Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 12:17 2 794 4

Полицаи под прикритие се сбиха помежду си

  • детройт-
  • наркотици-
  • полицаи-
  • бой-
  • сащ-
  • операция-
  • дрога

Един от полицаите е хоспитализиран

Полицаи под прикритие се сбиха помежду си - 1
Снимка: Shutterstock

Полицаи от две различни управления на полицията в Детройт са разследвани, защото са се сбили помежду си, съобщи „Скай нюз“, позовавайки се на властите в големия американски град.

Полицейските служите са работили под прикритие, но операцията се е объркала и се е стигнало до размяна на юмруци. Един от агентите е бил с прикрепена камера и ще бъдат изгледани кадрите от разследващите.

Спецполицаи от 12-и район стартирали операцията, преструвайки се на дилъри на дрога, чакащи клиенти на улицата. Планирали да арестуват потенциалните купувачи и да извършат обиск. Вместо клиенти, обаче, на място се появили други полицаи под прикритие от 11-и район.

Последните – не осъзнавайки, че срещу тях са техни колеги - заповядали на „дилърите“ да легнат незабавно на земята. На място пристигнали още агенти и се е стигнало до размяна на удари между тях. Полицаите от двете различни управления си спретнали здраво меле, след което един от битите е хоспитализиран.

От полицейското управление в Детройт обявиха, че се води вътрешно разследване. Виновниците ще бъдат наказани дисциплинарно. Води се разследване и защо операцията е претърпяла такъв грандиозен гаф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сеан

    8 4 Отговор
    Браво! Нека гледат и местните ни герои, до какво ще доведе пълното инкогнито и на ДАНС и на останалите антитерористи... когато изпратят свои хора под прикритие и не се знае кой какъв е?.... ги чака лют кютек помежду им... Слава Богу не съм полисменн и няма опасност да ме мелят поне по този начин... Но пък ако се оженя, булчето и тъщата ще компенсират положително този пропуск ... казват сега жените били много нервни за пари в брака и ако не им удисваш с пачки...биели якоооо? Само женени с деца могат да се произнесат.
  • 2 Уайът Ърп

    13 0 Отговор
    Такова и в България може да се случи, обаче ще се изпотрепят до като се уточнят кой на кого е човека.

    Коментиран от #3

  • 3 помня

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Уайът Ърп":

    То се е случвало-"Белите брези"
  • 4 куку руку ку

    9 1 Отговор
    Едните дилъри, другите купувачи... все полицаи и попадат едни на други? .аси майтапчиите!