Last news in Fakti

16 Декември, 2017 11:21 5 831 2

Соло, Хан Соло (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • хан соло-
  • star wars-
  • дарт вейдър-
  • чубака-
  • хилядолетният сокол

Космическият контрабандист е любимият персонаж от STAR WARS

Соло, Хан Соло (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

Симпатичният контрабандист Хан Соло е любимият персонаж от STAR WARS, пише в. Daily Express, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по случай излизането на екран на осмия епизод "Последните джедаи" от култовата космическа сага.

Анкетата, направена сред 2000 почитатели на поредицата показва, че никоя от новите продукции не може да измести от сърцата им оригиналната трилогия.

Най-гледаният филм от феновете на поредицата е "Империята отвръща на удара".

Любимият персонаж на почитателите е Хан Соло, следван от своя пръв другар и колега Чубака и учителя-джедай Йода.

В Топ 10 на любимите герои намират място още дроидът Ар Ту-Ди Ту (R2-D2), Дарт Вейдър, Люк Скайуокър, Си Трипио (C-3PO), принцеса Лея, Оби-Уан Кеноби и Анакин Скайуокър.

Изненадващо най-осмиваният персонаж в историята на "Междузвездни войни" - Джар Джар Бинкс, не е "на дъното" в класацията на любимите персонажи и дори заема по-предно място от новата героиня Рей, ситския лорд Дарт Мол и Императора.

Соло, Хан Соло (ВИДЕО+СНИМКИ)

Разбивката според положителни и отрицателни персонажи показва, че от "добрите" любимец на феновете е Хан Соло, следван от Люк Скайуокър, принцеса Лея, Йода и Оби-Уан Кеноби. Фаворитът им сред "лошите" е Дарт Вейдър, следван от Джаба Хътянина, Дарт Мол, Боба Фет и Кайло Рен.

Любимецът сред изобилието от дроиди във вселената на "Междузвездни войни" е Ар Ту-Ди Ту.

Соло, Хан Соло (ВИДЕО+СНИМКИ)

Предпочитаният от феновете кораб е "Хилядолетният сокол", следван от звездния изтребител с Х-образни крила и имперския звезден разрушител.

По отношение на любимите сцени от сагата разкритието на Дарт Вейдър пред Люк, че е негов баща, няма конкуренция. След въпросната сцена от "Империята отвръща на удара" се нареждат нападението на Звездата на смъртта в "Нова надежда" и битката на ледената планета Хот в "Империята отвръща на удара".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохи

    6 1 Отговор
    Най добрият филм
  • 2 Интерес български

    3 0 Отговор
    Абе филма си е една приказка. Но се превърна в легенда. Така че, ще гледам и новата серия.
    Нямам любим герой -аз лично , но имам любима сцена и тя е от епизод 1 битката на дарт Мол с двамата джедаи -има и много хубава музика там Duel Of The Fates

    https://www.youtube.com/watch?v=ZTg6hg1miFg
Новини по държави: