Last news in Fakti

16 Ноември, 2017 13:23 2 576 53

Москва за фалшивите кадри от Сирия: Случва се, няма страшно!

  • русия-
  • сирия-
  • ислямска държава-
  • дмитрий песков-
  • кремъл

Кремъл не видя голям проблем в грешката, допусната от министерството на отбраната 

Москва за фалшивите кадри от Сирия: Случва се, няма страшно! - 1
Снимки: БТА/АР

Президентската администрация в Русия не смята за голям проблем грешката при публикуването на кадри от военна операция, допусната във вторник от министерството на отбраната. Това заяви пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"Грешки се случват и няма нищо страшно, ако се коригират своевременно", каза той. "Не бих преувеличавал значението" на тази грешка, добави Песков. Министерството вече информира, че виновникът е наказан, допълни прессекретарят на президента Владимир Путин.

Във вторник руското отбранително ведомство заяви, че е установило случаи, в които международната коалиция, оглавявана от САЩ, е подкрепяла терористи от групировката "Ислямска държава" (ИД). Авиация на коалицията се опитала да създава пречки на руските самолети в района на Абу Кемал, за да осигури на джихадистите безопасно изтегляне от района.

Москва за фалшивите кадри от Сирия: Случва се, няма страшно!

Министерството разпространи за доказателство и снимки, но потребители в социалните мрежи забелязаха, че някои от тях напомнят кадри от видеоигра, а други - записи от стара операция на иракски военни срещу джихадисти.

Руското министерство свали снимките от интернет, после публикува други вместо тях и съобщи, че проверява цивилния служител, "погрешно прикачил фотоматериала".

Москва за фалшивите кадри от Сирия: Случва се, няма страшно!

Пентагонът отхвърли категорично обвиненията. Според негов говорител става дума за "пореден епизод от кампанията за злепоставяне, изопачаване и отвличане на вниманието, чиято цел е дискредитиране на САЩ и на успешната борба, водена от коалицията срещу ИД в Сирия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    41 23 Отговор
    Империята на злото се превърна в империята на лъжата!Жалко подобие на държава!

    Коментиран от #8

  • 2 Kcaniba

    23 24 Отговор
    10 на 1 за Хамерика!!!
  • 3 Диди

    34 26 Отговор
    Пак се ос..ха руснаците.Казват,че е станало грешка.Те са търсили кадри,с които да очернят американците.Това се нарича,,умишлено,,,а те за каква грешка говорят.Тия нямат срам,доста издънки направиха.Лъжци.
  • 4 Пеньо

    32 12 Отговор
    "Цивилният служител" е наказан. Повече няма да допуска грешки. Никъде! Никога!Гарантирано от ФСБ!
  • 5 юрист

    31 20 Отговор
    ХАХАХАХА- “случвало“ се, а? :D ПУТЛЕРИСТАНСКИ ЛЪЖЦИИИ- НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА- ЛЪЖЕТЕ КАТО РАЗПРАНИ И ЗАДМИНАХТЕ ГЬОБЕЛСКОВАТА ПРОПАГАНДА:) И ЗА РУСКАТА РАКЕТА, КОЯТО БЕШЕ ИЗСТРЕЛЯНА ОТ РУСКА ТЕРИТОРИЯ ЛИ СЕ СЛУЧИХА ПАК СЪЯИТЕ „ДОКАЗАТЕЛСТВА“, А?:D ВСИЧКИ ПОМНИМ, ЧЕ ТАМ ПРОБВАХТЕ ДА НАПРАВИТЕ СЪЩИЯ НОМЕР, НО ВАШ- РУСКИ ГРАЖДАНИН- ВИ РАЗКРИ ЛЪЖИТЕ :) Вероятно той вече гние някъде по затворите ви в сибир, защото дискредитира изявление на руската ви миноборона:D:D:D Освен това- точно с това изявление ВИЕ ПРИЗНАВАТЕ, ЧЕ ВОДИТЕ ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА СРЕЩУ НАТО И САЩ И ЧЕ В НЕЯ НЕ ПОДБИРАТЕ СРЕДСТВА, А СИ СЛУЖИТЕ ДОРИ СЪС СКРИЙНШОТОВЕ НА ОНЛАЙН ИГРИ, ЗА ДА НАБЕДИТЕ ПРОТИВНИКА СИ:) ХАХАХАХА:)

    Коментиран от #12, #52

  • 6 юрист

    32 18 Отговор
    Я КАЖЕТЕ СЕГА- И ВАШИТЕ “СВОДКИ“ ОТ РУСКИТЕ СПЪТНИЦИ, КОИТО ПОКАЗВАХТЕ КАТО УЖ “ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ“ , А ПАК СЕ ОКАЗАХА КОЛАЖИ ОТ ПРЕДИШНИ ВОЕННИ СЪБИТИЯ, ВОДИЛИ СЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, ЗА РУСКАТА РАКЕТА, КОЯТО УДАРИ И УНИЩОЖИ ГРАЖДАНСКИЯТ САМОЛЕТ С ОКОЛО 300 ЧОВЕКА НА БОРДА НАД УКРАЙНА- И ТОВА ЛИ МИНАВА В ГРАФАТА “СЛУЧВА СЕ“, А?:) Лъжливи руски путлеристанци:) Вие лъжете, дори когато сънувате всяка вечер ваш путлер бе- вие сте ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ:)
  • 7 Kcaniba

    18 28 Отговор
    От Сирия ФАЩ изкараха стотина такива фейка!!
    Преди туй , оня нигер махаше в залата на ООН с една колбичка с бял прах ( оказа че тайд), с твърдения, че това са оръжия за масово порязяване на Садас Хусеин и и.н. и т.н.
    Така яе 10 на 1 за ФАЩ минимум!!
  • 8 tost

    11 24 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Руснаците взеха за пример товариш Плевенлиев ако си спомням добре за една нова година поздрави бългагрския народ а на заден план имаше фон на снимка на планина от USA.

    Коментиран от #9

  • 9 юрист

    26 17 Отговор

    До коментар #8 от "tost":

    Руски троле, МНОГО ПРЕДИ гафа на нашият президент, РУСИЯ- ОТ 2014 Г. ВОДИ РУСКА ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА В БЪЛГАРСКИЯТ МЕЙНСТРИЙМ, а ти си онзи многоников руски трол с 1000та ника и си пряк участник в нея на страната на русия! Нашият допусна ЕДИН гаф, а вашата евр*йска мумия путлер допусна 1000 ГАФА, които правят собствената му русия да изглежда като несериозна бабанова република в очите на света! И ПРЕДИ ДА РУТИШ БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, СИ ВИЖ СОБСТВЕНАТА РУСКА КОЧИНА! ВСИЧКИ РУСОФИЛИ МРАЗИТЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАШЕ ИНТЕРЕСИТЕ САМО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ ПОДГЪЗУВАШЕ НА РУСИЯ И ЗАЩОТО КАЗА ЯСНО, ЧЕ РУСИЯ Е ВРАЖЕСКА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА, ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ВОДИ РУСКА ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ! Вас- руските тролове- ИЗОБЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА НИЩО ДРУГО ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ВИЕ НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА ПЛЮЕТЕ ВЪРХУ НЕГО- ТОВА ПРАВО ИМАМЕ САМО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, но не и руските кибервойници като теб!

    Коментиран от #50

  • 10 Трапер

    23 8 Отговор
    Язовеца , Барчо и Сие пак са off line . Сигурно гледат Ну, погоди или някоя военна сага на Мосфильм - там няма фалшиви кадри...
  • 11 Да го кажем направо

    25 17 Отговор
    Руснаците са едни долни лъжци и манипулатори.

    Коментиран от #14

  • 12 Знаещ

    11 18 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Понеже не знам дали си прочела отговора ми от снощи в другата тема ще го публикувам тук за да не показваш незнание друг път. “В инфото по-долу ще видиш, че шепата българи са командвани от руски генерали и са се били рамо до рамо с руски войници: “Шипченският отряд е формиран в началото на август 1877 г. Оперативно е в състава на Южния отряд. Първоначално включва по-голямата част на Габровския отряд (командир генерал-майор Валериан Дерожински). Заема позиция за отбрана на Шипченския проход срещу Централната османска армия (Сюлейман паша).

    В състава му са Тридесет и шести пехотен орловски полк, Тридесет и пети пехотен брянски полк (пристигнал като подкрепление от Ловчанско-Севлиевския отряд на 9/21 август), I-ва, II-ра, III-та, IV-та и V-та опълченски дружини от Българското опълчение и артилерийски батареи. Общият му състав е от 7500 войници[1] и 27 оръдия. Началник на отряда е командирът на Българското опълчение генерал-майор Николай Столетов. Старши офицер е генерал-лейтенант Виктор Кренке.

    Задачата на отряда е отбраната на Шипченския проход срещу превъзхождащите сили на Централната османска армия до пристигането на подкрепления от Южния отряд (генерал-лейтенант Фьодор Радецки).”“

    Коментиран от #15

  • 13 наблюдател

    23 9 Отговор
    То на руснаците и хибридната им война като другата. Толкова се объркаха в лъжите и манипулациите, че вече не се и срамуват. Той др. Черномирдин си го беше казал още на времето: "Хотели как лучше, а получилось как всегда" Е руска му работа. Добре, че се откачихме от тях.
  • 14 Диди

    20 9 Отговор

    До коментар #11 от "Да го кажем направо":

    На същото мнение съм и аз,писала съм го много пъти,но за русофилите е по важно да защитават интересите на Русия,отколкото нашите,български.
  • 15 юрист

    20 11 Отговор

    До коментар #12 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: “В инфото по-долу ще видиш, че шепата българи са командвани от руски генерали и са се били рамо до рамо с руски войници...“ Абе, смешник- НЕ Е ВАЖНО, ЧЕ СА СЕ БИЛИ “РАМО ДО РАМО“, А ЧЕ ИМА РАЗМИНАВАНЕ В ТОВА ЗА КАКВО СА СЕ БИЛИ! Предполагах малко по-голяма интелигентност от теб! ДА- БЪЛГАРСКОТО ОПЪЛЧЕНИЕ Е В РАМКИТЕ НА РУСКАТА АРМИЯ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕ Е БИЛО ВЪЗМОЖНО ПО НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ДА СЕ БИЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ.ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ РУСКАТА АРМИЯ НИ Е ОСБОВОДИЛА И НИ Е ДАРИЛА СВОБОДАТА, ЗАЩОТО ТЯ СЕ БИЕ ЗА ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ! Коментирай текста на Санстефанския договор от 1878 година и ми дай отговор на въпроса- КОЕ Е НАКАРАЛО РУСИЯ ДА ДАДЕ НЕЗАВИСИМОСТ НА СЪРБИЯ, ЧЕРНА ГОРА И РУМЪНИЯ, А ДА ДАДЕ СТАТУТА НА РУСКА И ТУРСКА КОЛОНИЯ ВЪРХУ 40% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ, КАТО ОСТАВИ ОСТАНАЛИТЕ 60% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ НЕВКЛЮЧЕНИ ДОРИ В ТЕЗИ ДВЕ КОЛОНИИ, А В ТЕРИТОРИИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ? И после пак ме питай- ако имаш очи, де- защо не обичам русия и руснаците...

    Коментиран от #16, #17

  • 16 ghost

    17 8 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Е няма да има очи, нали Русия за тях номер 1 , България за тях не е важна.
  • 17 Знаещ

    10 15 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    Ето какво Русия е накрала да подпишат турците за българските територии: “Територията на България ще обхваща земите от река Дунав по новоустроената сръбска граница и оттам по западната граница на казата Враня до планината Карадаг. Оттам границата ще мине по западните граници на казите Куманово, Кочани, Калканделен до Кораб планина. След това границата се спуска на юг по Черни Дрин и после по западната граница на казите Охрид, Старово и Корча стига до планината Грамос. Оттам границата тръгва на изток през Костурското езеро, стига до река Мъгленица и се спуска до Солунския залив. Границата заобикаля Солун и през Бешичкото езеро излиза на Орфанския залив. От Буругьол границата извива на север към Родопите до Чепеларе, откъдето завива на изток и се спуска по Арда, после минава през Източна Тракия до Черно море, като оставя Одрин в Османската империя, а Лозенград, Люлебургас и Малко Търново – в България. Границата напуска морския бряг при Мангалия и през Добруджа излиза на Дунава при Расово (Член 6).

    Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княжество България би имало площ от около 170 000 кв. км. и би обхващало Видинско, Врачанско, Търновско, Русенско, Силистренско, Варненско, Софийско, Пиротско и Вранско в Поморавието, почти цяла Македония (без най-южните области), части от Косово (Качаник) и Албания (Корчанско), част от Източна Тракия и Южна Добруджа.”

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 18 стоян георгиев

    15 9 Отговор
    както казах в преден пост.за путин и компания не е проблем че ще излъжат и че ще ги хванат.дебилите така или иначе ще им простят,дори ще си измислят версия че всъщност са ги излъгали за хубаво.така беше и с крим.първо путин каза че руски воиски не навлизали в крим ,а военните били местни дето се присъединили спонтанно.тук троловете не даваха дума да се каже в обратното.после путин призна че е излъгал и се оказа че пак няма проблем за тролнята.излъгал ,голяма работа те така или иначе са си прости и путин знае по добре кога да ги лъже!
  • 19 Знаещ

    7 8 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    “С подписването на Санстефанския предварителен мирен договор Османската империя приема исканията на Русия, съдържащи се в него. Първите отзиви от подписания предварителен договор стават ясни, веднага щом той става известен за западните Велики сили. Обединеното кралство и Австро-Унгария се обявяват против него, заявявайки че Русия сама е решила Източния въпрос в своя полза, без да се допита до западните Велики сили.

    Заедно с Обединеното кралство, Италия и Франция се обявяват силно против излаз на България на Бяло море, под претекст че ще бъде използван от Русия, за да окаже влияние над Средиземноморието и морските сили в Европа.[21] Готово да покаже настойчивостта си, Обединеното кралство започва да се готви за война. Започнати са мерки за съставянето на два експедиционни корпуса за военни действия срещу русите и превоз на английски войски от Индия, през Суецкия канал в Средиземно море.”
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 юрист

    16 9 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    От двете тайни руски конвенции става ясно, че РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ЦЕЛЯЛА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ВЪРХУ 100% ОТ БЪЛГАРСКОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ ПРЕЗ 1876Г,. НИКОГА НЕ Е ИСКАЛА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ- СИЛНА И МОГЪЩА ДЪРЖАВА, А Е ИСКАЛА РАЗПАРЧАТОСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ЕДНА МЪНИЧКА, СЛАБА , РУСКА КОЛОНИЙКА, НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ДА СЕ СТРЕМИ КЪМ ОБЕДИНЕНИЕ С ДРУГА МЪНИЧКА БЪЛГАРИЙКА- ТУРСКА КОЛОНИЙКА, А РУСИЯ ДА КОНТРОЛИРА ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ПРОЦЕС И ТАКА ДА ВЛИЯЕ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ, ДА НИ ДЪРЖИ ЗДРАВО ПРИКЛЕЩЕНИ В РУСКИЯ ЮМРУК В УЖ ВЪЗСТАНОВЕНАТА НИ ДЪРЖАВНОСТ! Българите не ядем доматите с колците и не сме толкова прости хора, колкото ни считате руснаците!

    Коментиран от #30, #53

  • 22 юрист трансгендер

    8 15 Отговор
    Абе това българина е голяма шматка
    Има шепа хора тука дето само чакат да излезе заглавие Русия че да я насерат и нея и Путин
    А като сте такива националисти защо не пишете под статиите за Плевнелиев или Радев...
    Лъжете сами себе си по най долен начин и се смятате за хора
    Който и турист да дойде в бг 90% от българите само се чудете как да го прецакате че да изкарате 5лв за кафе и си мислите че сте баровци.. смешна работа

    Коментиран от #23

  • 23 юрист

    15 9 Отговор

    До коментар #22 от "юрист трансгендер":

    Путлерюгенд, защо считаш, че трябва ТИ да ми казваш къде и за какво да пиша? Считам, че трябва да разобличавам вашата руска антибългарска пропаганда и точно това правя. Не ми казвай къде и за какво да пиша- аз съм НЕЗАВИСИМА от теб и господарите ти и не съм на ничия финансова хранилка. Всички русофили лаете по Плевнелиев не за негови РЕАЛНИ гафове спрямо българския народ, а заради това, че обяви русия за враждебна държава спрямо България точно заради руската информационна война в България- вас, русофилите, ви интересува САМО ТОВА от цялата дейност на Плевнелиев като български президент, за това го хапете и за това го наричате “болонката на сащ“:) НИЩО ДРУГО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАШЕ от неговата дейност като български президент, а ТОВА ВАШЕ ПОВЕДЕНИЕ МЕ ОТВРАЩАВА, ЗАЩОТО ДОКАЗВА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ВИ КЪМ БЪЛГАРИЯ. Лично аз считам, че Плевнелиев имаше и добри,и лоши моменти, но НЯМА да ги обсъждам пред вас- русофилите, НЯМА да ви дам повод да хапете БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!

    Коментиран от #29

  • 24 Kcanisanaiba

    13 5 Отговор
    Водеща военна сила (каквато претендира да е самата рассия) си признава, че лъже и манипулира обществото, и никой от тукашните русороби не прави проблем. Дори ги защитават и им се радват. Няма по-жалко нещо от това. Не народ, а мърша...

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Знаещ

    7 9 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    Преди офанзивата за освобождаването на България и изтласкването на мюсюлманите от Европа руското разузнаване разбира, че Австро-Унгария се готви да удари руснаците в гръб когато руската армия се бие с османците. По тази причина руснаците са принудени да се договорят с австрииците и да приемат техните искания. Срещу ненамесата си Австрия се договаря да получи на тепсия Босна и Херцеговина без да е проляла и една капка кръв при тяхното освобождение. В същото споразумение кара Русия да се съгласи, че след като освободи християните няма да създаде на Балканите силна славянска държава. Знаейки, че всеки договор може да се промени при взаимно съгласие и разчитайки, че след като векове наред Европа е страдала от мюсюлманите, Русия подписва споразумението разчитайки, че след като изгони мюсюлманите от Европа християните ще ги интересува общото християнско благо. Разбира се за всички нас е необяснимо защо Англия не позволява на руснаците да изгонят завинаги османците от Европа като осуетява превземането на цариград. Още по-странно е, че няколко месеца по-късно праща войски срещу Русия за да попречи на създаването на велика България. Та с две думи и на пеленаците е ясно, че никой не би направил споразумение от което не получава никакви облаги, а има само задължения, ако не е принуден. Тук е момента да се възмутиш искрено и да насочиш цялата си ярост срещу хората, които са попречили да си върнем всички територии, а години по-късно за капак избиха и хиляди българи и р

    Коментиран от #33, #35

  • 27 До Деси,юрист и други амер.смукаачи...

    8 11 Отговор
    Абе направо получихте ортикарии тук бе...За разлика от САЩ ,руснаците си признават грешките--открито..Кога САЩ ще признаят че излъгаха в ООН(представяте ли си наглостта) за хим.оръжие на Ирак..кога ще си признаят за Афганистан..за Виетнам..за Корея и още 40 страни по целият свят..Що не се пените на казаното от Сноудън-а Вашингтон си мълчи като нас..ан???
  • 28 юрист

    14 8 Отговор
    И да ми сложите милиарди минуси на коментарите ми, това не ме засяга- нито ще промените автентичното съдържание на тайните договори на руската империя с Австро- Унгария от 1876 и 1877г., нито ще повлияете по някакъв начин на мнението ми, нито това ще промени отношението ми към руската империя и истинските й мотиви и причина за водената от нея рускотурска война от 1877г. Най- много да се разтревожат от руското посолство и да се опитат да прекратят достъпа от неруски айпита до този руски сайт- http://istmat.info/node/27176 и до тук свършва целият инструментариум за въздействие от страна на путлеристан :) Не се издържам от броя плюсове и минуси на коментарите ми, така, че вашите минуси са ми абсолютно безразлични:D

    Коментиран от #31, #32, #34

  • 29 юрист трансгендер

    7 14 Отговор

    До коментар #23 от "юрист":

    Силен НЕзависим трансгендер.... Сигурно не си виждала бубе от бай Тошово време за това има толкова омраза в теб...
    Как така не си изкарал/изкарала някой цитата за някой член от гугъл пак?))))
  • 30 Знаещ

    7 8 Отговор

    До коментар #21 от "юрист":

    Като не е искала защо англичаните заплашват с война руснаците? Явно това е бил единствения начин да ни орежат териториите. Публикувано във факти.бг:

    “Готово да покаже настойчивостта си, Обединеното кралство започва да се готви за война. Започнати са мерки за съставянето на два експедиционни корпуса за военни действия срещу русите и превоз на английски войски от Индия, през Суецкия канал в Средиземно море.”
  • 31 юрист трансгендер

    8 15 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    а не все пак продължаваш да копираш хахах
    а защо обръщаш внимание на минусите след като са ти безразлични ))))
  • 32 Да го кажем направо

    7 10 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Ком.28 ти е един от най-лицемерните досега
  • 33 юрист

    10 7 Отговор

    До коментар #26 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: че Австро-Унгария се готви да удари руснаците в гръб когато руската армия се бие с османците. По тази причина руснаците са принудени да се договорят с австрииците и да приемат техните искания....“ ПАК РУСКИ ЛЪЖИ, но този път- частично:) Защото - този текст от записа на руската страна - Публикувано във факти.бг: - 1. http://istmat.info/node/27175 Рейхштадт, 26 июня/8 июля 1876 г. Рейхштадтское соглашение между Россией и Австро-Венгрией I. Запись русской стороны “...Беше взето решение.2. По отношение на бъдещето: б) Ако християните печелят: Властите ще действат съвместно, за да решат последствията от войната.Те НЯМА ДА ДОПРИНЕСАТ за формирането на голяма славянска държава...“ ГО НЯМА КАТО ТЕКСТ, НЕ СЕ СЪДЪРЖА В ЗАПИСА НА II. Австрийский вариант¹*- Т.Е СЪГЛАСНО ДОГОВОРНОТО ПРАВО, РУСИЯ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ЕДНОСТРАННО С ТОЗИ ТЕКСТ- ТОВА СА ВСЪЩНОСТ НЕЙНИТЕ ИСКАНИЯ КЪМ АВСТРО-УНГАРИЯ! Това се казва в австрийският вариант- “Изхождахме от две предположения: или турците ще победят , или ще бъдат победени...Изхождайки от второто допускане, т.е. поражението на турците, беше прието споразумение за следните разпоредби:... Беше договорено, че Сърбия ще получи увеличение на територията от Дрина в Босна, както и от Нови Базар в Стара Сърбия и от Лима. На свой ред Черна гора ще заобиколи своето имущество, като свърже прилежащата част на Херцеговина; тя ще получи Spitstsu порт, както и увеличение от Лима, така че областта, която в момента е между Сър
  • 34 юрист трансгендер

    8 15 Отговор

    До коментар #28 от "юрист":

    Документите тайни ама ти си ги чела.... мда
    е то няма как
    не всеки е толкова добър юрист дето вместо да се скъсва от работа седи и пиши срещу всичко руско в fakti.bg
  • 35 юрист

    11 9 Отговор

    До коментар #26 от "Знаещ":

    е между Сърбия и Черна гора, ще бъде разделена между двете царства по течението на реката. Останалата част от Босна и Херцеговина ще бъде приложена към Австро-Унгария. Русия ще възстанови своите естествени граници до 1856 г. и ще бъде в състояние да се увеличи нейната територия от Черно море и в турската Азия до такава степен, че е необходимо да се установи по-удобен граници в тази посока, тъй като еквивалент на част от територията, се присъединява към Австро Унгария. Босна, Румелия и Албания могат да станат автономни държави. Тесалия, Крит трябва да бъде приложен към Гърция. Константинопол с предградие, чиято територия ще бъде определена, ще се превърне в свободен град....“ В ТОЗИ ТЕКСТ ИЗОБЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА БЪЛГАРИЯ, НИТО ПЪК- РАЗДЕЛЯНЕТО Й, ЗА ДА НЕ СЕ ОБРАЗУВА ГОЛЯМА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ! И ТУК РУСКИТЕ ЛЪЖИ СА РАЗОБЛИЧЕНИ! При това аз съм само най- обикновен български адвокат....Ако се съберем колектив от 10тина адвоката и всеки хване да направи юридическо тълкуване на нормативните текстове на ВСИЧКИ руски тайни договори, русофилите няма да можете да измъцкате даже, защото така ще разкрием всички руски тайни дипломатически замисли, въплътени в клаузите на руските тайни договори за разцепването на България! И всичко това, защото БЪЛГАРИТЕ СМЕ БИЛИ НАЙ- ГОЛЯМОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ ПРЕЗ 1876Г., НАШАТА ДЪРЖАВА ДО 1396Г. Е БИЛА НАЙ- ГОЛЯМАТА ПО ТЕРИТОРИЯ ДЪРЖАВА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ И РУСИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ДА

    Коментиран от #47

  • 36 юрист

    12 9 Отговор
    ВЪЗСТАНОВИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ВЪРХУ 100% ОТ БЪЛГАРСКОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ ОТ 1876Г.- ГОДИНАТА, В КОЯТО ЕВРОПА ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЕТНОСА БЪЛГАРИ И СЕ АНГАЖИРА ПРИНЦИПНО С ДЕЙСТВИЯ, ВОДЕЩИ ДО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ВЪРХУ БИВШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ТЕРИТОРИИ ОТ 1396Г.!

    Коментиран от #39

  • 37 До Деси,юрист и други амер.смукаачи...

    7 8 Отговор
    Отговорете ми бе соросоиди-кога САЩ ще си признае ---че излъгаха в ООН за иракските химически оръжия???? ...защо мълчите като пупунди???? Диди..може би ти ще имаш смелостта-днес ти е паднало да гърбиш ушанки...

    Коментиран от #38

  • 38 Да го кажем направо

    8 9 Отговор

    До коментар #37 от "До Деси,юрист и други амер.смукаачи...":

    Няма да ти отговорят.Ще мълчът като нас...ани по този повод. Нищо че САЩ избиха над 3 милиона иракчани само заради тази лъжа. Иначе за една снимка опищяха света. И то при положение че руснаците си признаха че е грешка това. Долни лицемери са си нпо-подлогите-няма спор.

    Коментиран от #48

  • 39 Знаещ

    6 8 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    Като не е искала защо англичаните заплашват с война руснаците? Явно това е бил единствения начин да ни орежат териториите. Публикувано във факти.бг:

    “Готово да покаже настойчивостта си, Обединеното кралство започва да се готви за война. Започнати са мерки за съставянето на два експедиционни корпуса за военни действия срещу русите и превоз на английски войски от Индия, през Суецкия канал в Средиземно море.”
  • 40 До сички говедарски подлоги

    5 11 Отговор
    КРАварите ФАЛШИФИЦИРАХА ЧЕ ИРАК ИМА ХИМИЧЕСКО ОРЬЖИЕ А НЕ БЕ НАМЕРЕНО НИТО ЕДНО .ОБГРАЖДАТ С ВОИСКИ УШАНКИТЕ ОТ СЯКЬДЕ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЩЯЛО ДА ИМА АГРЕСИЯ КЪМ НАТОВСКИ И НЕ НАТОВСКИ ДЬРЖАВИ. АБЕ ЛЬЖИ И УДУРДИСВАНЕ ДО СПУКВАНЕ
  • 41 БъХъ

    9 4 Отговор
    ХАХАХАХАХА Самая Магучая хваната по бели гащи.

    Коментиран от #42

  • 42 До сички говедарски подлоги

    5 11 Отговор

    До коментар #41 от "БъХъ":

    ОХооооо АМИ ГАТ КРАВАРИТЕ СНИМАХА ИРАКСКИ БИДОНИ ЗА ЧЕШМЯНА ВОДА И ИСТЕРИЧНО КРЕЩЯХА _ ХИМИЧЕСКО ОРЬЖИЕ ХИМИЧЕСКО ОРЬЖИЕ ТОГАЗ ГОВЕДАРИТЕ ДАЛИ БЯХА ПОСЛЕ С ГАЩИ ВЬОБЩЕ А....

    Коментиран от #46

  • 43 Дивуй

    4 7 Отговор
    Вече е ясно кой цапоти руските паметници и май юриста /юристката/ им е шефа .

    Коментиран от #45

  • 44 Драйвър

    6 5 Отговор
    Това за жалост е Русия в 21ви век-пълна бутафория,а имат претенциите за световна сила-пълни палячовци,нация от алкохолици!
  • 45 юрист

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "Дивуй":

    Честно казано, искаше ми се да имам уменията да пиша лозунги така четливо и да имам умението да изрисувам определени части от скулптурните групи с определени цветове, но ядец- нямам дарбата да рисувам...Иначе- с удоволствие лично аз бих нашарила постройката, наречена пса в София, която НЯМА ЗАКОНЕН СТАТУТ на какъвто и да е паметник- военен, на културата или на архитектурата- съгласно българското законодателство. Какво да се прави- хубаво е човек да знае какво не може да прави и какво може да върши много добре...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Знаещ

    2 4 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    Ето какво Русия е накрала да подпишат турците за българските територии: “Територията на България ще обхваща земите от река Дунав по новоустроената сръбска граница и оттам по западната граница на казата Враня до планината Карадаг. Оттам границата ще мине по западните граници на казите Куманово, Кочани, Калканделен до Кораб планина. След това границата се спуска на юг по Черни Дрин и после по западната граница на казите Охрид, Старово и Корча стига до планината Грамос. Оттам границата тръгва на изток през Костурското езеро, стига до река Мъгленица и се спуска до Солунския залив. Границата заобикаля Солун и през Бешичкото езеро излиза на Орфанския залив. От Буругьол границата извива на север към Родопите до Чепеларе, откъдето завива на изток и се спуска по Арда, после минава през Източна Тракия до Черно море, като оставя Одрин в Османската империя, а Лозенград, Люлебургас и Малко Търново – в България. Границата напуска морския бряг при Мангалия и през Добруджа излиза на Дунава при Расово (Член 6).

    Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княжество България би имало площ от около 170 000 кв. км. и би обхващало Видинско, Врачанско, Търновско, Русенско, Силистренско, Варненско, Софийско, Пиротско и Вранско в Поморавието, почти цяла Македония (без най-южните области), части от Косово (Качаник) и Албания (Корчанско), част от Източна Тракия и Южна Добруджа.”
  • 48 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Да го кажем направо":

    абе убавец.руснаците целенасочено лъжат в тази ситуация.изваждат кадри от други операции и анимационни игри и ги представят като истина.после като ги хванат дори не ви се извиняват.мен ми дреме ,щото мнението ми за руската пропаганда съм ви го казвал многократно.те вас путинофилите ви правят на идиоти с тези лъжи и на вас не ви е обидно,а напротив продължавате .само дето сменяте посоката или размивате темата сега се захвана спор за освобождението ни .да речеш че путин ни е освободил от турско или за ирак или за ланшния сняг.няма проблеми,те затова ви лъжат така безпардонно щото знаят че квото и да ви кажат ще сте лапнишарани!
  • 49 ушки жалки

    5 0 Отговор
    АКО НА ЛЪЖАТА КРАКАТ НАИСТИНА БАХА КЪСИ, ТО РУСНАЦИТЕ ЩЯХА ДА ХОДЯТ ПО Т.ШАЦИ :)))))
  • 50 храчещия Джо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Аве, юристе, аз никога не съм плюл български политик, ве? Ние на село, даже не сме срещали бижи политик-чка, как да го оплюя? От 30.33 гадене събирам храчка, че ако срещна политик да го наплюя и още не съм срещнал? Те изскачат предизборно само сред централите и по митинги и като седнат на папане и се скриват от народо-тълпата и забравят обещанията си. Джуките ми са станали като на двугърба камила от събиране на храчка, чакам още да срещна политик, че да го оплюя. Ти откъде измисли, че сме плюли Плевнелиев? Та аз не съм го виждал наживо тоя убавец, дето от Катар чак се провикна юнашки за "руската заплаха"?
  • 51 Барчо

    2 1 Отговор
    Те поне като сгрешат си признават. Французите излъчиха кадри как руските самолети ликвидирваха нефтовозите на ИД, които пътуваха към Турция и ги обявиха за френска офанзива. Бяха размътили в единия ъгъл руските обозначения. Само че това не е грешка, а "нарочно" взет материал и присвоен. Сега ако питаш французите ще кажат че те са унищожили нефтовозите, нищо че техни самолети не са излитали тогава.
  • 52 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Ти като най-изявен трол,би ли ни обяснил(обяснила)кога Путин си купи и BBC http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания