Last news in Fakti

19 Ноември, 2017 14:01 7 566 3

Албански командоси дезертираха на Острова

  • албания-
  • командоси-
  • дезертиране-
  • великобритания

Войниците не се върнали с колегите си в родината след приключване на обучение в края на октомври

Албански командоси дезертираха на Острова - 1
Снимка: Shutterstock

Четирима командоси от специалните части на албанската армия дезертираха във Великобритания, след като завършиха обучение на Острова, предаде агенция МИА.

Според албанските медии войниците не се върнали с колегите си в Албания след приключване на обучението в края на октомври.

Министерството на отбраната в Тирана съобщи, че е уведомило британските власти, след като констатирало отсъствието на четиримата командоси.

Същевременно случаят е предаден на военната прокуратура, която сътрудничи с британските власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лаптопа

    52 7 Отговор
    А за какво са ги обучавали ? Явно да правят малки "пролети" на балканите, и са предпочели да зарежат всичко и да живеят кат инмигранти във Валикобритания

    Коментиран от #2

  • 2 пикла с малки цицки

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Лаптопа":

    КОМАНДОСИТЕ СА ОБУЧАВАНИ ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ И ЗАЛАВЯТ РУСКИТЕ ЩПИОНИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ ПРЕВРАТИ НА БАЛКАНИТЕ КАТО ТИЯ В ЧЕРНА ГОРА !
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Те са обучени да правят атентати на балкамните , като всички джихадисти
Новини по държави: