Last news in Fakti

11 Декември, 2017 20:10 2 401 6

Родман: Направете ме посланик в Северна Корея

  • северна корея-
  • посланик-
  • денис родман

Баскетболиста вярва, че може да преговаря с Ким Чен-ун

Баскетболната легенда Денис Родман призова президентът на САЩ Доналд Тръмп да го назначи за посланик в Северна Корея, съобщи „Гардиън“.

Родман често посещава Пхенян. Той е известен като приятел на севернокорейския треньор Ким Чен-ун. Родман планираше отново да пътува за страната, но беше възпрепятстван от забраната за полети на американски граждани към КНДР.

„Мисля, че много хора по света искат аз да ида в страната и да видя какво мога да направя. Аз мога да разговарям с Ким Чен-ун. Ще пием вино, ще се забавляваме, а аа ще правя това, което мога. Мисля, че нещата могат да се уредят и всички да заживеем спокойно. Мисля, че ще се получи“, заяви Родман.

Родман говори в Пекин, където очакваше да лети за КНДР. Той е провел разговори с представители на американското правителство и от там са му заявили, че сега не е подходящ момент за подобно посещение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барабар Тръмпи

    6 2 Отговор
    Самият Тръмп може да стане посланик на Сащ В Сащ, да измисли такава нова длъжност
  • 2 Мишо Бирата

    12 4 Отговор
    ... Денис - три метра човек си станал ама найвен си братче , той Дончо толкоз жупел изсипа и толкоз храчки изхрачи да очерни Кимчо ... ти сега искаш да му провалиш театрото ! Хайде - обърни поглед назад и виж историята на ФАЩ ... давам ти мъничка подсказака - как "цветнокож се е озовал в Америка ... а къде аджеба пък е коренното население на континента" - хайде , умно момче си ! Стегни се !!
  • 3 Брат ми

    7 6 Отговор
    Тоя друсан пак за смях стана.
  • 4 Кики

    4 3 Отговор
    Денис Родман и Ким може да са приятели, но на Ким народа му е по- мил и никога няма да го предаде. Ако Родман разбираше от политика, нямаше да иска да преговаря с Ким.
  • 5 К.К.

    3 3 Отговор
    На треньора Ким хич не му дреме ни за народа, ни за Родман докато има гръб от съседите.
  • 6 Джентълменът русофил

    1 1 Отговор
    Ще ви прозвучи странно, но точно в този момент Родман може да бъде много по-полезен за страната си в сравнение с КУКУ Тръмп. Знаете ли къде е проблемът на Тръмп. От много пари завалията е изкукал. На много богатите, парите винаги им омръзват в един момент и започват да страдат от мания за величие. Тръмп е решил, че ще стане велик политически лидер, че ще постигне чудеса за страната си. Но всичко това е просто лудост. Истината е, че той е кръгла нула в политиката - един амортизиран и асоциален дядка страдащ от мания за величие. Величие, което парите не могат да му осигурят....уви, политиката също не би могла. Жалко за обикновените и отрудени американци, които провалиха бъдещето си, гласувайки за този психично нестабилен човечец Тръмп, който на практика е достоен единствено за съжаление.