20 Декември, 2017 21:00 31 782 113

Турция е готова на война с Гърция

  • турция-
  • острови-
  • гърция

Страната държи да си върне егейски острови

Турция иска да си върне част от егейските острови, било с дипломация или с война. Това заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу, цитиран от Greek Reporter.

Според експерти между управляващата Партия на справедливостта и развитието и опозицията в турския парламент има сериозни спорове около въпроса.

По време на обръщение пред парламента, Чавушоглу е обявил, че пред Турция има три варианта. Според него егейските острови могат да бъдат върнати чрез дипломация, решение на международния съд или намеса на армията.

Той подчерта, че остров Имия е бил „окупиран“ от гърците. Все пак Чавушоглу обеща, че на този етап ще се набляга на дипломацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    261 59 Отговор
    Цялата днешна територия на република Турция не е турска а варварски заграбена от Гърция и България ,основните наследнички на Византия , като империя населена с 95% тракийско население .
    КАКВА ВАРВАРСКА НАГЛОСТ ОТ ТУРЦИТЕ ЗА ОЩЕ ТЕРИТОРИИ
    Дано руснаците като част от тракийския етнос се противопоставят на това варварство .
    Но и в момента гърците са превъоръжени и никак няма да им е лесно на гаджалите .

    Коментиран от #6, #16, #50

  • 2 Диди

    146 88 Отговор
    Само турците липсваха с изказвания за война.На такива диктатори трябваше отдавна да им се резнат тиквите.Днес Гърция,а утре България.Тоя ненормалник взема пример от Путин.А кой знае,може и да кроят планове за подялба на Европа.
  • 3 Милчо

    188 29 Отговор
    То тогава дай и ние да си върнем Беломорска Тракия и тя беше окупирана!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    192 29 Отговор

    До коментар #3 от "Милчо":

    С какво ще сия върнем .
    С ликвидирана армия ли ?
    С умираща нация ли ?
    Или с родолюбиви управници ?
    Спасението за България е само тези които се чувстват истински българи да последват примера на Левски ,Ботев и Капитан Петко Войвода . До там ни докараха пак .
  • 5 Лост

    202 25 Отговор
    Турция ако тръгне с военен ход срещу Гърция ще загуби, кюрдите от другата страна няма да спят! Ще трябва да воюва на два фронта, което ще е пагубно. Гърците отдавна знаят турските претенции и са подготвени. Ний, ще пукаме с черешовото топче, щот няма друго!

    Коментиран от #23, #91, #106

  • 6 Бесен Язовец

    92 10 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Публикувано във факти.бг: Дано руснаците като част от тракийския етнос се противопоставят на това варварство ."
    Не Ванка, не се и надявай, руснаците няма да им се противопоставят, напротив те и ракети С-400 им продават на евтиния и турски поток ще им правят !

    Коментиран от #51

  • 7 onq s konq

    52 83 Отговор
    Пак нищо не разбирате.Турция ще завладее Гърция и Ердо ще даде на бат Бойко поне 1/3 КУРБАН!Тъй както Хитлер ни даде навремето Македония и цяла Добруджа,а шибаните руснаци върнаха Северна на румънците.

    Коментиран от #56

  • 8 Лост

    68 13 Отговор
    Кон, пали беенвето, прави един дрифт и отивай да спиш!
  • 9 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    123 36 Отговор
    Ето ги тези са от "мирната религия". НЯКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ ОЩЕ, ЧЕ ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ ? ОТДАВНА ВЕЧЕ ХОРАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА ГО РАЗБРАЛИ. СТИГА СА НИ ЗАЛЪГВАЛИ В ПРОТИВНОТО. СПРЕТЕ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ, ЗАЩОТО НИЩО В ТЯХ НЕ Е ТАКОВА, ЗА КАКВОТО ГО ПРЕДСТАВЯТ. ТАМ НЯМА КЪСИ ПОЛИ И ДЪЛБОКИ ДЕКОЛТЕТА. ТАМ ГИ ВОДЯТ КЪМ БУРКИТЕ.

    Коментиран от #52

  • 10 Барчо

    86 17 Отговор
    Тук е мястото на оная дето се прави на юрист да започне да плямпа за член 5 на натото. Да каже колко и как са защитени гръцките територии и как не може пиле да префръкне там щом е рязано.
    Чувал съм за член пети, но съм чувал и за малки членчета, които на практика са по-големи от големия член пет. Това е нещо като да вземеш заем и подписваш договор състоящ се от стотина страници с най-различни членчета. Тези, които са незначителни са най-отпред, а тези които те шибат и обезсилват тези в твоя интерес са на естественото си място отзад.
    Щом една държава членка на НАТО си позволява такъв тон с друга такава членка на НАТО, да ти имам нещастния съюз. Предполагам за да станеш член на такава организация предварително си съгласен с границите на тези, които вече членуват или ако вече си член, си съгласен с границите на кандидатстващите сега.
    Ердо трябва да бъде наказан за това изказване, но да видим дали краваара ще има топки за това или ще се сниши като мижитурка, все едно нищо не е станало?!?!?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай Даньо

    60 18 Отговор
    Абе Иване, аланкоолу като си бягял от часовете по история и не си чел що така се излагаш бре момче, като си прост си трай да не се излагаш поне. Руснаците никога ма никога не са били траки, а славяни. А, че това руснаците да се асоциират с нас по скоро трябва да е на славянска основа щото по наши земи е имало и славяни, но в Русия траки не имало и не можеш да ги обвържеш с гърците аман от прости орица пууууууу
  • 13 Севар

    43 18 Отговор
    Значи започва се ислямския поход на запад. Днес Гърция , утре България .....и т.н. Ще трябва да се обединяваме на Балканите , но как да им имаш доверие на гърците ? Но времената вече са нови и може би ще се случи обединението на народна основа , защото на мизерните политици не може все още да се разчита . Може би е дошъл момента , за който е говорила Слава Севрюкова - че ще ни отхапят Югоизтока .....
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бат Мишо

    40 4 Отговор
    ем то ко излезе ся че нато не пази от Турция......
    и зако сме в нато да на пади
    от нова зеландия ли
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 1377331

    29 9 Отговор
    едва ли ще има война като турците знаят че толеранса ще е нулев няма нужда от намеса на други за някакви малки острови при санкции които да им блокират зависещата от запада икономика,масивна подкрепа за кюрдите,изключване от НАТО и бързо ще ги върнат тия острови или най-малкото ще си останат с няколко острова но икономиката им ще изостане няма да са в НАТО и кюрдите ще имат подкрепа иначе сериалите ги правят в по-голямата част светски турци които за жалост са само ~30% но това няма много общо
  • 18 какви острови...

    17 7 Отговор
    Турция(и Русия) се интересуват от Гръцката(и Кипърската) ИИЗ където се намират огрооомни, ама огромни!!!, количества газ. Международното право дава на Турция к.р за това прикаските за острови, ислям, малциства. Дай ми 50% да забравя всичко друго вика на Гърция.

    Коментиран от #22, #31, #53

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Севар

    40 9 Отговор

    До коментар #16 от "туркис пустис":

    гърция била люлката на човешката цивилизация ......Много ме разсмя , но и много ме натъжи .....Що не прочетеш Херодот - описал е гърците и траките ....Сигурно си учил читанки от комунистическо време или гледаш западни ,,исторически,, филмчета . Спомням си един филм , в който Орфей беше негър ....ХА–ХА–ХА !!! Простотии ....
  • 21 Гостенин

    25 8 Отговор
    Пак за нероден Петко говорите написали нещо Факти и вои до небето.Абе вие добре ли сте Турция ( Ердоган) има вътрешни проблеми) .Бизнеса не толкова цъвтящ в момента, големите бизнес фамилии са против него има и политически противници.Да не е луд да си усложнява положението.Една война може да е краят на управлението му.
  • 22 какви острови...

    9 15 Отговор

    До коментар #18 от "какви острови...":

    Преди коалициятя на Турция с Иран и Русия, щеше да стане нещо, запада щеше да даде нещо на Турция. Ама сега с Ердоган е свершено. Ако си... отиде скоро, ще видим.
  • 23 JPower

    57 3 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    Черешите ги изсякоха циганите...и топче не мой направим

    Коментиран от #29

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КРУМ

    58 23 Отговор
    мюсюлманите създатели на нищо са подли и коварни. рано или късно света ще го проумее и ще се отървем от тази божа напаст.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 юрист

    13 31 Отговор
    Ама разбира се- нали са дупе и гащи с путлеристан- та двете бивши империи отдааавна са готови да станат СЪЮЗНИЦИ в една бъдеща НАПАДАТЕЛНА война срещу други държави от НАТО и ЕС. А пуйката трябва да знае, че не може да изнудва НАТО с базата инджирлик. По мои прогнози, до 1 година след това изявление, пуйката ще излезе от НАТО- което е чудесно, защото това означава, че НАТО трябва да защити още по-солидно нашите граници с пуйката, понеже тя дава заявки за извършване на военна агресия към държава- член на НАТО... Хайде- путлер да си я прибира в одкб, за да е ясно, че при путлер отиват всички ислямисти, неоосманисти и мюслими:)

    Коментиран от #38

  • 28 Севар

    30 10 Отговор

    До коментар #24 от "TÜRK...":

    Тук- там разбрах нещо от неграмотните ти простотии. Ами да ти обясня защо ще ви трябват чужди земи - защото след някоя и друга година ще ви побарат кюрдите (да са живи и здрави )
  • 29 Лост

    38 0 Отговор

    До коментар #23 от "JPower":

    Бойко Борисов е каратист, спете спокойно!

    Коментиран от #54

  • 30 Лост

    15 8 Отговор
    Като тресне Ердоган по врата(приятелски), ще ни върне Беломорска Тракия!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Лост

    33 29 Отговор
    Не съм мюсюлманин, но шапка му свалям на Ердоган, сравнявайки го с нашите мижитурки и плужеци!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 greec

    29 10 Отговор
    айде, туркиа пак ке падне....даже и други територии ще си загубят тучилята ако има война...ама аде...няма да има..Гърците не са никак лесни и вчерашни
  • 35 Сико

    33 7 Отговор
    Стане военен конфликт мужду Турция и Гърция, НАТО няма пръста да си мръдне за Гърция! Ще има някакви изявления и предупреждения срещу Турция и толкоз!
  • 36 ХАСАН

    19 33 Отговор
    Казвах аз на гърците да легнат по-гръб и да се правят на умрели а те..правят се на тежкари! С подаяние от Европа стоят на?крака а се правят на отворки

    Коментиран от #39

  • 37 Бесен

    29 11 Отговор
    Айде турчолята да зарежат дипломацията и да минат на вариант армия - нека видим най-накрая НАТО колко точно мал0умна и престъпна структура и колко е безсмислена след което да видим и края на Турция!
  • 38 ХАСАН

    29 15 Отговор

    До коментар #27 от "юрист":

    Ах юристката ,колко си-наивна!!! НАТО е създадена да защитава интересите единствено на Сащ...и немците ,и французиие трябва да се съобразяват с интересите на Сащ..той е лъва и изяжда антилопата а останалите се хранят с мършата

    Коментиран от #40, #93

  • 39 юрист

    28 14 Отговор

    До коментар #36 от "ХАСАН":

    Хасане, с това изявление турция си подписа молбата за излизане от НАТО. Това е реалността- приеми я! Ако пък държиш да си запазиш двойното гражданство, би следвало да знаеш, че това ще създаде известно напрежение относно второто, нетурското ти гражданство. Няма как да има знак на равнопоставеност между задълженията ти като турски гражданин на държава извън НАТО, и задълженията ти по другото гражданство- на държава- член на НАТО. Твоя работа, но никак няма да ти е лесно и накрая все ще ти се наложи да си избереш турското гражданство и да разбереш, че извън келепира има и друго, та не винаги интереса клати феса...

    Коментиран от #41

  • 40 юрист

    27 14 Отговор

    До коментар #38 от "ХАСАН":

    Виж - остави тези приказки! Твоя ердухан иска ревизия на Лозанския договор, с който турция определя и границите си с България! Ако е така- ми дайте да ревизираме договора и да си вземем Беломорието от вас и гърция, а- какво ще кажеш?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 юрист

    26 13 Отговор

    До коментар #41 от "Оракул":

    Не знам какво и кого ще изпревари турция, но когато БЪЛГАРИЯ е била империя на три морета през 9 и началото на 10 век от н.е., турска / османска държава не е съществувала на политическата карта на Югоизточна Европа, а е съществувал малък бейлик в анадола. Време е да се възстанови историческата истина и турция да върне заграбените от нея чужди държавни територии в Югоизточна Европа. Що се отнася до гърция- и тя има да ни връща наши територии, но гърция в момента не повдига въпроса за ревизия/ прекратяване на действието на Лозанския договор и не иска преначертаване на държавните си граници с Р. България- ерго- положението с тази държава- наш съсед е много по-различно от положението с турция.

    Коментиран от #43, #45

  • 43 ХАСАН

    20 29 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Ами когато-е имало Велика България индианците си развявали-полите по целия континент Америка а гледай сега какво стана..Америка управлява целия свят

    Коментиран от #46, #110

  • 44 ХАСАН

    15 35 Отговор
    Турция не иска да бъде зависима от Русия и Иран за газ и-петрол и има нужда от газта в Средиземно море!! Турция е страна с визия ..искат да бъдат балансьор межлу Запада и Изтока...а гърците какво ще правят ..си седят и да спят по цял ден

    Коментиран от #47

  • 45 ХАСАН

    8 21 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Добре де вземи земи от Гърция и Турция барабар с населението! Ще можеш ли да накараш гърка да работи от 12 до 17?? И да му дадеш 800евро пенсия??? А да можеш турчина да се пенсионира на 50???...няма да можеш щото те ще подпалят Атина

    Коментиран от #48, #63

  • 46 юрист

    32 10 Отговор

    До коментар #43 от "ХАСАН":

    Нали осъзнаваш, че аргументите ти нямат никаква стойност, още повече, че не “секси алекси“- така му казвали гъркините:), а точно ваш ердухан иска ревизия на държавните граници на турция с гърция, а какво му пречи след това да поиска същото и с България...Какво се оказа сега- май висшето турско държавно управление не сте толкова добронамерени към съседите си, особено, когато става въпрос за щенията на вашия султан, сдушен с руския терорист. Ами- като искате- да се гърмим- българите за 500 години османско владичество не сме си променили гена и сме жизнеспособна нация, въпреки, че руснаци, турци и всякакви други предричат края на народа ни. В крайна сметка- българинът не иска чужда земя, а само си взема своята си земя, която друг му я е заграбил1
  • 47 разбери го

    12 4 Отговор

    До коментар #44 от "ХАСАН":

    изкаш газ, ще платиш, безплатно няма.
    а эависим ще си винаги щото си малък
  • 48 юрист

    19 10 Отговор

    До коментар #45 от "ХАСАН":

    “...Публикувано във факти.бг: Ще можеш ли да накараш гърка да работи от 12 до 17??...“ Хасане, дете на майка си и на баща си, моят прадядо и моят дядо по майчина линия са имали слугини- гъркини:) Щом тогава са могли да работят за българските заможни семейства, значи и сега ще могат:)

    Коментиран от #70

  • 49 Vasik Atanasova

    34 12 Отговор
    БИХ СЕ БИЛ НА СТРАНАТА НА ГЪРЦИТЕ
    С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ
    ТАКА ЗАГРАБИХА И ОТ АРМЕНЦИТЕ ЗЕМИТЕ ИМ
  • 50 Vasik Atanasova

    26 6 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    ЗАБРАВЯШ АРМЕНЦИТЕ
    ДРЕВНО АРМЕНСКАТА СТОЛИЦА АНИ Е В ТУРЦИЯ
    И ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ЗЕМИТЕ ИМ
    ТРЯБВАЛО ИМ Е ТЕРИТОРИЯ И СА ИСКАЛИ 1 500 000 АРМЕНЦИ
    А И РУСНАЦИТЕ СА С ТУРЦИТЕ ТОВА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ

    Коментиран от #55, #65

  • 51 Vasik Atanasova

    23 8 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    ТОЧНО ТАКА Е
    АМА ОБЯСНИ ИМ ГО
    ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРАТ И СИ ПОВТАРЯТ СТАРИТЕ ПЕСНИ
    ЖЕНА МИ Е РУСКИНЯ И СИ ГОВОРИМ ЗНАМ ИСТИНАТА
    ЗНАМ КАК СА И НАСТРОЕНИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ
  • 52 Vasik Atanasova

    15 7 Отговор

    До коментар #9 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА
  • 53 Vasik Atanasova

    11 6 Отговор

    До коментар #18 от "какви острови...":

    ТОЧНО ТАКА Е
  • 54 Vasik Atanasova

    14 5 Отговор

    До коментар #29 от "Лост":

    ТОЙ Е КАРАТИСТ НО СИ Е С ТУРЦИТЕ
  • 55 гост

    21 13 Отговор

    До коментар #50 от "Vasik Atanasova":

    турската ГЕНОЦИДА на арменците
    най-големите престъпници в света
  • 56 Къттъйбъшмълчиш

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

    Коментиран от #108

  • 57 емо73канар

    21 8 Отговор
    А кога ще върнат Константинопул ??? А Крит ???
    Фесовете първо да върнат заграбеното и чак тогава да предивяват претенции.
  • 58 ФАКТ

    2 8 Отговор
    НАТО ЧЕ ГИ ПАЗИ
  • 59 Mimi

    19 3 Отговор
    Популацията–определя нацията!мюсюлмани са множат ,а ние катастрофално намаляваме!Сами си направете извода,какво ни чака.

    Коментиран от #66

  • 60 Алфата

    14 7 Отговор
    Хе,хе. Това ще е най-бързият край на Ердо. Да раздрънка орУжие в Европа! Пък и гърците, ша му върнат острови в Егея, ама "тате ша ми купи колело..."! Те на нас 100 год. не си и правят устата да ни дадат 20 км излаз на Бяло море, че и Ньой ни го признава, та на чалмата ша му върнат отвоювани и древни техни територии! Да внимава да не остане и без Гьокчето, и др. Авиационно Гърция може да се окаже и по в час от Турция. И м/у другото гръцкият войник по-мяза на такъв от турския. Много лесно ще го установете само, ако пресечете гръцко - турско гранично КПП! Там винаги, от години има войска и определено, ако сравняваме (осанка, възраст, моментно наблюдение и др.) аскера ша яде шамарите! Като детски г.з изглежда!
  • 61 Велика русия

    19 9 Отговор
    То затова мазния фес еган се скъса да се мазни на Путин .Но няма да му се получи врътката .Русия ще подкрепи Гърция и ще бъде на страна на Гърция при военен конфликт това съм убеден
  • 62 Morgoth

    27 3 Отговор
    Видяла жабата, че подковават коня ...
    Та и турция видя, че Путин издържа на икономическите санкции след Крим. Ама не прави сметката, че Русия изнася газ за ЕС и никой дори не може да си помисли да спре този износ, докато на Турция ако ЕС и спретне едни икономически санкции просто е загинала.
  • 63 касапина

    22 12 Отговор

    До коментар #45 от "ХАСАН":

    турция е най-изостаналата държава! Няма толкова елементарна нация! Няма култура, няма изкуство, няма нищо! Дай им оръжия, дай им фанатизъм и нищо повече! Как пък за толкова години, където контактуваха с развити цивилации в Европа не прихванаха нищо ! Ама нищо, нула! А с военните успехи на Турция не се хвалете, защото Османска империя е едно, а Турция съвсем друго.И децата знаят чи от чама войник не става
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ХАСАН

    13 19 Отговор

    До коментар #50 от "Vasik Atanasova":

    Вас арменците пък не разбирам -плачете че са ви клали,че са ви затрили .. имате своя държава но не искате да живеете там..пръснати по света се асимилирате в държавата в която живеете!

    Коментиран от #84

  • 66 ХАСАН

    8 19 Отговор

    До коментар #59 от "Mimi":

    Абсолютно съм прав с тебе!.. Виж Турция " глътна" 3 милиона сирмйци и нищо им няма
  • 67 жтпжт

    1 2 Отговор
    На този етап да се разбира докато не се е разпаднал ЕС .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ЮристКонсулт

    7 9 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Дядо ти и баба ти са били слугите и са ги мачкали като въшки и ти сега насмееш да се противопоставиш на господарите си.

    Коментиран от #76

  • 71 Зна

    19 4 Отговор

    До коментар #68 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    Значи принципно народът не е виновен. Светската част, бизнес средите, средната класа, тези които всяка вечер си пийват йени ракъ-то са си от нашата черга и всячески се чудят, и маят как да прее.ат new султан!
    А този същият явно е решил, че в неопределено бъдеще може да направи Турция велика сила. Решил е, че е по-велик от Ататюрк! Т'ва е много опасното - можеш ли да си представиш, че в България някой ще се опита да си се представи и постави преди Левски!!! Точно за това и такъв се мисли Ердо! Ама спокойно, мюслимска държава велика сила няма - няма и да има, а пък нормалния светски човек (а такива са повечето хора в турските мегаполиси) предпочитат работа, кинти и съвременни удоволствия, вместо фес, потурдаци и дрънкане на оръжия! На Ердоган и клика дните са преброени! Ще видите.

    Коментиран от #73

  • 72 Юрист

    21 7 Отговор

    До коментар #69 от "ХАСАН":

    Асане не се прави на турчин всички знаем че си от "малата".
  • 73 ЮристКонсулт

    17 3 Отговор

    До коментар #71 от "Зна":

    Само около 25% от турция е светска всичко останало е болни фанатици и именно но тях се разчита и се управлява в момента.

    Коментиран от #74

  • 74 Зна

    18 5 Отговор

    До коментар #73 от "ЮристКонсулт":

    В грешка голяма си! Истанбул, Измир, Анкара, Бурса, Анталия (горе - долу само в тях са 30 млн.), заедно с по-голямата част от населението, от север-юг линията, някъде през Невшехир/Кайзери на запад са от "нашата партия"! Ердо'ан (както се изговаря на турски), разчита на другата част - тези, които са още в каменната ера! Затова първо удари по армията, защото и тя е" с нас". И съм убеден, че там, във военните среди не е загасил напълно огъня! Дали с политически средства, дали ще има нов и ИСТИНСКИ "D-day"... Военните, заедно с 50-те нормални процента от хората ще му го начукат! Някой близък ден.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 юрист

    5 7 Отговор

    До коментар #70 от "ЮристКонсулт":

    Родата ми са се отнасяли добре със слугите- за това и в родовата история няма случай на извънбрачно дете, направено от мъж от родата, на гръцко слугинче. Ще ти се да съм роб, но аз съм на върха на хранителната верига, за разлика от теб:)

    Коментиран от #78, #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Слугата

    7 2 Отговор

    До коментар #76 от "юрист":

    По-полекинка Пеньо още малко и ще се изкараш със синя кръв .
  • 79 ХАСАН

    19 10 Отговор

    До коментар #76 от "юрист":

    Знаеме вас българската буржоазия -чорбаджии!! Навремето пукната пара не дадохте на Левски ,предадохте го,свидетелствахте против него в съда а ..след това ние отнасяме калая..а сега за?няколко евро повече ще се откажете от българщината,от българската култура и традиции
  • 80 ИСТИНАТА

    9 15 Отговор
    ОСТРОВИТЕ СА НАИСТИНА ОКУПИРАНИ ОТ ГЪРЦИЯ !!! НО, НЯМА СТРАШНО ТУРСКАТА АРМИЯ ЩЕ ГИ ОСВОБОДИ !!! ЩЕ ОСВОБОДИ И ГРЪЦКИЯ НАРОД,КОЙТО В МОМЕНТА Е СЛУГА НА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ !!!ПРЕЗ 1922 ГОДИНА ПОБЕДЕНАТА И РАЗОРЕНА ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ТУРЦИЯ ИСТИКА В МОРЕТО ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНАТА ГРЪЦКА АРМИЯ"ГОРКИЧКИТЕ" СЕ ИЗДАВИХА В ПРИСТАНИЩЕТО НА ИЗМИР !!!!!!!
  • 81 Истината е една

    15 7 Отговор
    А тя е че това ще им бъде голямата грешка на мазните фесове.тоя път ще бъдат изтрити от картата на света!А познайте от кого
  • 82 СЕЛЯНИН ОТ ОБЕЛЯ

    8 3 Отговор
    Истина истина, уморената турска армия с помощта на руснаците /ае сега кажи истината за армията на Будйони / изтласка Гърците . Те тогава са били много бедна аграрна балканска държавица. Червената армия е помагала на турците тогава.
  • 83 Доган

    11 12 Отговор
    Все едно скалите срещу българското крайбрежие да принадлежат на Румъния или Турция ,остров на 5 км. от турското крайбрежие и 500км от Атина и се водят гръцки води , скоро всичко ще си дойде на място . А вие форумни тигри пийте си лекарствата редовно , че ви се привиждат доста невъзможни неща .

    Коментиран от #85

  • 84 Vasik Atanasova

    10 3 Отговор

    До коментар #65 от "ХАСАН":

    аз съм ГОРД БЪЛГАРИН
  • 85 Ефесос

    7 2 Отговор

    До коментар #83 от "Доган":

    голяма работа, Монголия е на 50000 км от крайбрежието на Йония ....
  • 86 политолог

    13 5 Отговор
    следваща стъпка-Кърджалийски регион
  • 87 Велика русия

    14 6 Отговор
    Доган ли си манаф ли си незнам ,обаче няма да стане това което иска башибозука .Сетила се Мара да са побара.има велики сили като Русия които няма да ви дадат това да се случи.това го запомни!
  • 88 Ulavia

    5 4 Отговор
    Да са бият баце. Я че си зема кило семе и биричка и сеир баце.
  • 89 Марин

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Може да плюем по Живков, НО АКО СЕГА БЕШЕ ТАЗИ КОМПАКТНА МАСА В КЪРДЖАЛИ И РОДОПИТЕ ГОСПОДИН ЕРДОГАН ЩЕШЕ ДА ТРОПА И ИЗНУДВА БЪЛГАРИЯ
    както го прави от Холандия до Гърция!??
    *****************
    КОМУНИСТИТЕ СЕ ОКАЗАХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!

    Коментиран от #99

  • 90 Uflaf

    5 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    До коментар #69 от "ХАСАН":


    Асане не се прави на турчин всички знаем че си от "малата".------------ Да живее най-умното от махалата Владиславово ,Варна. Алиага.
  • 91 Ники

    4 7 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    Против Турция съм,но пропускаш факта,че тя е втората по големина сила в НАТО и има близо 1 милион души редовна армия точно в този момент.Пък и общо взето гръцката армия не е нищо кой знае какво...дори кюрдите за които говориш да атакуват едва ли турската армия ще загуби дори една позиция. Да не говорим,че кюрдите точно в момента нямат интерес да атакуват който и да било при положение,че продават руски оръжия и турски петрол на всеки който поиска и до като си траят ще живеят добре. В момента когато надигнат глава ще бъдат смазани...като другия народи от последните 5 войни ....
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Велика русия

    7 3 Отговор
    Пуйките тоя път ще ядът голямо дърво.ако бях мирно седяло небях чудо видяло!
  • 96 Гого

    10 3 Отговор
    Това ще е краят на Ердоган!
  • 97 АМИ

    9 2 Отговор
    Ами териториторията на половин Турция . . . . Чия поробена и заграбена земя е ? Знаете ли ? За което не дават дума да се издума !
  • 98 Варна

    9 3 Отговор
    Много притеснителна информация! - Някойи са забравили, че преди няколко години същият този каза че му е мъчно за Тракия и Делиормана...
    -Това ще бъде лакмус разбира се за това какво е ЕС. Ако все пак се случи това Турция да анексира част от територията на Гърция и ЕС не реагира с общи военни сили, то той ще се разпадне.
    Нека не забравяме, че има и вероятност подобна атака да доведе отново до нов Балкански съюз срещу Турция. Районът е взривоопасен заради историческата кървава вражда, но това няма да попречи да се обединят, понеже темата Турция и Балканите е чувствителна исторически.
  • 99 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #89 от "Марин":

    Нямаш идея какви граничари имаше! След 1 месец щеше да носи мълвата чак до Япония, "Оттам не минавайте, много, ма много бият" Щяха да ни изнудват ташаците! Просто щяха да съсипят Гърция с толкова двуноги животни! Което разбира се устройва резаците!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 родолюбец

    6 2 Отговор
    А бе,ние българите сме много смотана нация.Доброволно ще дадем на турците още от земите ни.Като нищо ще поискат и Кърджалийския регион.Знаете ли,че там кметове от години са само турци.Във всички държавни учреждения говорят с теб на турски,ако отидеш на хотел с турски собственик,казват,че място за българи няма.А вие ми ги хвалите.Я се събудете,докато не е късно,българи!

    Коментиран от #104

  • 103 Нищо

    2 3 Отговор
    Нормално ! След като Москва даде челен пример как се окупира чужда територия безнаказано е нормално и останалите азиатски диваци да заявят претенциите си!
  • 104 Късно е

    4 2 Отговор

    До коментар #102 от "родолюбец":

    Късно е! Всичките ни беди идват от безумното ни русофилство и комунофилство! Десетилетия сляпо следване на московските укази доведоха до обезлюдяване на земята.

    Коментиран от #105

  • 105 Смърт на комунизма

    2 1 Отговор

    До коментар #104 от "Късно е":

    Днешните управници са или членове на бкп или техни деца
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ТВЙРДО КЪМ НАТО

    2 1 Отговор
    СТАВАМЕ ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ, БЕЗ ДА ГЪКНЕМ. ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СТРАНИ СА СЪЮЗНИ. И ВЪЛКА СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО. НИЩО НЕ ГУБИМ И С РУСИЯ ЩЕ СМЕ О К.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Спиро

    1 0 Отговор
    Истината зад "преврата" от миналата година цъфва за кой ли път. Имперските амбиции на Реджеп си бяха ясни и му трябваше преди всичко да разчисти вътрешната опозиция.
    Странно ми е само, защо на Ердоган му трябваше да се среща с Ципрас и след това да се заканват? Ясно е, че гърците няма да се съгласят с без бой.
    Сега на Бойко му е ред да се вижда с Ердоган и ми е много чудно какво ще се чуе откъм Босфора след това??
  • 110 Голям прос

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "ХАСАН":

    По американски тертип да си завземем каквото можем, защото имаме пари за оръжие. Генерал Русев трябваше да изпепели навремето Истанбул когато можехме. Щяхте да видите български ракети как се приземяват в задния ви двор. Ама не сме като вас, макар, че имахме пълната подкрепа на Русия
  • 111 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Когато мечката заиграе у комшията !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 112 Паисий Атонски

    0 1 Отговор
    Значи не се е разминало,след свалянето на су-24 от османците и мнимото сдобряване.Паисий-не Хилендарски обаче,е предсказал бъдещ конфликт Турция-Гърция,след който Константинопол ще се освободи от окупацията от 1453г,и отново ще стане гръцки,но не със силата на Гърция,а на втората по сила ядрена дъпжава в света.Припомнете си речта на Жириновски след свалянето на су-24
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: