Last news in Fakti

13 Декември, 2017 08:19 1 433 1

Тръмп не се дава

  • сащ-
  • обвинения-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ отхвърли обвиненията за сексуален тормоз срещу него

Американският президент Доналд Тръмп, към когото няколко жени отправят обвинения за неприемливо поведение, заяви, че е мишена на "лъжливи обвинения и скалъпени истории" от жени, които той "не познава и/ или с които никога не се е срещал", пише ДАРИК.

Тръмп отправи нападки в Туитър ден след като три жени, обвинили го в сексуален тормоз, разказаха историите си в шоуто на телевизия Ен Би Си "Мегън Кели днес".

Демократите "не успяха докажат никакъв сговор с Русия и сега преминават към тези обвинения"."ФАЛШИВИ НОВИНИ!", написа за пореден път президентът.

Трите жени - Джесика Лийдс, Саманта Холви и Рейчъл Крукс - призоваха Конгреса да разследва поведението на Тръмп.

Говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс се ангажира да предостави списък с очевидци, чиито разкази оправдават президента, но до момента списък не е представен.

Обвиненията се появиха по време на президентската кампания миналата година, но жените повдигнаха отново въпроса вчера при Мегън Кели и на пресконференция. Холви е бивша кралица на красотата и твърди, че Тръмп е опипвал нея и други участнички в конкурса Miss USA (Мис Ю Ес Ей) в гримьорната им през 2006 г. Крукс е бивша рецепционистка в "Тръмп тауър", а Лийдс твърди, че се запознала с Тръмп по време на полет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак ли

    8 1 Отговор
    И за това пипане в гримьорната сигурно ще иска 100млн. долара ..ама ще получи един мазен...