Last news in Fakti

2 Януари, 2018 09:22 3 026 10

Коли горяха като факли във Франция

  • франция-
  • горяха-
  • коли

Подпалени са били над 1000 автомобила

Стотици коли са били подпалени във Франция през новогодишната нощ, съобщи France 24.

Информацията беше съобщена от френското вътрешно министерство. Палежите са били извършени от хулигани в новогодишната нощ.

Според полицията в град Шампини, група от размирници са нападнали полицаите в града. Трима от нападателите са били задържани, а останалите се издирват.

През миналата година във Франция бяха подпалени 931 коли. За безредиците бяха арестувани десетки заподозрени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    47 4 Отговор
    И "хулиганите" със сигурност са араби, чернилки и всякакви маймуни от гетата. Ама те френските власти, да си ги наричат хулигани, че не е коректно да разделяш престъпността по етнически признак.

    Коментиран от #2

  • 2 Барчо

    25 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Саше":

    За по-точно, меркелисти. Те са нейни протежета. И явно вече могат да правят каквото си пожелаят. Или може би каквото и наредят от .... Виж че става и традиция. Миналата година 931 бр, тази година повече. А догодина и в други държави. Въобще Европа гарантира спокойствие и просперитет. Ма ти нали не си помисли че за нормалните хора. За меркелистите имам в предвид. Явно това ще е политиката за в бъдеще.

    Коментиран от #3

  • 3 Azazel

    12 24 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    Kaкви "меркелисти" и протежета на Меркел, бе трол?! Тези хора във френските гета, са деца на имигранти, пристигнали във Франция след втората световна война, когато Меркел още не е била родена... Какво си мислиш, че историята започва от времето, когато си започнал да четеш руска пропаганда във "Факти"?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Петко

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Azazel":

    Тези потомци на мигранти от гетата, не знам кое поколение са живо доказателство, че гаджала не подлежи на цивилизоване.Бутни му корана под носа и гледай какви ги твори. Трябва да се въведат швейцарските закони за такива. 3 нарушения на законите и хайде от къде са се дотътрали, независимо кое поколение си. А за новите аврупейци директно да се изхвърлят. Сега няма идил - миндил и няма какво да налазват. Те самите със своите действия непрекъснато доказват, че нямат работа в цивилизованите общности.

    Коментиран от #8

  • 7 Рукуку

    1 0 Отговор
    Това са тее дето пишат тука разне, тее са ги подпалеле колете младеже безрамнеце и сега дека пишат тука.
  • 8 Azazel

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Петко":

    Франция и останалите цивилизовани държави имат достатъчно добре работещи съдебни системи и нямат проблем да се справят с тези, които не им спазват законите (тези, които ги спазват, не им пречат по никакъв начин), така че няма какво да ги мислим. Нашата съдебна система обаче не работи и, без да са ни налазили милиони мигранти от цял свят, тук цари пълен хаус и анархия, така че нека първо да си оправим нашата кочинка, пък после да им даваме акъл на французите как да се оправят...
  • 9 Президент Унгого Кобе

    10 1 Отговор
    Абе бафторчед каква съдебна система те гони???Боли го кениеца и нигериеца от съдебна система тая напаст е избягалата храна на крокодилите и лъвовете.Там е живял в колиба от палмови листа,къпал се заедно с хипопотамите,анакондите и е пил вода откъдето комшията му пикае.А ти ще го плашиш със затвор и съд ха-ха-ха ха ха......
  • 10 Кака Гинка

    9 1 Отговор
    Пак ли тия "интегрираните"? Всъщност, изобщо не ми пука за проблемите на французи и немци - те са си ги вкарали,те да си му мислят.Лошото е ,че малко по малко прииждат и у нас - макар,че за това не се говори.Като почне и тук "веселбата" (въпрос на време е),да видим какво ще кажат тогава защитниците на "мъдрата" европейска политика!
Новини по държави: