5 Януари, 2018 19:00 2 260 0

Тръмп: Сговорът с Русия е пълна измислица

  • доналд търмп-
  • книга-
  • русия

Президентът на САЩ отново атакува фалшивите новини

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли всякакви обвинения за сговор на неговата кампания с Русия. Той обяви това в Twitter.

"Доказва се, че сговорът с Русия е бил пълна измама и единственото тайно споразумение е с Хилари Клинтин и ФБР/Русия, фалшивите новинарски медии, и тази нова измислена книга се удря на всеки нов фронт, който можем да си представим. Те трябваше да се опитат да спечелят избори”, написа Тръмп в Twitter.

Тръмп обяви това след публикуването на книгата „Огън и ярост: В Белият дом на Тръмп“ от Майкъл Уолф. В нея той определя Тръмп като „дете, на което не може да се вярва“.

Самият Тръмп заяви, че Уолф е нямал достъп до Белия дом. Следователно той отрича всичко написано в книгата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА