аз го попитах отново. Вярвам, че той казва това, което е истина“, заяви Доналд Тръмп, който се срещна с руския си колега на форума на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество във Виетнам.

Тръмп и Путин не проведоха формална среща заради несъответствия в графика, но въпреки това разговаряха неформално. Двамата лидери се обединиха около тезата, че конфликтът в Сирия трябва да бъде решен по дипломатичен път, а не военен.

Доналд Тръмп заяви, че разследването за руска връзка на изборите е „фалшива бариера“, поставена от Демократическата партия, която пречи на Съединените американски щати да имат добри отношения с Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sergiy

    8 28 Отговор
    всичките спец.служби подвердиха намеса, преди месеци-вече ФАКТ. Има комисия в Сенат и Конгрес-също подтвърждават. Трима вече пред съда и т.н.
    Ами, само путьо и трамп продължават да вярват, че на тях ще им се размине ;))) няма как

    Коментиран от #2, #3, #5, #6

  • 2 психиатър

    22 8 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    Взимаш си медицинския картон под мишница и право в най-близкия диспансер.

    Коментиран от #4

  • 3 ИДИ НА ТРИТЕ БУКВИ

    14 9 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    КИРПИЧ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГОРЧИВАТА ИСТИНА

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Sergiy":

    Sergiy, кое е факт бре мидо... службите били потвърдили, амо ще потвърдят какво да правят, а поне едно единствено доказателство показаха ли? Не. Ето това е ФАКТ, над който е хубаво малко да поразсъждаваш.
  • 7 Граф Николаевич

    8 0 Отговор
    Радвам се че така добре се разбират! Мечтая си скоро, Русия да стане член на ЕС на мястото на Англия, да отпаднат санкциите и да започнеме мощна търговия с Русия, което ще възроди не само нашата икономика /защото ни е на 90% с Русия/, а и на ЕС. И да им дадат като нашите лични карти за да могат рускините свободно да си пътуват насам - било то за секс туризъм, за бракове или по работа /хeм ниe ще сме доволни хем те/. Същото да стане и с украинките - мисля че и войните ще спрат и ще стане ''сексът и градът''...!!!:):):) Но най-вече стандарта ще ни се повиши на всичките!!!