29 Декември, 2017 19:32 6 667 1

Голям студ в Гърция

  • гърция-
  • студ-
  • сняг

Сняг в цялата страна

Рязко понижаване на температурите от днес има в цяла Гърция. Сняг вали в планинските райони, а силен дъжд предимно в северна Гърция и Пелопонес, съобщи БНР.

Има опасност от заледяване на пътищата, предупреждават от полицията.Поради силни бури в Йонийско море спряха движението на кораби и фериботи от пристанищата Патра и Игуменица.

Без фериботна връзка са островите Корфу, Кефалоня и Закинтос. Засега морският трафик в Егейско море към гръцките острови е без проблеми, но се очакват в следобедните часове силни бури и там, което вероятно ще прекъсне част от връзките.

Пътна полиция съобщава за забрана за движение на тежкотоварни автомобили от утре. Още от днес е увеличено присъствието на полицейски екипи. Очаква се силен трафик по цялата пътна мрежа.Според прогнозите студеното време със сняг и дъжд ще продължи до събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Старото ДС

    3 2 Отговор
    Язък, мислех да закарам там няколко "труженички" и да похарча малко народна пара ама май няма да се печем ми ще седим в палата
Новини по държави: