1 Януари, 2018 14:02 7 848 70

Сексуални нападения над жени в Берлин

  • берлин-
  • насилие-
  • полиция

Германската полиция вече е извършила арести

Сексуални нападения над жени в Берлин - 1
Снимка: БТА/AP

Полицията в Берлин съобщи за случаи за сексуален тормоз в новогодишната нощ, съобщи ДПА.

Оплаквания за посегателства са постъпили през тази нощ. Полицията обяви, че вече има няколко арестувани.

Не се уточнява колко точно са били оплакванията. В Берлин бяха взети редица мерки за сигурност на жените по време на новогодишните тържества.

Преди две години огромен брой сексуални посегателства в Кьолн предизвикаха истински скандал в Германия. Все още не е известно дали посегателствата от тази нощ са извършени от чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    68 6 Отговор
    Това ако се случи тука на връх Нова година направо ще ги попилееме ще бъдат натрошени и скалпирани а уния пе...хи рижаво бозавите си трйкат

    Коментиран от #6, #15, #26, #52

  • 2 впечатлен

    84 3 Отговор
    Не, не са от чужденци! Германците сигурно са се побъркали, нарушили са традициите си, вдъхновени от голямото присъствие на араби и мюсюлмани от всякакъв характер. Това е обяснението, щом се допуска, че не било ясно дали посегателствата са извършени от чужденци. То и нашият циганин, който блъсна жена в метрото и сега го налагат в затвора, се беше вдъхновил от същото това арабско нашествие. Щом за тях може, защо не и за него!? Като си помисли човек що народ, обитаващ планетата, заслужава само и единствено як бой! Бой, глад и стригане, докато поне малко от нещата му се изяснят! По повод написаното се сещам как по време на "арабската пролет" в Египет екзалтираните араби от радост набелязваха някоя жена, имала неблагоразумието да отиде да се радва на "пролетта арабска" и масово я изнасилваха. Това сигурно влиза в арабската култура! Свят широк, културни традиции многобройни!

    Коментиран от #46

  • 3 хахаха

    54 3 Отговор
    Абе, нека си го кажем, ама по политкоректен начин. Не са посегателства, а си е чисто еВане. Нали имаше зони за сигурност, явно това е поредната евроGеювска партенка.
  • 4 Г.З.

    37 2 Отговор
    Танковете да дойдат.
  • 5 А не бе!

    73 3 Отговор
    Кое не е ясно?!?!100% посегателствата са от талибаните на меркел дето докара маймуните и аборигените от цял свят!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Патриот

    38 3 Отговор
    Тия германци много похотливи станали, бе!
  • 9 Барчо

    71 4 Отговор
    Америка гарантира!!!! Ха ха ха. Европа гарантира!!!! Ха ха ха. Да се смее ли човек или да плаче. Площадите заприличаха на бойни полета. Въоръжени до зъби ченгета, проверки на документи, бетонни прегради като за танкове. Това ли е разбирането за празници по европейски? Това ли е бъдещето? Да се озъртаме като дивеч? Мерси за това бъдеще. А някой изрод като изнасили дъщеря ми да отиде на съд, защото имал и той права!?!? А какви са правата на моята дъщеря или жена!?!?! Никакви наказания и парични обезщетения не могат да платят изживяното. Такива неща не трябва изобщо да допускаме да се случват и пътя е един единствен.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бесен Язовец

    40 5 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    То това им е целта да се свиква лека полека и демокрацията им ще се превърне само в добър и далечен спомен все повече ще им отнемат правата а кой не е съгласен ще му кроят шапкат с разни екстремни закончета и фашизма ще го пременът в идея за сигурност.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Скорпион29

    47 5 Отговор
    Германката превърна ЕС в блато само за 6 г.това е есесофския заговор за отмъщение подпомаган от едрия капитал хаос и някой ще лови риба през това време в мътна вода!
  • 14 Българин

    11 45 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен Язовец":

    ЧНГ да си жив и здрав, по-малко злобен и повече българин, а не руски лакеи!

    Коментиран от #36

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Birkenau

    13 1 Отговор
    Безработицата ги прави свободния.
  • 17 Призрак

    52 1 Отговор
    Това са докторите и инжинерите на Меркел, по- точно генеколозите на Меркел.
  • 18 кака генка

    31 0 Отговор
    догодина и аз сам там белким някои ма нападни я,тук все на сухо стоя.

    Коментиран от #19

  • 19 Радеф

    4 19 Отговор

    До коментар #18 от "кака генка":

    Како Генко, иди по 9 септември на Копринка, там ще се съберат много поклонници на русото, а ти 100% си блондинка. Може да ти излезе късмета.
  • 20 толерантен

    30 2 Отговор
    Еми, като не са седели в кошарите за жени, така ще е. И фередже не носят.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    37 3 Отговор
    Изнасилвания? В Германия? И то от мигранти? АБСУРД ДА ВИДЯ НЕ ВЯРВАМ. Я да не обвиняване мирните мюсюлмани. Те такива работи не правят. Те са толкова миролюбиви, че на мравката път правят. Ааааа а бе тези в Германия нямат ли си БХК като тук в БГ-то? Я веднага да се задействат и да осигурят на мигрантите съвсем законно да си шляпат германки, кой където ги свари и германците да не им пречат, а напротив да ги наблюдават, че и ръкопляскат дори. Ааааа ма значи никаква толерантност не се проявява към мигрантите. Да вземат и да проявят разбиране относно "културните особености" на тея и те имат нужда от това онова. Да им осигурят мат'риал за забавление кой за еване, кой за мушкане и рязане амчи така де то бива нетолерантност бива, ама немците вече преминаха всякакви граници на неразбиране.
  • 23 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    29 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Какъв българин си ти бе хасане? Ти си един провокатор и нищо повече. Не се наричай българин никога. Тук статията е за изнасилвани жени в Германия, а ти пак за русофилите си се хванал. Какво общо има тази статия с русофилите? Тебе те е страх и от сянката ти бе. Навсякъде русофили и руснаци ти се привиждат пъзльо. А зелени човечета виждаш ли? Ай тичай до аптеката за памперси. Българин бил той. Българите не са такива шубета като тебе бе.

    Коментиран от #25

  • 24 Трол

    20 4 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    В темата пише,че новината е съобщена от ДПА-Deutsche Presse-Agentur, ако това е руски фейк незнам на кой свят се намираш. Ми ходи си по краварските сайтове и пиши, че виновен за ниските температури е Путин а руснаците са най-нещастните същества на планетата (след теб)! Ако всяко пълзящо НПО се мисли за българин, до никъде няма да е докараме.
  • 25 Българин

    8 24 Отговор

    До коментар #23 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Да, Българин съм и се гордея с това. А статиата е руски фейк и никъде не става и дума за изнасилване. Но част от руската хибридна война е непрекъснато да се подава фалшива информация за сексуални престъпления извършени уж от бежанци. След, което информация да се разделя и да се предизвика истеричка омраза към набеден и те извършители и европейските власти, които "крият" престъпленията. И не е руския лакеи този, който ще ме гони от България.

    Коментиран от #27, #31

  • 26 ха сега

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Никъде не споменават,че нападенията са от руси бели немци над афганистански емигрантки
  • 27 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    20 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Къде беше бе мушморок смешен? До сега ли мисли, какво да напишеш в петте си реда глупости? Или се забави, защото послуша съвета ми да отидеш до аптеката за памперси? Кое от двете те забави или и двете? Казваш, че си българин значи? И се гордееш с това. А да те питам, защо постоянно защитаваш мюсюлманите? Да не би да са те шляпали по време на екскурзията и от тогава да си развил "Стокхолмския синдром"? Казваш никъде в статията не пишело за изнасилване, а какво се подразбира под "сексуални посегателства"? Сега, какво ще ни убеждаваш, че изведнъж немците са станали сексуални тигри ли? И по твоята логика пак лошите руснаци имат пръст в тази новина така ли? А бе мислех те за най обикновен пъзльо ама ти ще се окажеш голям страхливец. Пак ти казвам не се наричай българин, защото явно не си ти си си един най обикновен страхлив хасан.

    Коментиран от #29

  • 28 Зорлем

    11 3 Отговор
    Ъъъ, това беше новина преди година, две, три. Сега си е просто норма при празници в Германия, или?
  • 29 Българин

    6 16 Отговор

    До коментар #27 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Обидите, с които ме засипваш част от традиционния православно-славянски морал ли са или само вопли на разярен русофил? Пак повтарям, че статията е елементарен руски фейк.

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 падналия ангел

    19 2 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Публикувано във факти.бг: Да, Българин съм и се гордея с това. А статиАта е...
    Ми научи български, като си българин!

    Коментиран от #35

  • 32 толерастията е вредна

    26 1 Отговор
    Явно и кафезите за жени на Меркел не помогнаха ! Интересно, но предполагам, че догодина, ще призоват жените да пропускат тези събития и да си седят в къщи ? Не виждате ли, как неусетно инвазивния мисюлмански "гост" налага своето ? Почна се от детските градини и училища, където да не се сервирало свинско, чрез натиск принуждават жените да не го раздават секси да ходят скромно облвчени или най-добре да не ходят изобщо на публични места и т.н. Джамии никнат, като гъби и т.н. всички знаете за какво говоря.
    Както винаги казвам толерастията е проказа, която явно не се лекува или, ако изобщо има лек той е кардинален !
    Европа загнива и загива !
  • 33 чалма тв

    19 1 Отговор
    Всички "бежанци" са скрити или явни фенове на ислямска държава,това го знаят тези които ги пратиха в Европа, знаеха какви катастрофални последствия ще донесе това безумно преместване на тези ислямски зомбита в Европа. Планът е в действие , изхода е един- всички мюсюлмани да ги върнат обратно и да им платят пътя до кочината откъдето са дошли...Справедливо и вярно решение, инак със сила и с цена на много жертви..и от двете страни.
  • 34 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    12 1 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Странно, защо се чувстваш обиден от думи като пъзльо или страхливец? Предполагам, че това визираш? Това е просто констатация и не съм имал намерение да те обиждам, защото ако имах такова намерение то щях да използвам доста груби изрази. Така, че аз не намирам никъде обида към теб. Относно православно-славянски морал явно ти е чужд и не ти е роден колкото и да се напъваш да ме убедиш в противоположното. За разни вопли на разярен русофил дори не смятам да си губя времето да ти говоря и убеждавам, защото така и няма да разбереш нищо. Явно не си разбрал, че умозаключенията ти ме забавляват. И стига си повтарял едни и същи глупости за статията, която според твоите умствени напъни е "елементарен руски фейк". Ти освен да повтаряш твърденията си без никакви аргументи в подкрепа явно друго не можеш. Така и не отговори на въпросите ми в предния пост? Дали от незнание, дали от липса на нещо друго не знам, но вече и не ме интересува. Ти явно толкова си можеш.

    Коментиран от #38

  • 35 Даскал

    3 12 Отговор

    До коментар #31 от "падналия ангел":

    "МИ" според мен"Българин" знае български много по-добре от тебП илитерате. Това, че е сбъркал на клавиатурата не го прави неграмотен. Пунктоацията е спазена, просто в бързината е натиснал А, влместо Я. Ако разгледаш клавиатурата ще видиш, че са една до друга. "МИ"-Ми!!!

    Коментиран от #43

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Plovdiv

    19 1 Отговор
    О Р Б А Н! О Р Б А Н! О Р Б А Н! О Р Б А Н! О Р Б А Н! О Р Б А Н!

    Що се отнася до меркел - същата трябва да бъде третирана като Мусолини, с тази разлика, че тя трябва да бъде провесена за обществено поругаване с главата надолу още приживе!
  • 38 Българин

    5 14 Отговор

    До коментар #34 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Визирам манталитета ти. А колкото до православието, ако кремълското джудже приеме исляма ти първи ще се обрежеш и ще се дупиш по пет пъти на ден да се молиш. Със сигурност си бивш партиен секретар или политически офицер.

    Коментиран от #47, #48

  • 39 Българин

    3 12 Отговор

    До коментар #36 от "Антисоросоид":

    Русофилите сте преди всичко "Анти", това е известен факт. Но ако махнеш "Анти" - то нищо друго не остава.

    Коментиран от #42

  • 40 въх

    14 2 Отговор
    Абе, нали имат скинари?
    Не излизат ли - та, малко да се разкършат с арабелите?
    Така де, да им напукат тиквите, та да видиш как бяга м...л.
    Лично очаквах много голяма активност от тия момчета..
  • 41 месара

    10 1 Отговор
    със сигурност не са били германци, те предпочитат да се напият.
  • 42 гост

    12 1 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Писал съм го много пъти:
    Така наречените вас "русофили" всъщност не са "фили", а както правилно каза "анти", но "анти-русофоби". "Анти"-то няма как да го махнеш, защото надали ще станат русофоби. По-скоро ще предпочетат да са "нищо" или да заемат позиция по никакъв начин не свързана с Русия.
    Докато премахването на "фоби" лишава от смисъл съществуването на вас, русофобите. Вие съществувате за да мразите, да ненавиждате и да ви е страх. Русия е неизменна и основна част от съзнанието ви - махнеш ли я, нищо не остава. Кухо!

    Пожелавам ти, за новата година да си избереш по-подходящ ник. Този е в разрез със същността ти! ... не че на някой му пука.

    Коментиран от #45

  • 43 падналия ангел

    10 3 Отговор

    До коментар #35 от "Даскал":

    Публикувано във факти.бг: просто в бързината е натиснал А, вЛместо Я...
    А пък ти "даскале" в бързината да защитаваш някакъв непознат, си натиснал две букви! И да знаеш "даскале", има програма, която ти подсказва коя дума е написана погрешно, вкарай си я, ако не можеш, дай да ти я вкара някой!
  • 44 Vasik Atanasova

    9 2 Отговор
    ами те нали това искат
    чорная сосиска
  • 45 Българин

    1 10 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    И от къде разбра, че съм русофоб?
    Факта, че не лижат задника на психопата Путин в никакъв случай не ме прави русофоб. На 100% съм сигурен, че говоря на руски много по-добре от теб и съм изчел поне един вагон книги на руски повече от теб. А ти си един обикновен путинист, който дори не обича Русия а обича да се прекланя пред диктатори и негодници като джуджето .

    Коментиран от #51

  • 46 поправка

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "впечатлен":

    В Египет не е празнувала, а е била журналистка. Лара Логан се казва, същото тогава и на няколко други американски и европейки журналистки - ракъсни дрехи и с пръсти изнасилени от десетки.
    Изроди, които имат цел максимално да наранят и унижат жените, какво има да им се церемонят още и да ги жалят.
  • 47 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Мислех да не ти отговарям, защото си доста ниска топка, но ще го направя още един път и ще ти кажа, че отново си в дълбока грешка, но вече съм склонен да ти я простя, тъй като възможностите ти за разбиране и възприемане на околния свят са такива тоест много ограничени. Та не виждам, какво в манталитета ми не ти харесва? Може би това, че не обичам мюсюлманите? Ами така е, няма как да ги обичам или уважавам по разбираеми причини, но явно за теб тези причини не са разбираеми, защото не си никакъв българин, а си най обикновен мюсюлманин. А, ако ще не Путин, когото ти наричаш "кремълското джудже" ами и Си Дзи Пин приемат исляма то това си е техен избор, но аз никога не бих направил такава глупост. Повече от убеден съм, че и Путин не бил направил това нещо тоест да приеме явно агресивна и античовешка религия като ислямът. Явно това с петте молитви на ден ти е добре известно. Да питам ли от къде? Остави не ми отговаряй за всички е ясно. Следващата ти грешка е, предположението ти, че съм "бивш партиен секретар или политически офицер". Е за твое най-голямо разочарование никога не съм членувал в каквато и да е политическа партия камо ли да съм "бивш партиен секретар" или "политически офицер". Просто имам богат житейски опит и гледам на света с отворени очи. А, който иска да види вижда, който като теб не желае да види истината никога няма и да я види ако ще и пред самите му очи да се развиват събитията. Такива като теб виждат само това, което искат да видят, а не цял

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Stefko 88

    4 1 Отговор
    Ми като осъзнаете че черните и белите са различни и че черните са излишни в тоя свят нещата ще си дойдат на мястото. Не може да промените природата осъзнайте го. Расизмът е естествена защитна реакция на организма с цел да се съхрани и предаде правилно гените си. Всичко останало в живота няма смисъл.

    Коментиран от #59

  • 50 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #47 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Ако имаше богатия житейски опит, за който претендираш нямаше да кълвеш като каракуда на елементарни руски медийни фалшификации и да защитаваш рашисткия режим в Русия. Също така нямаше да ръсиш обидни квалификации. А факта, че ми отделяш няколко поста е достатъчно показателен.

    Коментиран от #53

  • 51 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Българин":

    МММ - дааа, това го чета не за първи път от теб. Странно нещо е "българският" русофобът? Хем русофоб, хем изграждащ тезите и зашитата си на комунистически тип пропаганда и обосновка?

    А за руския език - много отдавна не съм говорил, така че ти вярвам. Статиите, анализите, клиповете и форумите предпочитам да чета, слушам и комуникирам на английски, така че вероятно и тук си прав.

    Русофоб си баце, но не се коси! Не е болка за умиране! (факта, че отричаш Путин, го доказва) ... Между другото, кой политик ти допада, че ми е интересно или само можеш да мразиш?

    Коментиран от #54

  • 52 Марадона

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Както циганите бият всяка вечер пенсионери по селата нали, цели тумби от българи ги преследват
  • 53 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    Като ти гледам елементарния пост от три реда, в който отново нищо съществено не казваш наистина няма смисъл да си губя времето с такъв "умник" като теб. И гледай да не закъснееш за някоя от петте си молитви. Хайде тъни в невежеството си там и не ме занимавай с елементарната си особа.

    Коментиран от #56

  • 54 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Каквото беше Хитлер за Германия, това е Путин за Русия. А фобията и мразен ето не ги практикувам защото не са продуктивни и натоварват нервната система. Съветвам те и ти да направиш същото.
  • 55 гост

    4 2 Отговор
    "Каквото беше Хитлер за Германия, това е Путин за Русия. "
    ааааа, именно! ТОЧНО! Жалко, че няма някой достоен, който да поставиш и пред България! Това е драмата, а не че Путин е еди къв си.
    Пиша ти плюсче!

    Коментиран от #57

  • 56 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    А Путин дали знае, че исляма е тероризъм? Защото именно ислямските терористи от Хамас и Хизбулла са негови съюзници. Това прави ли го терорист? И логореята не е признак на интелигентност.

    Коментиран от #61

  • 57 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Не усещаш ли, че путинска Русия ще свърши като нацистка Германия, а Путин като Хитлер?

    Коментиран от #58

  • 58 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    С една мАААка, разлика:
    Путин не е тръгнал да превзема с война никого, нито да налага руснаците за богоизбрани, а интересите им за вездесъщи.
    Така че, си завърти логиката по-скоро към САЩ, макар и да нямат там лидер като Путин към който да я адресираш. Не усещаш ли, че по-скоро САЩ вече са по пързалката на Германия, а не Русия?

    Е това са ни фундаменталните разлики с теб.

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    Напротив, сега руснаците се изживяват като богоизбрана нация с особена мисия в света. А за миролюбието на Путин разправяй на прибалтийските, молдовските, грузинците и украинците. Както и на почти всички съседи на Русия.

    Коментиран от #62, #63

  • 61 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Ще отговоря кратко на поредната ти простотия, защото както казах не си струваш времето. Твърденията ти, че "Хамас и Хизбулла са съюзници на Путин" граничи с шизофрения. А имаш ли доказателство за това или както мисля си обикновен празнодумец и смешен плямпалник? Твърдения без доказателства си е чиста лъжа. Продължавай да се излагаш.
  • 62 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    хахаха...много на сериозно си взел статиите на факти. Май не ти се отдава много търсиш различни източници и мнения, да ги анализираш и да достигаш сам до изводите сам? С други думи да мислиш. Предпочиташ сдъвканата "информация". Лесен субект си за дезинформация и промивка. Моли се да не ставаш обект на интерес от ИДИЛ, че много лесно ще ти сложат колана с бомбите.

    Един съвет:
    Сравни последните 10 речи на Путин и на Тръмп. Прочети им и конституциите. Ако пак си на същото мнени, значи пак нямаме допирни точки.

    А това за съседите е характерно за АБСОЛЮТНО всички стани с общи граници, с едно изключение: интересите на САЩ, които са безгранични! За това говорим!

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ":

    Та, Путин знае ли, че другарчетата му са ислямски терористи или той е техният главатар?
  • 65 Българин

    4 6 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Използваш последния аргумент на русофила "А в Америка защо бият негрите? ". Похвално. Случайно "Исляма е тероризъм " да е другото ти име?

    Коментиран от #66, #68

  • 66 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    "Използваш последния аргумент на русофила "А в Америка защо бият негрите? ". Похвално. Случайно "Исляма е тероризъм " да е другото ти име? "

    Това към мен ли беше?
    ...в такъв случай ти отговарям така, че да ме разбереш:

    "Ко?" - "НЕ!"

    Sorry, че не ти се отдава дори да различиш опонентите си...или просто се затрудняваш в аргументите си!

    Лека нощ! ;)
  • 67 Гост

    3 0 Отговор
    Въййййй
  • 68 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    Олооооууу с няколко месечно интегриране не се става Българин. Това първо.
    И отдавна вече в хамерика не бият негрите, направо ги отстрелват по улиците без съд и присъда.
    Излагаш се с тоя мухлясали нпо лозунги.
  • 69 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Едва ли има изненадани от новината,дано пострадалите да не са много! Гостите на фрау Меркел са решили да се позабавляват за сметка на домакините си - нищо,че на тях май не им е официален празник.Те всъщност живеят по друго летоброене, ама "кат' дават,що да не си 'зема"...
  • 70 незнайко

    0 0 Отговор
    Поне да кажат, посегателствата върху християнки или мюсюлманки са за да си правим изводи !
Новини по държави: