5 Януари, 2018 19:40 4 364 1

Испанските супервойници затлъстяват

  • испания-
  • затлъстяват-
  • войници

Те вече са подложени на диета

Испанските супервойници затлъстяват - 1
Снимка: Shutterstock

Представителите на елитните части на испанската армия ще бъдат подложени на строга диета, заради наблюдаващо се масово затлъстяване, съобщи „Гардиън“.

Става въпрос за елитното пехотно поделение „Ла Легион“. Военните в него са известни още като „Годеници на смъртта“. Те са известни със своята устойчивост и бързите си маршове.

Сега обаче се наблюдава затлъстяване сред военните. 3000 от тях са минали през специални тестове и се оказва, че 6% от тях са с наднормено тегло. На тях вече са предписани специална диета и упражнения.

От поделението обаче се оплакват, че не разполагат с нужния брой площадки за тренировка. В същото време много от неговите представители са над средната възраст. Смята се, че проблемът със затлъстяването може да се дължи и на психологически причини.

„Ла легион“ е създаден преди 100 години. Той направен по подобие на Френския чуждестранен легион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кольо

    0 1 Отговор
    ла дебелион....хап
Новини по държави: