Last news in Fakti

25 Декември, 2017 13:31 1 556 10

САЩ и Китай разменят информация за Северна Корея

  • китай-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея-
  • кндр

Създаването на информационния канал е било договорено по време на визитата на американския президент Доналд Тръмп в Китай

САЩ и Китай разменят информация за Северна Корея - 1
Снимки: БТА/АР

САЩ и Китай са постигнали договорка да разменят разузнавателна информация за Северна Корея, разкрива в. "Асахи". Основната цел е да се координира изпълнението на санкциите срещу Пхенян.

Създаването на информационния канал между Пекин и Белия дом е било договорено по време на визитата на американския президент Доналд Тръмп в Китай. За изпълнението на санкциите срещу КНДР китайските търговски, митнически и финансови органи ще информират на определени интервали от време колегите си зад Океана.

САЩ и Китай разменят информация за Северна Корея

При двустранни консултации могат да се обмислят въпроси за сътрудничеството в случай на конфликт на Корейския полуостров или колапс на режима в Пхенян. По-специално, как да се контролира ядреното оръжие на КНДР или какво да се прави с потоците от бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Мишо

    5 1 Отговор
    ем тряя -няя си подбиват цените едни на други
    тъй ше са знае кой ше си лашне пво то кой ракетките и танковете и т н
  • 2 onq s konq

    4 4 Отговор
    Тъй както с приповдигнат тон русофилите обясняваха как СК ще отстреля Америка без до й мигне окото,а докато отвъд океана пълнят памперсите,КИТАЙСКИ И РУСКИ РАКЕТИ ЩЕ ЛИТНАТ СЪЩО ДРУЖНО НАТАМ.А то какво стана?...че Китай сервилно ще топи отрочето си СК пред янките:)

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Ььььььь

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Кон,пак пишеш глупости..Този "канал" м/у САЩ и Китай е да могат американците да си "сверяват часовника" с китайската позиция по С.Корея ...и недай си Боже америте да не засегнат китайските интереси. Всичко това е направено само американците да не направят грешната крачка-реално...нищо друго.

    Коментиран от #5

  • 4 Барчо

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Китай правят всичко възможно да няма война. Но не на всяка цена. Хич не ми се вярва да позволят американците да си изстрелят на тяхната граница ядрените ракети. Не му гледай усмихнатата му физиономия на китаеца. Той със същата гримаса му е казал на тръмпи, че в момента в който разберат и за един американски военен да е акустирал в Тайван, то той става китайски на секундата. С усмивка ти забива кирката в главата.
  • 5 onq s konq

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ььььььь":

    Видно от ника ти,се назоваваш "ер малък"-лошо няма.Фрапиращото в случая е,че СЪЩИЯТ ТОЯ "ер малък" се произнася относно поста ми че "пиша глупости",което значи че ме нарича ГЛУПАК.Той-МЕНЕ?!!Но не стига това,а въпросният "малък" си вменява и ролята на КАРАДАЙЪ и си позволява ДА ТЪЛКУВА като него не Доган,а директно ДЕЙСТВИЯТА НА КИТАЙСКОТО РЪКОВОДСТВО!...Е нещо ми идва в повече подобно самочувствие:)

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кирил

    6 2 Отговор
    Русофили, какво преживяте на празни ясли -сипете си по един бояришник да се успокоите малко.

    От стъпването на Тръмп в длъжност Китай поне 5 пъти зае проамерикански позиции -обаче вие пак сте изненадани. Китай няма да си жертва добрите отношения със САЩ заради Перко Наумов Кукуридов. Даже и за другия Перко няма да ги жертва , кремлинския.

    Е ,сигурно в РусВесна друго пише -там са сериозните анализатори . Така че чакайте от умрял писмо.

    Хайде наздраве на коневръза.
  • 9 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ььььььь":

    Какво искаш да кажеш с това "сега наистина си глупак"?ЧЕ ПРЕДИ СИ ИЗЛЪГАЛ ЛИ?А ти самият осъзнаваш ли кога лъжеш и кога казваш истината?А как определяш кои топки са "ниски" и кои "високи- СПОРЕД РЪСТА СИ ЛИ...заставайки под тях и съответно докъдето ти стигат?Разбирасе че можеш да коментираш всичко и всеки,но...някога някой обяснявал ли ти е ЩО Е ТО "КОМЕНТАР"?Всъщност всичко това няма значение-важното е бай ти Коледа да ти донесе това което ще те зарадва:)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.