Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 13:30 7 133 26

Вижте как Ким Чен-ун се радва на изстреляната ракета

  • северна корея-
  • ракета-
  • изпитание-
  • радост-
  • снимки-
  • ким чен-ун

Радост в очите на Ким Чен-ун

Вижте как Ким Чен-ун се радва на изстреляната ракета - 1
Снимка: БТА/ AP

Севернокорейската централна новинарска агенция разпространи снимки от реакцията на Ким Чен-ун, който наблюдава изстрелването на балистичната ракета, съобщиха световните агенции.

Във вторник режимът в Пхенян извърши поредното си изпитание, изстрелвайки междуконтинентална балистична ракета, за която по-късно обяви, че на теория може да достигне континенталната част на Щатите.

Севернокорейските въоръжени сили обявиха, че опитът е бил успешен и ракетата е много по-мощна от своите предшественици. Тестваната ракета „Хвасон-15“ може да носи ядрена бойна глава.

На снимките се вижда как Ким Чен-ун се радва на успеха на въоръжените сили и с интерес наблюдава мониторите, за да проследи траекторията на ракетата. След това той поздравява своите генерали. Напрежението на Корейския полуостров отново достигна опасно високи нива. Международната общност осъди изпитанието на Пхенян.

Вижте как Ким Чен-ун се радва на изстреляната ракета
Снимка: БТА/ AP

Вижте как Ким Чен-ун се радва на изстреляната ракета
Снимка: БТА/ AP

Вижте как Ким Чен-ун се радва на изстреляната ракета
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 другаря с ладата

    50 19 Отговор
    спрете му ориза на това момче че ще умре от преяждане
  • 2 Браво на момчето

    48 15 Отговор
    Браво на момчето ..
    Въпреки че народа му ще умре от глад той знае как да се наслаждава на този живот :) Вижте как е щаслив момчето :)
  • 3 Андрей Николов

    61 21 Отговор
    Ким Чен-Ун се наслаждава на изстреляна ракета, докато в България се наслаждават на закърпени дупки по пътищата с асфалт а над 90% от старите хора получават около 100 евро на месец затова, че цял живот са работили...

    Коментиран от #8, #18

  • 4 ужас

    33 12 Отговор
    ами, ориза! дрогата му спрете! тоя се друса, не виждате ли...
  • 5 Чурулик чурулик

    26 21 Отговор
    Блаво Кими унищожи световното зло саш англосаксонците ватикана и юдейте
  • 6 SubaruVarna

    32 12 Отговор
    Изгледах преди дни документален филм на Британския Нешенъл Джиографик и ИТВ от 2015 г. - как са пуснали журналист в Пхенян 2015 година. Още на летището ги посрещнаха 8 човека от комунистическата партия - които бяха с тях плътно всяка секунда! Не им разрешиха да говорят с местните. Само веднъж след много молби отидоха в апартамент на местни в столицата - невероятна беднотия - олющена сграда - още с влизането в опърпания пхенянски апартамент оставаш в потрес. Няма никъде снимки на децата и семейството. Всички снимки из апартамента са само на комунистическият диктатор! Британските журналисти от Нешенъл Джиографик помолиха да разкажат как живеят...но 8-те съветници от комунистическата партия заповядаха на детето да играе някакъв комунистически танц за диктатора! През цялото време целуваха портрета на ким чен ун и ревяха какъв бог е! - иначе ще бъдат пратени в трудов лагер - ако не коленичат по 150 пъти на ден пред портрета на диктатора!

    Коментиран от #10, #13, #15, #17

  • 7 авжявщювщюмжювжюрй

    5 30 Отговор
    БРАВО КИМИ ИСТРЕЛЯ БАЛЕСТИЧНА РАКЕТА НА 4550 КМ В ОТКРИТИЯ КОСМОС И ШАШНА АМЕРИКАНЦИ И ЯПОНЦИ. ....А ТЪПИЯ ПУТИН ВЧЕРА ИСТРЕЛЯ КОСМИЧЕСКА РАКЕТА НА ВИСОЧИНА 300 КМ ....С 19 СПЪТНИКА ...КОИТО ПАДНАХА И ИЗГОРЯХА ТОЧНО ПОЛОВИН ЧАС СЛЕД СТАРТА ДО БРЕГОВЕТЕ НА ..АНТАРКТИДА. .....ХА ХА ХА ....ТЪПИТЕ РАШКИ ...НЕ СТАВАТ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ ....КАКТО СЕ ИЗРАЗИ ЕДИН МУЛТАШКИ ФЕС. ...
  • 8 Пазарен Либерализатор

    26 11 Отговор

    До коментар #3 от "Андрей Николов":

    А в С Корея пенсионерите получават разрешително да пасат трева в парковете, до като изперкалото прасе се радва на ракети.

    Коментиран от #11

  • 9 Чурулик чурулик

    8 16 Отговор
    Те това е лидер не тукашните чехльовци да неризброявам ама са сите от 1989 година насам
  • 10 Чурулик чурулик

    12 9 Отговор

    До коментар #6 от "SubaruVarna":

    Глупости аз не бих допуснал никакъв екип на която и да е талавизия под какъвто и да е предлог....сега нещата са си същите в капитализма купуваики стоките от корпорациите ти дефакто не ги целуваш ами им даваш животът си докъто бачкаш за да си ги купиш
  • 11 сметки

    12 10 Отговор

    До коментар #8 от "Пазарен Либерализатор":

    Пасат а ма има резултат в тяхна полза ...имат си здраво оръжие ..и никой не може да им се меси в политиката ..а и ние скоро ще пасем но резултати никакви ..само дето набъбнаха на Боко и герберасите Банковите им сметки ...

    Коментиран от #12

  • 12 Пазарен Либерализатор

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "сметки":

    Това, че прасчо харчи всичко за ракети едва ли радва родителите, до като хранят децата си с обелки от картофи.

    Коментиран от #21

  • 13 Кики

    10 11 Отговор

    До коментар #6 от "SubaruVarna":

    На теб ако ти дойдат гости от чужбина, къде ще ги водиш, в циганската махала или из центъра? Интересно - гледал съм над 100 клипа за С.Корея и нито един не ме заведе в олющена и порутена къща! И то в Пхенян, където лъщи отвсякъде. Има и такива хора, които обичат свободните съчинения...
  • 14 кеф цена няма

    10 5 Отговор
    ами ако ракетата наистина има потенциала да достигне до САЩ кефа за прасчо и компания ще е пълен
  • 15 Пазарен Либерализатор

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "SubaruVarna":

    В същото предаване по NG видях как зомбирани ватенки се кланят пред портретите на вожда, благодарейки му, че са прогледнали....след безплатна интервенция по доброволна инициатива на водещ очен хирург.
  • 16 СЕЙКО

    2 9 Отговор
    малиии как ще се радвам америка и русия да ги сринат и изравнят тези малоумници с земята
  • 17 Ужас

    15 6 Отговор

    До коментар #6 от "SubaruVarna":

    Викаш тука при нас из панелките на обеля, люлин , модерно предградие е лукс а?
    Как би коментирал факта че държавна чиновнци държат календарчета с лика на боко и герп по бюрата си.
    Всъщност би ли ми обяснил ние българите с какво може да се гордеем сега, остави Левски , Ботев, и някогашните царе. Кажи сега с какво може да се гордеем - с боядисани огради на детската градина или с тънкия асфалт и ремотнта на ремонт.
  • 18 другаря с ладата

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "Андрей Николов":

    в северна корея нямат асфалт защото нямат коли, дори лади няма, а старите хора не получават пари защото и пари няма.

    Коментиран от #25

  • 19 Колумб

    12 8 Отговор
    Докато гледате пропагандна телевизия на американския тоталитарен режим винаги ще си мислите, че в СК гладуват или мизерстват! Вижте Пхенян с Ютубата какъв град с какви небостъргачи каква чистота и какви улици и това при положения на световни санкций!!! Нас уж ни помагат от СЪЮЗА и сащ пак София с нейните измършавяли граждани и просяци, цигания, дупки, мръсотия изглежда доста жалко на фона на СК столица!
  • 20 Именно

    10 5 Отговор
    Само на мен ли ми прави впечатление, че тия дето заплашват да унищожат щатите с ядрени оръжия не мога да си отопляват стаите ... всичките са с най-дебелите си балтони , че и с шапки :)

    Коментиран от #22

  • 21 НЕразбирач

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Пазарен Либерализатор":

    Ти да не си ходил там случайно? Много знаете бе! Напримерм да те светна: имат най-евтиното метро в света и не ближат ничий чужд за*ник, а ние? И да не забравя - долу САЩ!
  • 22 Пазарен Либерализатор

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Именно":

    Топлината е лукс, те 95% от територията на С. Корея ток нямат, ти топлина търсиш. Прасчо издевателства над народа, репресии и зомбиране. Там календара върти от рождения ден на дядо му. Едва 8% от пътищата са асфалтирани.
  • 23 Патриот

    3 2 Отговор
    Чиста проба пропаганда.
    А кой е збравил златните тоалетни чинни на бившият неудобен за САЩ украински президент?
    А какво се оказа пионките на САЩ - Кличко и една УВСЪ притежават няколко имения за десетки милиони долара. Как става не знам.
    Пропагнда, пропаганда, пропаганда. Това е единственото, което може да се види по Нейшънъл, Дискавъри и т.н. Не сте ли гледали филмът за 11-септември как арабските граждани наемали жилища, учили се да карат самолети, а какво се оказа? Истината нищо общо с предаването. За това и нямам телевизор вече.
    И каква е разликата между СК и нас?
    Навсякъде вожда прави добро на страната, във всяка телевизия само похвали, разцвет и т.н., докато бавно затъваме в блатото, все по-трудно плащаме ток и все още няма институция, която да накара шефа на фирмата да ти даде заплатата, която я бави вече шести месец.
    Ние тук сме цъфнали и вързали в богата Европа с 460лв заплата и 250лв ток. Кой е като нас?
  • 24 Лост

    2 0 Отговор
    На Ким няма как да не му покажат успешен опит по простата причина, че ако е неуспешен някой от тия до него ще се озове по бански в някой мина. Затова анимацийката на монитора ще показва перфектната траектория и данни винаги.
    Не че и в САЩ не е така с Ф-35 ама там поне имат малко срам и нещата им работят от време на време.
  • 25 Бесен Язовец

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "другаря с ладата":

    Пишеш глупости и го знаеш защото злобата те е покрила.

    Коментиран от #26

  • 26 Stefko 88

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Бесен Язовец":

    Що не почнеш работа вместо да спамиш тукс
Новини по държави: