Last news in Fakti

6 Декември, 2017 17:40 3 611 3

Това е целувка на смъртта

  • ерусалим-
  • доналд тръмп-
  • палестина

Притеснения относно предстоящото решение на Доналд Тръмп

Действията на Доналд Тръмп са като обявяване на война. Това заяви палестинският представител във Великобритания Манюел Хасасиан, цитиран от Би Би Си.

Очаква се Тръмп да признае Ерусалим за столица на Израел. Това предизвика масово недоволство в няколко държави от региона.

„Подобно решение ще е край на решението за две държави. Това си е целувка на смъртта. Той буквално ни обявява война. Не искам да кажа конвенционална война, а дипломатическа война. Няма как да допуснем нашите храмове да са под пълен контрол над Израел. Трябва да се намери друго решение. Иначе правим голяма крача назад“, заяви Хасасиан.

От Великобритания обявиха, че не са изменили позицията си спрямо столицата на Израел. Няколко европейски държави призоваха Тръмп да обмисли своето решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайпериста

    16 5 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #3

  • 2 Шалом

    12 6 Отговор
    Природен катаклизъм или ядрена война трябва на тази планета за да се заличи от лицето на земята еврейската инвазия .
  • 3 ДА НЕ ЗАБРАЙШ И ЗА ДУЧЕТО

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Снайпериста":

    ДУХОВЕН ГУРУ НА ФЮРЕРА И СТАЛИН.
Новини по държави: