Last news in Fakti

6 Декември, 2017 16:01 4 542 10

САЩ искат да започнат война

  • ерусалим-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Иранският лидер Али Хаменей с остри нападки към Вашингтон

САЩ искат да започнат война в Близкия Изток. Това заяви върховният лидер на Иран Али Хаменей, цитиран от РИА Новости.

В момента се очаква президентът на САЩ Доналд Тръмп да обяви Ерусалим за новата столица на Израел. Това предизвика недоволството на лидерите в региона.

„Тираните на днешния ден са САЩ и всички техни поддръжници в региона, които искат да започнат война. Това е планът на Америка. Последното им желание е признак за безсилие и безизходица. Те са с вързани ръце по палестинския въпрос и не могат да постигнат целите си. Това трябва да се знае“, заяви Хаменей.

Вече редица държави призоваха Тръмп да се въздържи от планираните си действия. Все още не е ясно дали той ще обяви решението си до края на деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ттттттттттт

    25 2 Отговор
    А здрасти...това го знае целият свят. Жалко че само тази чалма го казва това открито.
  • 2 йвжюмжюмгюмгймгйлтй

    18 3 Отговор
    ИСКАМ ДА ВИДЯ СЕГА .....ГЛУПОВАТИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА САУДИТСКИЯ КРАЛ...АГЕНТ НА МОСАД ....И ГРОЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА КРАЛЯ НА ЙОРДАНИЯ .....АГЕНТ НА ЦРУ. ......СКОРО ЩЕ ВИСЯТ С ГЛАВАТА НАДОЛУ И ОТ ДЖЕБОВЕТЕ ИМ ДА СЕ РЪСЯТ ....ДОЛАРИ И ШЕКЕЛИ. ......В ТОЗИ МОМЕНТ НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ ИГРАЕ ТАМ СЕГА. ...КЮЧЕК СЪС САБИ. .....

    Коментиран от #3, #5

  • 3 ????

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "йвжюмжюмгюмгймгйлтй":

    Ами виж им физиономиите , какво ти пречи. Колкото за $ и шекели картинки също има.
  • 4 магамкамкамкамгамка ДО 3

    4 2 Отговор
    ЯСНО ...ТИ СИ ПОКЛОНИК НА ЯХВЕ ...И ...ДЖОБОВЕ ПЪЛНИ С ШЕКЕЛИ.....
  • 5 Рамзес III

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "йвжюмжюмгюмгймгйлтй":

    Интересно е как ще изглежда лицето на Лилипута ? Може би двама трима като Лавров трябва да му придържат долната челюст да не се откачи!???
  • 6 гост

    4 3 Отговор
    САЩ или евреите които държат измислената страна САЩ се опитаха скоро на няколко пъти да индуцират война но не успяха , даже тъпия Ердоган се усети че го навеждат . И сега като видяха че не могат да излъжат и да набедят никой решиха да действат директно . Да видим какво ще стане . Дано идната война засегне и България , ще и подейства възраждащо .
  • 7 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    АМЕРКА ВИНАГИ Е ВОДИЛА ВОЙНА
    ОТ КЪДЕ ПАРИЧКИ
    ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ ПЛАМНАТ БАЛКАНИТЕ
    ЧЕ ТУКА СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ДИВАЦИ
    ДАНО ИМАМЕ УМНИ ПОЛИТИЦИ ВОЙНА ДА НЯМА
  • 8 бббббб

    5 1 Отговор
    Губят позиции в Сирия и търсят нов приход на доходи с оръжие .
  • 9 Пророко

    0 0 Отговор
    Име края на САТАНАТА облечен в дрехите на исляма и проповядващи така "човеколюбивата и мирна" религия на мюсулманите!!!!
  • 10 Владо

    1 0 Отговор
    Момичета и момчета! Печалбите падат, а това води до повишаване на напрежението, и ако може-война, но с чужди ръце и загуби. Каквото падне за ВПК, все е добре.