27 Ноември, 2017 09:59 4 359 2

Издирват дъщерята на Джобния Херкулес

  • наим сюлейманоглу-
  • джобния херкулес-
  • дъщеря-
  • турция-
  • наоми-
  • япония-
  • наследство

Търсят „тайната“ дъщеря на великия щангист

Една от наследничките на Наим Сюлейманоглу, който почина по-рано през този месец, е японката Наоми, съобщи „24 Родопи“, позовавайки се на турските медии.

„Бившият шеф на федерацията ни потърси с молба да издирим четвъртата „тайна“ дъщеря на Наим, която е от японка“, пише турският вестник „Хабер тюрк“. Сюлейманоглу се влюбил в японска журналистка на Олимпийските игри в Сеул.

Миоко заминала с великия щангист за Турция. Заживели в столицата Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Семейството обаче се разпаднало след около две години, а причина е болезнената ревност на японката. След раздялата тя взела детето си и се прибрала в родината.

Голямата любов на Наим Сюлейманоглу, родом от село край Кърджали и която му роди три дъщери, имала собствена агенция за манекенки и модели. „Двамата нямаха брак, но Наим се грижеше за дъщерите си. Още на първата среща тя се е пошегувала, че иска да има деца от шампион, после се виждат често и любовта пламнала. Поддържаха прекрасни отношения“, разкриват техни близки.

Трите дъщери - Нилай, Есин и Сезин, бяха на погребението на Наим в Истанбул. „Наим през последните дни от живота си много често говореше за японската си дъщеря. Искаше да ни запознае с нея, положи много усилия да я намери, но безуспешно. Сега ние искаме да я открием, това е нещо като негов завет и искаме да го изпълним“, каза братът на починалия шампион – Мухарем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ahnenerbe

    0 0 Отговор
    Става за сценарий на нов турски сериал
  • 2 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    А защо навсякъде пишеше,че имал син от японката?! Кое е вярно или пак някой си прави съчинение по картинка?
Новини по държави: