20 Декември, 2017 14:59 1 678 2

Македония продава лимузина на Груевски

  • македония-
  • кола-
  • никола груевски

Скъпата кола предизвика скандал в страната

Македонското правителство започна процедура по отчуждаването на автомобил на бившия премиер Никола Груевски, съобщи Time.mk.

Става въпрос за луксозен модел „Mercedes.” Автомобилът е на стойност 600 000 евро. Той беше на разположение на вътрешното правителство в кабинета на Груевски. Оказа се обаче, че се е използвал и за общи цели.

Процедурата по отчуждаването вече е в ход. Очаква се с парите за автомобила да бъде закупено оборудване за болниците.

Покупката на колата стана известна след публикуването на скандални записи от подслушване, извършено от службите на миналото правителство. Много граждани се възмутиха от това, че правителството е закупило толкова скъп автомобил.

Записите бяха публикувани от сегашния македонски премиер Зоран Заев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 2 Отговор
    Националния предател Никола Груевски . Отговорен за редица престъпления в БЮРМ и за антибългарска пропаганда . Бъгарите биле татари, цигани , агресори срещу македонците и всякакви идиотии .
    Какво жалко създание трябва да си , да тръгнеш срещу собствения си народ ? Този въпрос да си го зададат и българските власт имащи .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: