Last news in Fakti

15 Декември, 2017 19:55 2 928 13

Тръмп: Дано Русия помогне за Северна Корея

  • сащ-
  • северна корея-
  • русия

Той вече е отправил такова искане към Владимир Путин

Тръмп: Дано Русия помогне за Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доанлд Тръмп заяви, че се надява страната му да получи повече помощ от Русия във връзка със справянето с проблема със Северна Корея, съобщи „Ройтерс“.

По-рано днес той разговаря по телефона с руския президент Владимир Путин, като е настоявал Москва да настоява КНДР да приеме прекратяване на ядрената си програма.

„Китай оказва подкрепа, но ни ще сме щастливи да получим и руската помощ. Ние говорихме много за Северна Корея и се надявам, че Русия ще може да ни укаже съдействие“, заяви Тръмп.

В същото време от руското външно министерство обявиха, че ще си сътрудничат с Китай за ограничаване на напрежението в Корейския полуостров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    28 3 Отговор
    Как така Русия да помага!?ние Хамериканците колим и бесим ние решаваме ЯСНО!!
  • 2 Morgoth

    39 1 Отговор
    Интересно с какви очи Тръмп иска помощ от Русия след цялата кампания която се води в САЩ срещу Русия и санкциите които се налагат далеч не само заради Крим.

    Коментиран от #9

  • 3 лубомир щроугал

    16 3 Отговор
    Тя не е спирала да им помага!
  • 4 Ким Първи

    28 1 Отговор
    Що пък? вие да ги санкционирате до дупка, а тия да ви бършат задниците дърти?! Ти луд ли си бе?

    Ким ви праща съобщение: БОЙ до козирката!

    ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\З= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =Ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
  • 5 Ким Първи

    18 1 Отговор
    Оня, Джон Маккейн манерката бере душа в болницата, няма ли да го съобщите, да се порадват хората?

    Коментиран от #10

  • 6 Kcaniba

    22 3 Отговор
    Благодаря на всички които ми дадоха +,аз съм Хамериканец,не нося партенки ,не пия водка,ама пък правя войни навсякъде и набеждавам Русия за задкулисна манипулация и намеса навсякъде!
  • 7 Митю

    12 0 Отговор
    С предишната новина за продажбата на рускете имоти,хич не ми се връзва тая...
  • 8 Кики

    12 1 Отговор
    Русия никога няма да предаде С.Корея, дори да и се обещае свалянето на санкциите!
  • 9 Барчо

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Той и останалите кравари НЯМАТ ОЧИ. На пресконференцията Путин открито заяви, че тамошните държавници с костюми не са в ред. "Гледаш ги облечени в костюми, с ризи, вратовръзки..." Добавена беше и ясната мимика и стана ясно за какво говори. Това беше част от отговора на въпрос на Рашант тудей - американска информацианна агенция дислоцирана в Русия. И тук пак руснаците направиха реверанс. По принцип не трябваше да допуснат журналистите като отговор на америте, които отнеха акредитациите на руските информационни агенции в САЩ. Но те пак проявиха снизхождение и не само ги допуснаха, а и дадоха възможност да си зададът тъпите въпроси. Ако краварските журналисти имаха ОЧИ, то те не трябваше да ходят на пресконференцията, а да се скрият в миша дупка. В края на краищата техните руски колеги в момента не ги допускат на правителствено ниво и поне трябваше да проявят съпричастност, защото това е удар по гласността и демокрацията.
  • 10 Барчо

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ким Първи":

    То и така е ясно. Виетнамците навремето сигурно са го оставили да подиша малко от американското химическо оръжие и ето ти резултата. Не му дойде акъла и продължава да говори за война. Тогава е трябвало дръпнатите да го "посъветват" с някоя дряновица стабилно.
  • 11 The TRAPPER

    6 1 Отговор
    Защо да помага Русия , Ти сам не можеш ли да се справиш ? Като те е страх от мечки не ходи в гората. Аз като отида да оправя комшийката отивам сам.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 незнайко

    1 1 Отговор
    Като махне всички санкции срещу Русия, може и да получи помощ !!! Ако съм на мястото на Путин така бих действал . На първо време Тръмп може да спре да нагнетява положението в Корейския полуостров.