Last news in Fakti

22 Декември, 2017 14:02 972 0

Извънредни мерки за трафика в Гърция

  • гърция-
  • мерки-
  • трафик-
  • коли-
  • автомобили-
  • пътна мрежа

Масови са проверките за алкохол

Извънредни мерки за трафика в Гърция - 1
Снимка: Shutterstock

От днес е засилен трафикът на автомобили по цялата пътна мрежа на Гърция, както и към граничните пунктове с България. Влезе в сила забраната за движение на товарни автомобили в празничните дни. Извънредни екипи са поставени както по централните пътища, така и по второкласните, съобщи БНР.

С камери се наблюдава скоростта на движение. Масови са проверките за алкохол и предпазни колани. Спират и за проверка на личните документи, за да не се превозват мигранти. След граничните пунктове се проверява масово за алкохол, цигари и туби с бензин.

За Коледа повечето хотели в Северна Гърция са резервирани предимно от български туристи, съобщават гръцките туроператори. И тази година за празниците хит за гърците е почивка в нашите ски и спа дестинации - Банско, Пампорово, Велинград и Боровец. Изкупени са всички пакети, съобщават туристическите агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: