22 Ноември, 2017 11:01 9 246 18

Пиян руснак падна от деветия етаж. Продължи да пие

  • пиян-
  • руснак-
  • русия-
  • падна-
  • етаж-
  • москва-
  • полиция-
  • забрави-
  • алкохол

Мъжът даже забравил, че е паднал от деветия етаж

Пиян руснак падна от деветия етаж. Продължи да пие - 1
Снимка: Shutterstock

Пиян руснак падна от деветия етаж, но този инцидент не повлия на желанието му да се напие. 37-годишният мъж дори забрави, че е претърпял инцидент.

За необичайния инцидент разказа телевизия „360“, позовавайки се на източник от правоохранителните органи. Всичко се разиграва на 12 ноември в западната част на руската столица Москва.

37-годишен мъж е паднал от деветия етаж и малко по-късно, с бавна крачка, се прибрал в апартамента си, за да си допие. Когато полицейски служители пристигнали на адреса, мъжът не успял да си спомни защо се е обадил в полицията.

Полицаите повикали линейка. Пристигналите на място медици диагностицирали мъжа с травми на гърдите и други наранявания. Пияният руснак е бил приет в болница без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откачен Борсук

    17 16 Отговор
    И сега другите новини - небето е синьо. Не, сериозно. Това новина ли трябваше да е? А и какво ни занимавате с пияните мужици?
  • 2 Реалист

    11 8 Отговор
    Мдаааа, всичко е от некачествения алкохол и манталитета.
  • 3 KoKi4a

    39 1 Отговор
    Безсмъртен! :D
  • 4 Да го кажем направо

    49 10 Отговор
    Да си му мислят меките китки от НАТО- как ще воюват с руснаците...

    Коментиран от #14, #15

  • 5 Fake News

    24 13 Отговор
    Тотално фалшива новина! Не може да паднеш от 9-тия етаж, да оцелееш и да си в състояние да се върнеш обратно да си допиеш!

    Коментиран от #6, #12

  • 6 Откачен Борсук

    16 15 Отговор

    До коментар #5 от "Fake News":

    Така е, ама нали трябва да има мат'рял и за русорастите. Как иначе ще се превъзнасят по великите пияни мужици?
  • 7 Кики

    13 2 Отговор
    Здраво си е пийнал руснака, вместо да каже 9 водки, е казал 9 етажа!
  • 8 хахахаха

    9 7 Отговор
    Обаче сериозно с тия новини къртят мивките.Що не разкажат вчера в поредната паланка на демократичните САЩ пак са се дрогирали поне 1000 оскотели купонници и поредните бездомници и са раздавали поредните кютеци и куршуми от хубавият си живот.
  • 9 onq s konq

    13 1 Отговор
    Тоя съм го виждал на слънчака ама там рипаше от десетия етаж!

    Коментиран от #10

  • 10 Kcaniba

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    кат летя с БеенВето край него, налии)))
    Да му мислет транс смерикосите, как ще воват с бессмъртните пияни роти на ушанките!!!
  • 11 Чурулик чурулик

    6 8 Отговор
    Аллах пази пияните
  • 12 И аз бях там

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Fake News":

    Прав си само за това, че такава "новина" въобще няма място тук. Не си прав обаче, че е задължително фалшива. През далечната 1978 г. когато бях студент, бяхме на купон в общежитията на последната спирка на трамваите в студентски град (високи сгради над 10 етажа). Та там братовчед ми здраво си пийна и се наведе от прозореца на 12-ти етаж да "се освежи". Само дето прекали с навеждането и полетя надолу. Смръзнахме се и хукнахме надолу по стълбите и като стигнахме той току-що влизаше през входа. Оказа се, че падайки се отъркал няколко пъти в стените и е паднал върху асмалъка пред входа. Имаше 3 счупени ребра и много синини и натъртвания, но беше жив, ама и помнеше какво е станало. Оттогава не се доближава до отворен прозорец или парапет. Няма да споменавам име, но ще подскажа, че е от Хасковско.
    Случват се и такива невероятни неща, но толкова рядко, че не си струва да разчиташ на такъв късмет.
    Естествено тогава никъде нищо не съобщиха, нали социалистическите студенти не злоупотребяват с алкохола ...
  • 13 Русчуклия

    4 0 Отговор
    Те това е оптимист!
  • 14 юрист

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "Да го кажем направо":

    Глупости- преди 15тина години от блока на родителите ми падна от 11 етаж един човек, който си живее на същия етаж. Беше по време на провеждането на коледните банкети. Та- човекът звънял към 23:00 ч. на вратата на апартамента си, жена му била заключила отвътре, и докато тя стане да му отвори, човекът- бух- право в съседите по апартамент. Поискал да прескочи през терасата на съседите до своята си тераса. Съседът му го видял, че е почерпен и му отказал, защото терасите са лоджии, с масивни градени прегради между двата балкона и мястото , на което може да стъпи човек от единия балкон, за да се прехвърли на парапета на другия балкон, е много малко и само трезвен човек може да го направи така, че да не падне. Обаче- в това време се събудила съпругата на съседа, човекът отишъл при нея и докато разбере какво става, почерпеният му комшия се пробвал да се прехвърли през парапета и да се добере до собственият си балкон.Естествено, пада от 11 етаж, но - под балконите имало сгънати палети. Успял да събере всички антени по пътя си, пада върху сгънатите палети, оттърсва се и отива в Бърза помощ с ...ПАРЧЕ ТУХЛА, ЗАБИТО В ГЛАВАТА! Когато спешният хирург го видял, занемял...Човекът и днес си е жив и здрав, извадили са парчето тухла от главата му, но вече не е чак толкова ревнив към съпругата си и ако тя закъснее с 1 минута да му отвори, не прави това на въпрос:)
  • 15 юрист

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Да го кажем направо":

    И да допълня- човекът си е българин- не е чужденец.
  • 16 Барчо

    2 1 Отговор
    Абе що пишете глупости бе!!! Човека е паднал може би от стълба или нещо такова и му се е сторило, нещо си. Сам той се е обадил на полицията и е казал тази глупост. А тези травми може да са получени и от "дружески" потупвания от някой друг. Знаете ли колко метра е девети етаж? Това са около 30 метра. Пълни глупости. Сам се е обадил, няма свидетели на случилото се, ключа от апартамента е в него - което значи че е излезнал през вратата, а не през прозореца и т.н. И пак да се пише. Щом от едната страна е Русия - от другата трябва да се свърже с пиянство, престъпност и т.н. Само това ли става в Русия че само това пишете?
  • 17 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Бих повярвала,ако поне един човек го е видял как пада.А така, на пияна глава всеки може да каже и че е марсианец - трябва ли да приемем това за чиста монета? Съвсем ни взехте за канарчета,щом почнахте да пишете статии за пиянски брътвежи и да ни убеждавате в автентичността им...
  • 18 Морфей

    1 0 Отговор
    Нео от Матрицата.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания