Last news in Fakti

23 Декември, 2017 12:33 846 2

Голям пожар в зоологическата градина в Лондон

  • лондон-
  • зоологическа градина-
  • пожар

Смята се, че никой от питомците на зоопарка не е пострадал

Овладян е пожарът, избухнал рано тази сутрин в Лондонската зоологическа градина, съобщи Reuters, цитирайки столичната пожарна.

Засегнати са кафе и магазин, намиращи се близо до зона, където посетителите могат да хранят животни. Смята се, че никой от питомците на зоопарка не е пострадал.

Огънят е под контрол, но екипите на пожарната остават на място до окончателното му потушаване. По-рано бешe съобщено, че пламъците са обхванали три четвърти от заведение за хранене и магазин за сувенири.

Зоопаркът в Риджънтс парк е най-старият в света научен зоопарк с история, започваща от 1826. По данни от 2017 г. в него живеят 20 166 животни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фонзи

    2 1 Отговор
    Служител на зоопарка е минавал с фас в уста покрай слона ,който в този момент мощноо се е изрязал иии... сега четем това ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: