15 Декември, 2017 08:57 1 729 6

Роднини на президента - наркотрафиканти

  • николас мадуро-
  • наркотик-
  • трафик

Двама родственици на Николас Мадуро са осъдени на 18 години затвор в САЩ за трафик на дрога

Роднини на президента - наркотрафиканти - 1
Снимка: БТА/АР

Съд в САЩ призна двама родственици на венецуелския президент Николас Мадуро за виновни в сговор с цел контрабанда на наркотици и ги осъди на по 18 години затвор, съобщиха световните агенции.

Двамата мъже, на 32 и 30 години, са племенници на съпругата на президента Сесилия Флорес. Те са били задържани в столицата на Хаити - Порт о Пренс през ноември 2015 година при опит да внесат в САЩ над 700 кг кокаин. Властите на островната държава решили да ги предадат под американска юрисдикция, след което те били изпратени в Ню Йорк.

Защитата изтъкна, че са били новаци в бизнеса и всъщност никога не са внасяли наркотици на американска територия.

Според прокуратурата обаче престъплението е забележително, тъй като мотивът на мъжете отчасти е бил да съберат пари, за да задържат семейството си на власт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 те това е социализЪма

    7 5 Отговор
    Венецуелски социализъм - хората няма какво да ядат , а най богатия гражданин на Венецуела е дъщерята на Хуго Чавес -Мария Габриела Чавес със състояние от 4,2 милиарда долара.
  • 2 Петър

    7 3 Отговор
    То и в България е така. А иначе рейтинга му е като на путин нали.
  • 3 склдфйг

    12 3 Отговор
    А бащата на американския президент е осъждан за корупция и злоупотреби в огромни размери. Крадяли са от парите предназначени за строеж на жилища за американски ветерани..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Барчо

    4 0 Отговор
    Роднини????? Интересен въпрос. Когато си на 55 г и си женен, единствения ти роднина за който си отговорен, това е жена ти и децата и дори това е под въпрос понякога. Тук става въпрос за племеници на жена му с които той няма кръвна връзка. При положение, че евентуално ако жена му има да речем двама братя или сестри, то нейните роднини могат да достигнат над 50 човека. Говорим за деца, внуци, , родители, снахи, зетове, тъстове, тъщи и т.н. Човека и за тях ли трябва да поеме вината и??? Щом са виновни ще ги осъдят и толкова. Ако се разрови по биографията на краварските държавни мъже кой знае какви л..на ще излязат. Ма никой не го прави.
  • 6 Бари

    3 1 Отговор
    Не знам дали има краварски президент на който рацете да не са изцапани с кръв