16 Декември, 2017 09:08 2 116 6

Светът отново полудя по STAR WARS (ВИДЕО)

  • star wars-
  • дисни-
  • disney

"Междузвездни войни: Последните джедаи" събра 45 милиона долара приходи през първата си нощ по екраните

Светът отново полудя по STAR WARS (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Компанията Disney оповести, че "Междузвездни войни: Последните джедаи" - осмият филм от космическата сага, е събрал 45 милиона долара приходи от прожекции през нощта на 14 срещу 15 декември, предаде CNN.

Това са вторите най-големи приходи от предварителни нощни прожекции след 57-те милиона долара приходи, събрани от "Междузвездни войни: Силата се пробужда", с който през 2015 г. бе сложено началото на тази нова трилогия.

Светът отново полудя по STAR WARS (ВИДЕО)

Очаква се "Последните джедаи" да донесе около 200 милиона долара приходи от прожекции през идния уикенд. Това ще го нареди на четвърто място сред филмите, събрали най-големи приходи през дебютния си уикенд по екраните. Филмът ще бъде прожектиран в 4232 киносалона в Северна Америка.

Райън Джонсън е сценарист и режисьор на "Последните джедаи", който е с участието на Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега и Адам Драйвър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Death Star

    11 3 Отговор
    Язък за ефектие толкова зрелищни а филмите толкова тъпи ...Star Wars са трилогията и нищо не може да ги замени или надскочи !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 mediator37

    1 0 Отговор
    Хареса ми филма, доволен съм ! Имаше напрегнатост, обрати, добра игра на актьорите, нищо не се случваше така както го предвиждах и имаше изненади. Имаше и новинки във военщината на бъдещето- дреднаута, бомбардировачите.
    И животинският свят беше интересен и нов. Само "кристалните гризачи" накрая, които приличаха на чакали, за мен не бяха нещо ново, защото звяр с подобна козина имаше в "Хрониките на Ридик" в затвора на планетата Крематория, но много по-голям. Но за мен не бяха новост като дизайн кристалните гризачи. А аз гледам всички фантастики по много пъти.
    Идете и гледайте филма, даже и тези от вас, които не си падат по този жанр.