14 Декември, 2017 09:57 7 610 2

Удар срещу жените на мафията

  • мафия-
  • полиция-
  • удар

Арести на ключови фигури в Италия

Удар срещу жените на мафията - 1
Снимка: БТА/AP

Италианската полиция извърши арести на жени, свързани с мафиотската организация Камора, съобщи АНСА.

Арестите са извършени в Неапол. Арестувана е била сестрата на лидера на фамилия Казалези – Микеле Дзагария. Задържани са и вдовиците на другите братя Дзагария,

Преди няколко дни беше арестувана вдовицата на боса на клона на Коза ностра в Палермо – Салваторе Мадония. Има подозрения, Марианджела ди Трапани е поела контрола над организацията в Рестуана. Това е станало още след ареста на съпруга й преди години. Тогава той получи няколко доживотни присъди.

През последните години е честа практика жени да поемат контрола над престъпни организации в Италия. Това става, след като техните съпрузи, синове или братя биват убити или арестувани. През последните месеци в Италия се извършват масови акции срещу мафиотските организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мето

    2 0 Отговор
    и при нас акции правят катаджиите то няма спиране постоянно хайки

    Коментиран от #2

  • 2 батко бугар

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мето":

    Еми как да не правят, като такива паразити, като теб, "карат" без книжка или с купена такава, без винетен стикер, без застраховка... Общо взето циганията ви провокира тези проверки, но ти не се усещаш, "штото, на вас ви е позволено всичко, основно да паразитирате върху гърба на народа в страната, в която се намирате в момента..."
Новини по държави: