Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 18:32 11 903 16

Тръмп с удар по Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

САЩ въвеждат допълнителни санкции

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви налагането на нови санкции срещу Северна Корея, съобщи ABC.

През днешния ден властите в КНДР проведоха нов ракетен тест. Това отново предизвика недоволството на международната общност.

„Аз разговарях с президента на Китай Си Дзинпин за провокативните действия на Северна Корея. Днес срещу страната ще бъдат въведени допълнителни големи санкции. Ние ще се справим с тази ситуация“, заяви Тръмп.

Той не уточни какви ще са новите санкции. Смята се, че той е призова Дзинпин да използва всички лостове на влияние, за да ограничи действията на Пхенян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    49 6 Отговор
    Горките корейченца, утрепа ги от удари тоя лош чичо Дони. Направо ги умори.
  • 2 Тъпото

    39 6 Отговор
    Оня дебелия Кимчунум май май му е малка патката и много лесно си я мести по крачолете ,та му е през дедовия в общи линии. Ама баце Дони се изложи с тия заплахи без изпълнение.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тъпото

    25 9 Отговор

    До коментар #3 от "ЧЕСТНО":

    Я.М.Х. знаеш ли кво значи? Не е ямаха, да ти дам жокер!
  • 5 Бесен Язовец

    8 17 Отговор
    Дончо и америте са също кът Вовата и русняцити, все уж мачкат, газят, разбиват, ама само на приказки.
  • 6 Барчо

    24 5 Отговор
    И какви са новите санкции??? Ще спрат слънцето да свети в СК ли?? То останаха ли свободни пера за санкции? Според мен когато има такива случаи се правят санкции с всички екстри, за да подействат. Ако не са го направили, значи са тъпи.
  • 7 jambazina

    22 1 Отговор
    Ни на Ким му Трябва война, ни на Тръмп. Оправдават си военните бюджети по тоя начин, Кимчо се бетонира още повече, Тръмпчо ще плобута разни радари и отбрани на Ю.Корея и на Япония, та да им поизточи и парици и те така...
  • 8 Хванисез Акура

    11 2 Отговор
    Според мен светът не отива на добре обикновените като мен и вас ще страдат.
  • 9 Бесен Язовец

    15 4 Отговор
    Човека си тества ядрения арсенал а тия си мислят че ги плаши : къде го чукаш а то къде се пука!
  • 10 Кики

    17 7 Отговор
    Ким е предвидил последващи санкции, не го мислете за глупав! Факта, че продължава, означава колко е мощен! С теб сме Ким!

    Коментиран от #15

  • 11 Шампиона

    20 5 Отговор
    Хич не е безобиден тоя дръпнатия..Сащ знаят, че ако се захванат да воюват с тях, ще отнесат плувката и те, за това и не смеят да развалят "репутацията" си на властелин..А всъщност са един надут балон, който рано или късно ще се спука и изчезне..
  • 12 НЕразбирач

    19 3 Отговор
    САЩ/Тръмпета да вземат да си разпечатат всички санкцийки, да ги навият на колко дойде фунийки и колкото им душа сака да си ги тикат, да си ги тикат...до припадък.
    Твърдо "ДА" на ядрените програми, осигуряващи независимост от САЩ на дадена държава!
  • 13 Барчо

    10 2 Отговор
    Забележете деградацията на тръмповата истерия. Преди няколко месеца разправяше как ще "заличи" СК, огън и не знам си кво, дъра дъра и т.н. Преди за изстреляните ракети сигурно е научавал от новините. Сега обаче е получил новината още докато ракетката е летяла. И защо? Ми корейците го казаха, че с този опит тяхната ядрена програма е завършена и с този носител могат да достигнат всяка точка от територията на УСАта. Сега вече могат да си направят 50, 100 или повече такива. Та Тръмпи го слушам че смекчи и тона и височината на крякането. Вече не заплашва с унищожение, а само че ще се оправят. Краварите имат само няколко прихващащи междуконтинентални ракети от този тип и при положение че корейците имат дори само една ракета в повече от прихващащите, то много американци ще пострадат на своята територия. Войната ще се пренесе вече и на техния континент.
  • 14 Айде бе Чичо, Давай бе Чичо!

    5 2 Отговор
    Ще ти играм ракетен кючек бе Чичо. Нали развърнаха противоракетни установки в Юга и у Джапанките а и океана е нафъкан с 7ми usa флот, И за втори път Северняка кросира над всички и ? СПИ ГРАДА И ХАМЕРИКАНЦИТЕ В НЕГО, Натовците реагират като УМРЯЛ КОН. Иначе солдат спит а службата ВЪРВИ, храна по разписание, чековете в банките, без закъснения. НАТОвците на Здрава хурка не предът. Гледат като куче пред месарск магазин.
  • 15 Max

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Кики":

    Ми що не идеш там да му помагаш. Или ли си от онези мастии,дето са с всички?!
  • 16 Трапер

    0 2 Отговор
    До този момент все още всичко е в изпитателен стадий. Нямат нищо завършено.Изстрелват празни ракети и се да духват . При новата им ракета ако се сложи товар 500кг.(бойна глава), обсега ще намалее приблизително половината. А защо не прелетя над Япония както предишните? От опасение , че може да им баде свалена Барчо !