5 Декември, 2017 08:35 6 046 2

Мощен взрив в района на изчезването на аржентинската подводница

  • аржентина-
  • взрив-
  • подводница

Военните направиха тестови взрив

Експлозия е била засечена в зоната, където се смята, че е изчезнала аржентинската подводница „Сан Хуан“, съобщи ТАСС.

Смята се, че взривът е бил с мощност, еквивалентна на 100 кг. тротил. От аржентинското министерство на отбраната обявиха, че военните са провели тестови взрив на 40 метра дълбочина в региона. Целта е била да се сравни звука с този на избухването, което е било засечено в последния ден на контакт с подводницата.

Подводницата изчезна на 15-ти ноември. На борда й имаше 44 души. Търсенето беше прекратено в края на миналия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гйчгймгйчтйчсйчтйчтъчтй

    11 12 Отговор
    ПОДВОДНИЦАТА Е УНИЩОЖЕНА ОТ USA. .....НАБЛИЗО СЕ НАМИРА ...САМОТЕН ОСТРОВ НА АНГЛИЯ НАРЕЧЕН. ...ОСТРОВ ...БУВЕ ....ТАМ ИМА ПОДВОДЕН КОМПЛЕКС НА ЯКИТЕ ....ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ХАРП НА USA. .....ОСВЕН ОТ ТОЗИ ОСТРОВ СЕ КОНТРОЛИРАТ МОРСКИЯ ...ПОДВОДЕН И ВЪЗДУШЕН ТРАФИК НА ТРИ ОКЕАНА. ....ИНДИЙСКИ ....АТЛАНТИЧЕСКИ. ..ТИХИЯ. .....НА БОРДА НА АРЖЕНТИНСКАТА ПОДВОДНИЦА СА СЕ НАМИРАЛИ 7 ...РАЗУЗНАВАЧА. ....ПРОСТО СА СЕ ...НАВРЕЛИ С ПОДВОДНИЦАТА ...КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА. .....ПО ДОБРЕ ДА РИТАТ ТОПКА КАТО ...МАРАДОНА....ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ЩИРЛИЦ. ..АРЖЕНТИНЦИТЕ. ....ТОВА Е ВКРАТЦЕ. .....
Новини по държави: