Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 13:06 817 1

Премиерът в Брюксел за среща за Източното партньорство

  • бойко борисов-
  • брюксел-
  • среща-
  • ес-
  • източно партньорство

Ще бъде направен преглед и оценка на постигнатото през последните две години

Премиерът в Брюксел за среща за Източното партньорство - 1
Снимка: Архив

Министър-председателят Бойко Борисов е в Брюксел за участие в петата Среща на високо равнище по Източното партньорство на Европейския съюз. Той е придружаван от вицепремиера Екатерина Захариева.

Източното партньорство е основна инициатива на ЕС в рамките на Европейската политика за съседство, която има за цел постигането на политическа асоциация и икономическа интеграция на източните съседи със Съюза. Тя е и сред приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС в рамките на Програмата на Триото – Естония, България и Австрия.

На петата Среща на високо равнище по Източното партньорство на ЕС ще бъде направен преглед и оценка на постигнатото през последните две години и ще бъде очертано бъдещото развитие на инициативата. Ще се състои и церемония по подписването на Споразумението за всеобхватно и засилено партньорство между Европейския съюз и Армения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чифликчия

    4 0 Отговор
    Боко и правителството достигнаха до определен и конкретен резултат за облагоделстването на бьлгария и бьлгарите? И трьгна да решава проблемите на Арманите?
    Смешно и печално.
Новини по държави: