Last news in Fakti

20 Декември, 2017 13:34 5 038 73

САЩ заплашиха страните в ООН

  • сащ-
  • оон-
  • ники хейли-
  • гласуване-
  • ерусалим

Докладват на Тръмп кой гласува против САЩ

САЩ заплашиха страните в ООН - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Американският посланик в ООН Ники Хейли заплаши страните в ООН, че ще докладва лично на президента Доналд Тръмп кой е гласувал против Щатите, предаде „Дейли Сабах“.

Ябълката на раздора се превърна проекторезолюция, която иска да отхвърли решението на Съединените американски щати да признаят Ерусалим за столица на Израел. САЩ наложиха вето, с което си навлякоха гнева на другите постоянни членки на Съвета за сигурност.

„Президентът ще наблюдава внимателно гласуването и ще му бъде докладвано за страните, които гласуват против нас. Ще вземем под внимание всеки един глас по този въпрос (за Ерусалим)“, заяви Ники Хейли. Американският посланик добави още, че САЩ ще си записват „имена“ по време на гласуването в четвъртък на заседанието в ООН. По думите й другите страни не трябва да действат против САЩ.

Гласуването на Съединените американски щати в Съвета за сигурност показва, че американците са сами по отношение на Ерусалим. Това заяви вчера говорителят на турското президентство Ибрахим Калън. Турция дори заплаши да скъса дипломатически отношения с Израел, ако Ерусалим бъде призната за столица на страната.

По всичко личи, че американците са сами по въпроса за Ерусалим. В продължение на десетилетия нито един американски президент не се осмели да направи това, което Доналд Тръмп. Ерусалим е болна тема на мюсюлманския свят, защото палестинците виждат Източен Ерусалим за столица на своята бъдеща държава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    132 17 Отговор
    Държава терорист!!!
    Официалният рекитьор на планетата - фащ!!!
    Империята на злото!!!

    Коментиран от #29

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 куку руку ку

    90 12 Отговор
    Сатаната започна да си повдига булото и да показва истинското си лице.
  • 4 Диди

    40 15 Отговор
    Есхествено е,че Тръмп ще знае това,нима някой е учуден.Въпросът с решението за Ерусалим е сложен.Според мен,Палестина трябва да бъде призната за държава.Проблемът с Ерусалим трябваше да бъде взаимно с Палесхина обмислен.

    Коментиран от #7

  • 5 Грую

    65 1 Отговор
    Да си купят системата за тайно гласуване на нашето народно събрание!
  • 6 Русчуклия

    86 6 Отговор
    Щяла да наблюдава внимателно! Шала да докладва за всички, които са гласували против! Абе жена, те всички са против! Вече не се боят от заплахите ви!!! Вече всички разбраха, че царят е гол!
  • 7 Стефан

    54 7 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Че тя Палестина си е призната като държава. Цитат от Уикипедия: "На 29 октомври 2012 г. Генералната асамблея на ООН предоставя на Държавата Палестина статут на държава-наблюдател при ООН". С това реално Държавата Палестина е призната официално от ООН. Още съгласно проекта за създаване на еврейска държава през 1948 година са били създадени две държави - Държавата Израел и държавата Палестина. После евреите отказват да признаят Палестина и окупират територията ѝ. По онова време териториите на Палестина и Израел са били 50:50, т.е. с еднаква площ. В момента са 90:10 в полза на Израел, който продължава да окупира все повече и повече територии. Като наказание за окупацията Израел получава права на... европейска държава (отборите ѝ играят в европейските първенства, Израел е член на рганизация за европейско икономическо сътрудничество, макар че е в Азия, и т.н.), и все по-нарастващо финансиране от САЩ + става един от тримата привилегировани стратегически партньори на САЩ (заедно с Турция и Великобритания). И още много други. И никой не обелва дума, че Израел всекидневно извършва престъпления в Палестина и Сирия (да, да, официално признаха, че бомбардират правителствените войски на Асад без санкция от никого). Няма санкции, няма ред сълзи и ред сополи по "медиите"...

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Стефан

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стефан":

    * Организацията...
  • 9 Бесен Язовец

    27 4 Отговор
    Е тя от де да знае такива сложни работи?!?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай хой

    39 4 Отговор
    То както е тръгнало скоро трамп може да признае Киев за столица на Русия. Та нали е бил столица на Киевска Русь. Също както и Джерусалим е бил столица на юдеите.

    Коментиран от #41

  • 12 Петър

    35 5 Отговор
    Еврейска измет
  • 13 Гост

    27 17 Отговор
    А някой може ли да ми обясни каква е разликата между анексията на Крим от Русия и окупацията на Палестина от Израел?
    https://fakti.bg/world/276386-
    Защо едните са окупатори, а другите - не?
    Благодаря.

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Бесен Язовец

    40 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Разликата е че Крим е даден от Н.Хрушчов на Украйна с условия а Изрелците са настанени за сметка на палестинците от Великите сили на тириторията на днешен Израел след ВСВ по- твойта логика италианците могат да претендират за цяла европа а Македония за полувината свят
  • 15 Kcaniba

    24 5 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Шипченските опълченци по какво се отличават от Донецките сепаратисти, ако имате мисъл изобщо, споделете!
    Благодаря.
  • 16 Бесен Язовец

    24 2 Отговор
    Едно питане каква е разликата между порно актриса и проститутката първата в САЩ има право да работи втората обаче ако работи нарушава закона.
    Моля някой да ми отговори
    Блаходаря
  • 17 Пенчо Питанката

    37 3 Отговор
    От кога цял свят трябва да се съобразява с прищевките на САЩ ?Ако някой занае моля да ми отговори.
    Благодаря
  • 18 Гост

    28 3 Отговор
    До 14 и 15: Благодаря за информацията. Добре, но тук идва следващият въпрос: В такъв случай, защо срещу Израел няма адекватни реакции?!

    Коментиран от #21

  • 19 Kcaniba

    31 7 Отговор
    Израел е изкуствено образование, има сходни реакции на днешната хунта в Украина - с танкове срещу деца.
  • 20 Скорпион29

    28 6 Отговор
    За кой не знае евреите са Юдеи а не християни и не признават Иисус Христос докато мюсулманите признават Христос и също кой не знае има едни еврейски притчи как ангелите слезли на земята и евреите искали да ги онождат и там един ги крил в къщата си и ги представил за дъщерите си за да не ги на...т и има заповед божия на Яхве да не ши...ш майка си и сестра си щото Бог Яхве ще те накаже.Всичко горе написаното е истина и още нещо 10 божи заповеди за евтеите не важът

    Коментиран от #24

  • 21 Бесен Язовец

    25 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Щото се мери с двоен аршин и това е най ама най - дразнещото от всичко което се случва в световната политика
  • 22 Дедо Грую

    29 6 Отговор
    фащ са най голамата колония на изсраел.Това и хейти го доказва с действията си. Отгоре на това най - открито си позволява да заплашва.Това е страната на "свободата" както сами се наричат(фащ).

    Коментиран от #23

  • 23 Скорпион29

    25 2 Отговор

    До коментар #22 от "Дедо Грую":

    До оня ден бяха врегове с Русия ,Венецуела ,Куба, Китай,С.К ,Сирия а от вчера с останалата част от света.И какво като си пишат в тефтерчето кой как глсувал? Атентати бомбенили ще им спретнат по-Коледа или Януарска пролет? То май как е тръгнало ,,пролетта" май първа ще дойде там
  • 24 Kcaniba

    25 4 Отговор

    До коментар #20 от "Скорпион29":

    Жидовете вповечето са хазари (за Хазарския хагант има достатъчно исторически сведения), а палестинците са кореняци - семити.
    Но тръгне ли някое публично лице да говори истина за жидовските измами и зверства, тутакси бива заклеймяван в антисиметизъм.
    Т.е жидохазарите стрелят в палестинските деца семити, обвиняват човечеството в антисиметизъм..

    Коментиран от #26

  • 25 Ali

    28 5 Отговор
    Всяка държава, която е против фащ ще бъде нападната с лъжливи обвинения тъй както Ирак и Авганистан!
    Ерата на фащ е към своя край, за това се държат като умиращо куче - лаят на ляво и на дясно!

    Коментиран от #73

  • 26 мето

    16 1 Отговор

    До коментар #24 от "Kcaniba":

    хазарите са тюркско племе но за зверстватаа срещу децата си прав

    Коментиран от #28

  • 27 аман

    9 24 Отговор
    Стига ревахте за тая Палестина , да не би арабите да са цвете за мирисане , колко години вече им сърбаме попарата с тоя фанатизъм ?! Само евреите знаят как да се оправят с тая сган , вижте "либералната" Франция на какъв табор заприлича , Лондон пък е бетер Столипиново ...Впрочем тези палестинци от Западния бряг където са Назарет и Галилея са доста доволни от живота си и протестират само от спортна злоба . Освен това в Източен Йерусалим живея и над 300хил. евреи и няма как да се раздели вече този град !Сев. Добруджа , Беломорието , Македония също беше населена с българи , ама сега са в пределите на други държави , някой по света да му пука за избитите и прогонени българи от тези земи , казват ни ,че това е реалността , е това е реалността и за Йерусалим !

    Коментиран от #31, #34, #63

  • 28 Kcaniba

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "мето":

    Именно, - не са симити.
    Гагаузите също са тюрско племе, което не им пречи да са стриктни православни христиани.
    Аналагично е с тюрките хазари, приели юдейството.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #27 от "аман":

    Жидовете не са по малки фанатици - чети стария завет, когато са окупирали за пръв път Палестина и Иудея с отграднатите от Египетските фараони технологии, математика; физика, геометрия , където са минали - камък върхо камък не оставало.
    Избивали са не само жените и децата , а всичко живо , дори домвшните животни - тотален геноцид!!
    И да, колегата е прав, ако за муслитата Мохамед или Али е най важният пророк, то и Иса е пророк, но второстепенен, а за жидовете Исус е предател до ден днешен.
    Те са го убили и те го презират до днес, та каво мислиш е мнен ето им за нас!?!?!

    Коментиран от #38

  • 32 Дони

    8 18 Отговор
    Цигани и държава.Нали си имат Палестинска автономия в рамките на Израел.Те нито промишленост развиват нищо не правят .Добре , че Израел им дава да работят.Все едно на нашите ма.гали да им дадем едно парче от страната да си имат държава.Правителство не се съмнявам бързо ще организират.После ще чакат помощи.Абе ци.анина си е ци.анин навсякъде по света.

    Коментиран от #65

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Да го кажем направо.

    25 4 Отговор

    До коментар #27 от "аман":

    Тук не защитават арабите--а показват терористичната същност на САЩ....щом не си го разбрал-лошо за теб.Кой са САЩ ще ще заплашват половината свят-и то в ООН -където се гарантира суверенната политика и позиция на всяка една държава--еми паднаха маските на американците--и то пред целият свят....

    Коментиран от #42

  • 35 А стига бе

    23 4 Отговор
    Терористите офицялно показаха лицето си , и то официално в най-грозната си форма. САЩ направо си вкара автогол пред целият свят-доказа тезата ,че са терорист # 1.

    Коментиран от #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Факт

    17 4 Отговор
    Нищо...нищо-нека от най-високата международна трибуна светът да види истинското лице на САЩ. Нека сега американците пак да ни обясняват за права и свободи--видяхте ли колко са били лицемерни ???
  • 38 аман

    7 7 Отговор

    До коментар #31 от "Kcaniba":

    Не коментирам дали са прави евреите или не , хич не съм им фен , казвам само , че ни писна арабите да ни занимават с тоя проблем ! Като не са способни военно да го решат ще си кютат в Израел (където изобщо не им е зле и живеят в пъти по-добре от другите в района) . Историята е пълна със завоевания и убийства , затова и дадох примера с нашите земи най-безпардонно откраднати от съседите ни ! Живял съм в арабска държава и повярвайте ми страхотна измет са .
  • 39 питащ?

    4 9 Отговор

    До коментар #35 от "А стига бе":

    И какво следва от това .Пишете си от години , но това не променя нищо.Винаги американците живеят по добре и другите се съобразяват с тях.Виж къде е централата на ООН.Кой дава най- много пари на организацията.Ще повикат , ще порипат пък след няколко години всички посолства ще да там (Ерусалим).Не забравяйте американското е третото но за него се вдигна най голям шум .Защо ли?
  • 40 onq s konq

    8 17 Отговор
    От къде на къде някой ще държи сметка на една СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА като САЩ какво да признава и какво не?А има ли право освен да си мести посолството И ДА ГО ЗАКРИЕ АКО ПОИСКА?А има ли право някоя държава по света да признае някоя марсианска държава на Марс?Ама записвали си Щатите кой как гласува за да си направят съответните изводи...А да сте чували че КОЙТО ПЛАЩА,ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА?А да сте чували че 70% от финансирането на НАТО е от Америка?А ако не е същата тая Америка КОЙ ЩЕ СПРЕ РУСИЯ ДА ПРЕВЪРНЕ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЦЯЛА ЕВРОПА В ЕДИН ПО-ГОЛЕМИЧЪК КРИМ?Или забравихме вече 45 годишното руско иго над цяла Изт.Европа с прилежащата "Желязна завеса" и си мислим че Русия се е примирила със загубата си?Смешни и наивни хора...

    Коментиран от #43, #45, #52

  • 41 Румяна Костова

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Да,Киев е била столица на Русия.Владимир,идвайки от Нов город си харесва мястото и си прави столица.Само,че тогава е нямало и ,,У,,от Украйна.Същите напъни имат великите укри като нашите македонци.А с Йерусалим е бая по-сложно,там трябва да се рие през няколко пласта история и въобще не му е сега времето да се повдига този въпрос.Има достатъчно горещи точки по света.

    Коментиран от #44

  • 42 аман

    5 8 Отговор

    До коментар #34 от "Да го кажем направо.":

    Много добре съм разбрал за какво е статията , но коментарите излязоха отдавна от тази рамка , ако не си разбрал !
    По темата , не може да се ползваш от благата на дружбата и съюза със САЩ и в същото време да ги бламираш , все пак трябва и доза лоялност !
  • 43 onq s xuq

    19 4 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    А така случайно да си чувал че САЩ са най-големите длъжници на тая планета? И както го каза който плаща поръчва музиката в случая Китай и Япония

    Коментиран от #47

  • 44 Скорпион29

    10 0 Отговор

    До коментар #41 от "Румяна Костова":

    Сега пък щото повдигна тема земята се казва Ханаан и е обещана на Моисей от Яхве докато са били в Египет щото по - начало са събирани от там като племе но не са имали държава държава имат мн.по-късно и с палестинците са един и същи народ от двама братя са родовете.Самоче докато тия са се разпилели по-света след разпадането на Римската империя палестинците саостанали там и са приели Исляма за религия за сметка на Юдаизма.
  • 45 Леле мале

    13 1 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    Малеееей, кЪво цвилене, кЪво пръхтене!
  • 46 Румяна Костова

    12 1 Отговор
    Те на това му се казва демокрация по американски:,,Който не гласува в наша полза,ще му се запише името,,
  • 47 onq s konq

    3 11 Отговор

    До коментар #43 от "onq s xuq":

    Е няма как да чуя подобно нещо щото живея на края и нищо не зная,но ще ти се доверя.Защо обаче в такъв случай ВСИЧКИ ДАРЖАВИ ПО СВЕТА/вкл. и Русия според възможностите си/ СЕ ИЗБИВАТ ДА ИНВЕСТИРАТ И ПРОДАВАТ СТОКИТЕ СИ ТОЧНО В ТАЯ ДЪРЖАВА - МЕГАДЛЪЖНИК?И на първо място "любимите ти Китай и Япония!А можеби си мислиш че една Германия ,Франция или Япония строят автомоб. заводи в Русия и разчитат на руския,а не на американския пазар?И ги гонят янките,санкционират ги, и пак...А защо ли международните плащания се извършват основно в долари,а не в рубли,йени или вони?Сигурно защото "светът вече е многополюсен"...ама не съвсем.

    Коментиран от #59

  • 48 Сталин

    7 0 Отговор
    Всеки проблем си има име фамилия и адрес
  • 49 Ставри

    14 1 Отговор
    Сега ще видите истинското лице на циониста-евреин!
    Ерусалим е на целия свят, а евреите искат и него САМО за себе си. РЕЛИГИОЗНИ ФАНАТИЦИ!
    Никаква болна тема не! Ерусалим по право е нормално да бъде Палестинска столица. Нека припомня, че докато Европа и света се давеха в собствената си кръв през ВСВ, наемници терористи спонсорирани от Родшилд извършваха масови убиваха и етническо прочистване за бъдещата еврейска държава.

    Един въпрос към мислещите.
    Къде са труповете на стотиците хиляди(вероятно повече от милион) Палестинци? Как един народ изведнъж изчезна(изключвам емигрантите) и няма дори един гроб!

    За д**илите обясанявам. Или Израел лежи върху масови гробове или евреиете нямат проблем с фосфора и донорството на органи(справка болницата до границата с Южна Турция, Етиопия и други в Африка).
  • 50 Kcaniba

    3 19 Отговор
    Без САЩ .няма да има мир по света.

    Коментиран от #53, #61

  • 51 Гого

    11 1 Отговор
    Как така бе?
    Нали бяха демократи.
  • 52 Стефан

    16 1 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    А как така едно образувание (защото даже и държава не е) ще си позволява да заплашва суверенни държави? Как така едно фашизоидно образувание ще си позволява да определя кой е добър и кой лош, кое е демократично и кое - не? Та те самите не спазват собствените си декларирани принципи и нарушават ежедневно всяко право - международно, морско, търговско и т.н.! Във- и за САЩ е важно само едно - интересът, и горната статия само доказва, че те са готови да погазят и сгазят всичко и всеки, ако върви против техния интерес, който налагат с груба сила и шантаж по целия свят!

    Коментиран от #56, #62

  • 53 Стефан

    15 1 Отговор

    До коментар #50 от "Kcaniba":

    Не, без САЩ най-после ще има мир по света!
  • 54 кафе с каймак

    5 2 Отговор
    ТОЗИ ПИНЧЕР МНОГО ЛАЕ БРЕ.
  • 55 ХАСАН

    12 1 Отговор
    Сащ иска еднолично да управллява ООН и света..тогава какъв беше смисъла светът да се бие срещу Хитлер!? Лмбия беше против Израел и-я разбиха,Сирия беше против Израел ,Египет ...но резултата е наплив от милиони бежанци към Европа -евреите си отмъщават на евррпейците-
  • 56 onq s konq

    2 12 Отговор

    До коментар #52 от "Стефан":

    Да,такива са и можеби точно затова МИЛИОНИ РУСНАЦИ ЗА ОБЪРНАЛИ ГРЪБ НА "МАТУШКА РУС" и са се нагъчкали точно в Америка-държавата с баснословните заеми,обособявайки си цели квартали в централните градове!За китайците пък да не говорим...А колко американци живеят в НИСКОЗАЕМНА РУСИЯ и КИТАЙ и не е ли това абсолютно признание за СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В "ЛОШАТА АМЕРИКА"-на светлинни години от бившите комунистически държави?Не ми отг- няма смис.

    Коментиран от #58, #60

  • 57 ХАСАН

    9 1 Отговор
    Ердоган за пореден път е прав като казва че" светът е по голям от пет-" страните членки за сигурност на ООН!..трябва да има нов световен ред с равни права за всички държави!
  • 58 ХАСАН

    18 2 Отговор

    До коментар #56 от "onq s konq":

    Сащ са богати защото рекетират света!! Превръщат се в Ноев ковчег а останалия свят в потоп!!Те си живеят охолно а света гладува,воюва,умира..бежанци,насилие ..
  • 59 Ставри

    6 1 Отговор

    До коментар #47 от "onq s konq":

    Относно доларите... това са петролни долари. На следващо място, ти чувал ли си за количествените облекчения. Е как само го измислиха. Натъпкаха света с 5 МИЛИАРДА долата и резултатът е на лице, а тези 5 милярда струваха на всички нас 15 000 000 000 (милиарда) - един отпечатан долар струва на американеца и света 3 (ТРИ) долара. Схемата е почти перфектна, а сега прибират парите на д**илите чрез крипто валути като Биткойн.
    Светът наистина е пълен с умствено недоразвити които обаче показват по медиите като гении!
  • 60 Стефан

    14 2 Отговор

    До коментар #56 от "onq s konq":

    Не, ще ти отг., щото има смис.

    САЩ произвеждат по-малко от 20%, а потребяват над 50 процента от сумарния брутен продукт на планетата. Което иде да рече, че са се впили като пиявици в цялата планета и смучат за сметка на всички останали. А може би си чувал, че пиявицата е паразит. В определен критичен момент може и да е полезна, но си остава паразит. Жертвите на предизвиканите от САЩ войни и метежи само от Втората световна война насам се изчисляват на над 13 милиона души. Толкоз. Ако на някого му е останал малко непромит от пропагандата мозък, ще разбере.

    А ООН вече съвсем се обезцени като организация и се превъна в лакей на ФАЩ.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ставри

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "аман":

    Ми ти си много про*т. И какво като 300 хил. живеят там. Всичко може да бъде разделено. А онези 300 хил. са единствено и само агенти на терористите от Мусад, военни, религиозният и политически еврейски гнилоч.
    Когато евреите извършват масови убийства ООН мълчи и нищо не казва. Надяват се по-скоро да мине и да го заметат под килима.

    Кога ще бъде признат Палестинския геноцид?
  • 64 БъХъ

    0 9 Отговор
    Абе защо давате достъп до интернет на комунетата ?
  • 65 Tr.tc

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "Дони":

    Абе Дони що си толкова (леко казано)толкова глупово същество ,когато хан Аспарух дошъл през Дунава на днешните Български земи мислиш ли че сее срещнал със цигани по онова време ,как може да сравняваш двата коренно различни факта...??!?!
  • 66 Aham

    0 4 Отговор
    Както всяка статия и тази е през призмата на Турция... Какво казали турците и т.н. Реалността обаче е различна, не Турция е вододелът колкото и да им се иска на много български родоотстъпници. Що не погледнете от г.т. на Чехия например? Реалностите са болезнени за изкривени ислямски мозъци..
  • 67 факт

    9 0 Отговор
    сащ се разпадат но колко време ще продължи и как ще се отрази на света.....
  • 68 +-+-+-

    1 3 Отговор
    Ако подкрепим Израел и САЩ ще стане интересно!
  • 69 Барчо

    7 0 Отговор
    Какво е това? Гестапо-демокрация? Ще записвам имената на гласувалите срещу моите простотии и ще видите вие. Това изказване е директно унижение срещу всички членки на ООНето. Ако няма твърди реакции, значи тези държави са подлоги без всякакъв авторитет и чест.
  • 70 Спас

    2 0 Отговор
    ХАААААААААААААААААААААААААА, да си записва, тези които гласуват за, защото е по-лесно!!!!!!!!!!!! НЯМА НИТО ЕДНА!!!!!!!!!!!!! ХАААААААААААААААААААААААААА ТОВА Е ВЕЧЕ ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!! САМО САЩ СА ЗА:))))))))))...................ами сега?:)
  • 71 стоян георгиев

    2 1 Отговор
    тръмп е срам за демократичния свят.пълен идиот,самовлюбен при това и с диагноза.жалко че сащ паднаха толкова ниско с него.сега в безсилието си и се опитва да плаши.тва да не му е варшавския договор на тоя идиот.само там можеше да кажеш на черното бяло и другите да си мълчат.вдеомкрациите веднага сит ес лагат на дедовия,както и стана с популиската му щуротия за йерусалим.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ali":

    Дано Сащ да стане пустиня дано