Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 12:39 2 464 1

Богът с чука няма милост (ВИДЕО)

  • тор-
  • тор: рагнарок-
  • крис хемсуърт-
  • marvel-
  • убийство в ориент експрес

"Тор: Рагнарок" отново е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка

Богът с чука няма милост (ВИДЕО) - 1

Филмът "Тор: Рагнарок" за втора поредна седмица е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните агенции.

През втория си уикенд на екран продукцията на Disney и Marvel е реализирала 56,6 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада. С тях общите приходи от "Тор: Рагнарок" в домашния бокс-офис възлизат на над 211 милиона долара.

Не особено ласкавите отзиви на критиката не попречиха на зрителите да проявят интерес към комедията "Баща в излишък 2" и да допринесат за класирането й на втора позиция.

Продукцията с участието на Уил Феръл и Марк Уолбърг, към които се присъединиха Джон Литгоу и Мел Гибсън, и заснета с бюджет от 69 милиона долара, се позиционира на второто място с постъпления в размер на 30 милиона долара.

Третата позиция в бокс-офиса с 28,2 милиона заема римейкът на филма "Убийство в Ориент Експрес", режисиран от Кенет Брана и с участието на звезди от ранга на Джони Деп, Мишел Пфайфър, Джуди Денч и Дейзи Ридли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 5 Отговор
    Ако Тор няма милост, то нека поне нашите еврейски приятели в Холивуд да имат милост и да спрат да ни заливат с анахронистична помия, съсипвайки хубавите нееврейски митове и легенди.