Last news in Fakti

8 Януари, 2018 19:30 4 795 76

Москва потвърди за атаката с дронове

  • русия-
  • сирия-
  • база-
  • хмеймим-
  • тартус

Нападенията, извършени в събота вечерта в Сирия, са успешно отблъснати и не са причинили жертви или разрушения

Москва потвърди за атаката с дронове - 1

Руски генерали обявиха на пресконференция, че неизвестни бойци са извършили нападения с безпилотни самолети срещу военновъздушната база "Хмеймим" и военноморската "Тартус" в Сирия, предаде ТАСС.

Министерството на отбраната каза, че нападенията, извършени в събота вечерта, са били успешно отблъснати от руските войски и не са причинили жертви или разрушения. При тях са били използвани 13 въоръжени безпилотни самолета.

Руските войски са успели да прехванат шест безпилотни самолета, а седем са били унищожени от противовъздушната отбрана.

Според министерството на отбраната средствата, използвани при нападенията, са могли да бъдат получени само от развити страни, притежаващи големи технологични възможности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ми така е

    62 23 Отговор
    Ами ще ги прихванат и унищожат да не е като краварските Томахоци, които половината "изпадаха" в морето а половината се "загубиха" в необятната Сирийска пустиня :))) !!!!!

    Коментиран от #31

  • 2 Гост1212

    67 10 Отговор
    Бас ловя, че Щатите нямат нищо общо! Били са доставени или от Того, или от Маршаловите острови. Или от друга подобна суперсила с напреднала индустрия и технологии, което са побратими на краварите!
  • 3 язък

    61 12 Отговор
    Сега американците разбраха, че и дроновете им не вършат работа !

    Коментиран от #44

  • 4 russia

    27 11 Отговор
    Otkoga talibanite izpolzvat dronove beeee, deeba i kravarite nasrani kak shte izgorite vi e bedna fantaziqta !!!
  • 5 Иван

    15 46 Отговор
    Айде сега всички чуждопоклонници дружно да се наакат от радост и да започнат да хвалят руското желязо, което е по желязно от най-желязното желязо...
    Публикувано във факти.бг: Руските войски са успели да прехванат шест безпилотни самолета, а седем са били унищожени от противовъздушната отбрана
    Най-вероятно седмия не е било нужно да го прихващат, защото руския Чък Норис го е наритал с маваши гери...
    А останалите 6 от всички 13 дружно са се уплашили и са изчезнали в космоса...
    Просто медиите като пишат глупости им вярват само разни малоумници готови да се зарадват само на чуждото нещастие и това ги прави щастливи в нещастието им....

    Коментиран от #6, #8, #9, #11, #20

  • 6 тъпа тутка

    22 11 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Ъъъъ, ко речи?
  • 7 мили деца

    53 12 Отговор
    Мили деца и ние имахме армия, имахме и флот, имахме и подводници имахме и ракети мили деца ! Но дойдоха едни лоши чичковци зовящи се евроатлантици и либерали и започнаха едни рИформи мили деца та нарязаха де що има! Нарязаха и ракетите ни мили деца от които трепереха на Балканите подаряваха де що има и как се нарича това мили деца обслужване на чужди интереси ли е и чуждопоклонничество ли е но още не ги разбирате тези думи мили деца но като пораснете ще ви разказват кой кой унищожи армията ни !!!!!

    Коментиран от #14, #15, #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Име като гост

    26 6 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Ти на какво би се радвал???Щеше ли са се радваш,ако бяха убити руски войници от чалми-чаршафи подпомагани от великите сащ?Тези простотий,дето си ги написал тука си ги остави за злобната ти душичка.Ти си щастлив и същевременно кьорав в мъглата и бездната от омраза!Ей,затова няма никога да се оправим,щото ги има такива като тебе-добри и състрадателни родолюбци!
  • 10 ОБВКТИВНО

    26 7 Отговор
    Тук бас държа че евреите и хамерите нямат пръст в тази работа. Сигурно са марсианците.
  • 11 Дони

    7 18 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Ако не беше се опитал да им кажеш , че са небългари, коментарите щяха да са по малко.Но сега и аз ще добавя .Като се съберат на яз.Копринка да веят чуждите знамена и да славят чуждата страна след това да се вържат за нещо тежко и да се хвърлят да се къпят.Ако пък не им се къпе да отиват там където се пие самогон и бояришник
  • 12 СССРБарета

    26 7 Отговор
    Тоталитарния режим във Вашингтон тотално се осра!!! Ние всички знаем че са долни и ЛУКАВИ, че рекламират демокрация за да стимулират собствената си икономика на чужд гръб!
    Дано БОГ помогне на Русия и този път да спаси човечеството!

    Коментиран от #24, #51

  • 13 ЧебуРашка

    7 19 Отговор
    Ха,ха...росияните пак се надрискаха,нали бяха два дрона бе таваришЧи ...сега пък станаха 13 и военно космически галактически междузвезди войски смело отблъснали атаката.Тоя бояршник и антфриз не прощава!
  • 14 Барчо

    16 4 Отговор

    До коментар #7 от "мили деца":

    За голямо съжаление това никога няма да го разберат, защото държавната машина за изглаждане на мозъци работи безупречно. Милите ни деца са дебилизирани и ги подготвят да могат единствено да бършат краварските задници и да благодарят за дадената и възможност. Те дори вече когато видят на везната две имена, едното от които е УСА вече не могат да преценяват сами кой знак на равенство да сложат когато има две цифри за сравнение.
  • 15 Барчо

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "мили деца":

    Не на 10ти, но на 11.11.1989 г нашата армия престана да съществува като такава, нищо че на практика я имаше още известно време.
  • 16 Барчо

    22 4 Отговор
    Дроновете действително са били 13 на брой и са сбиротаци от направи си сам донякъде. В смисъл, че не са излезли по този начин от някой военен завод. Все пак са използвани сериозни технологии за управление. Така че на практика са били по-трудни за прихващане и сваляне. Летели са на изключително малка височина. Колкото и невероятно да звучи, хулената руска техника се справя перфектно с тях. Въпроса е как и откъде камиларите се снабдяват с такава техника и как тя се оказва на територията на Сирия?
    Докато краварите са на територията на Сирия няма да има мир там. Ако Асад има достатъчно големи топки, трябва да и покаже вратата и с помощта на руснаците да бъдат принудени да напуснат. Едва тогава ще може да се приключи с шантавите камилари, та да могат нормалните да живеят в мир.
  • 17 лош чичко

    13 19 Отговор

    До коментар #7 от "мили деца":

    Мили деца,и ние имахме армия,4 стари подводници в които течеше вода,стари самолети с които плашехме гаргите и ракети ,които не знаехме с тях кого ще бием и къде ще паднат.И чичковците които обичаха СССР изведнъж решиха че вече няма да го обичат повече и че ще стават капиталисти.И станаха-чичко Луканов,чичко Младенов ,чико Атанасов,чичко Джуров и всички чичковци от политбюро.И някои лели и каки.И като станаха капиталисти,някои ги разстреляха ,други измряха ,но децата им станаха богати и си имат държава.И децата им станаха Евроатлантици,евродепутати,усвоители на еврофондове и първи защитници на САЩ и зелените пари.И мили деца,никой не е треперел от България.Това го бяха измислили същите чичковци,които целуваха дупето на правешкия дядо,а после целуваха дупето на белязания чичко от Кремъл.Чичко Горбачов.И спете спокойно деца.Лошите чичковци никога няма да се върнат.Те ще останат само в лошите спомени на едно загубено поколение.На вашите дядовци и бащи.

    Коментиран от #21, #27

  • 18 OMG WTF

    12 12 Отговор
    Браво. Още малко и за унищожените самолети ще си признаят. :)

    Коментиран от #19

  • 19 Бесен Язовец

    15 6 Отговор

    До коментар #18 от "OMG WTF":

    Ако ще и Канонерки да бяха пратили срещу руснаците пак нямат никакъв шанс слугите на САЩ.Края на мача в Сирия е свирен вече!!!

    Коментиран от #22

  • 20 Румяна Костова

    9 6 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Нещо много замириса от коментарите...Чие нещастие защитавате,вие,господинчо,с най-популярното руско име,а някога също такова и българско?Някога,когато такива волантьори на Америка не е имало по нашите земи!
  • 21 Барчо

    16 8 Отговор

    До коментар #17 от "лош чичко":

    Какво да ти кажа за "чичкото"? Ако става въпрос за дядя ти Ивана - чичкото. Той беше добър чичко като дойде и оставяше костите си тук за свободата на българите. Само че ние го направихме "лош чичко" като през Първата световна бяхме срещу него и се наложи да плащаме репарации. Пак след Втората световна го направихме "лош чичко", защото пак бяхме срещу него и пак му плащахме репарации, че пак бяхме от губещите. През комунизма бяхме с него и той беше "добър чичко". Това да си продаваме там почти изцяло селстостопанската продукция, продукцията от тежката промишленост, да ни "подарява" на смешни цени горива и да не изброявам още колко плюсове. Сега пак е "лош чичко", защото пак сме срещу него. И ако нещо стане, та да гърмим срещу тях, пак ще плащаме репарации.
    Сега Бойко ходи при лошия Ердоган да му се моли да ни включи в Южен поток с някой и друг хъб. Вместо да беше обратното. Ще видите че и ток ще купуваме от атомната централа в Турция, която трябваше да е при нас и те да купуват.
    Като извод, който е срещу Русия си ближе ...... за сол, ако ма разбирате.

    Коментиран от #29, #72

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хасан

    0 12 Отговор
    Сирийците да се сърдят на дедите си..когато османлиите бяха там цели 500 г си живееха в мир и разбирателство....а сега французи,англичани,руснаци и американци ги убиват,опожаряват им домовете и са прикудени от родните места....трябва им Пакт Отомана..
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бесен Язовец

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    То за да изпълняваш дуспи тряааа да имаш играчи а Русия ги прти при Алах всички играчи на алчните за петрол капиталист и са ко праиме БЕ карашък Ефенди!
  • 26 Цигулара

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Тия смесици дето ги изброяваш от твойто родословно дърво ли ги преписваш?
  • 27 Барчо

    15 5 Отговор

    До коментар #17 от "лош чичко":

    Ако си някой младеж ти е простено, но ако си служил в армията преди 1989 г не ти е простена тъпотата. Е, ако си бил в кеча също ти е простено. Аз съм служил преди 1989 г и трябва да ти кажа първо лице, че тя беше абсолютно дееспособна и при нужда щеше да си свърши работата перфектно. И армията също участва при извънредни ситуации, като небивал сняг, наводнения, земетресения и т.н. Тя е първата, която се отзовава и с хора и с техника. Сега да си чувал армията да помага с техника или хора при наводнения и т.н.? Няма и да чуеш, защото нямаме такава. Нашата армия е професионална. Това значи, че работят за пари, а не за родината. Ако ги повикат, ще поставят въпроса: Колко се плаща?

    Коментиран от #28, #34, #69

  • 28 Бесен Язовец

    12 4 Отговор

    До коментар #27 от "Барчо":

    Тоя са го скъсали на някоя от военните комисии по- всяка вероятност нали си спомняш че по- онова време тия със изскубаните вежди не ги взимаха в казармата

    Коментиран от #57

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 666

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "ми така е":

    Ти това от лудницата в карлуково простьо, как успя да го видиш - само не ми казвай че са ти дали достъп до компютъра...???

    Коментиран от #46

  • 32 Бесен Язовец

    10 4 Отговор

    До коментар #29 от "лош чичко":

    Абе Антифриз Русия е с Антантата която печели ПСВ ква капитулация те преследва тебЕ БЕ ? Историята май ти е голяма мъгла! И точно щото сме с ЕС и САЩ затова сме на дъното вече 28 г.!!

    Коментиран от #36, #56

  • 33 стоян георгиев

    5 10 Отговор
    нова порция глупости.всеки може да си купи дрон.ислямска държава имаше цяла армия от такива и ежедневно показваше атаки извършени с такива дронове.руснаците сега почнаха с нова порция лъжи след като им праснаха базата за да окапазанят.сащ и съюзниците им.след време ще обяснят че са се объркали в няково семпло съобщение ,както стана с историята с идил в юзните зони ,владяни от щатите.не били компютри ,а били компоти и не са ги купили японците от ссср ,а са им ги върнали!!!!та така другари!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Барчо

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "Бесен Язовец":

    Лъже, че е бил граничар. Граничарите са пичове, а тоя е боклук. Имам приятели, които бяха граничари, а и съм бил по застави за по седмица, така че в общи линии имам представа какви бяха момчетата там.

    Коментиран от #43, #47

  • 41 Бесен Язовец

    7 4 Отговор
    Докато има продажници като тоя по- нагоре бг.ше оре дъното още бая време!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Барчо

    10 4 Отговор

    До коментар #31 от "666":

    Направи си справка ей така за идеята, колко томахавки са изстреляни срещу сирийското летище и колко са попаднали на самото летище. Само ще ти кажа един факт. След въпросната бомбандировка самолетите излитат и кацат от и на пистите на същото летище без да е нужно да се ремонтират изобщо.
  • 47 лош чичко

    7 9 Отговор

    До коментар #40 от "Барчо":

    Траверса,бил си седмица,а аз две години и три месеца кръстосвах горите.Бях в Момчилградския отряд.Тогава най-големия.С 21 застави.От Златоград,та чак да Ивайловград.Аз бях на Черничево.Повече няма да ви пиша подробности,но козички нямаше,а кадънки.А оня чикиджия ,миризливия Язовец въобще не е помирисвал казарма.А ти си бил фатмак.Тъп и ограничен.Вървете да се шибате, щото си лягам.Жена ми си я бива все още.

    Коментиран от #48, #49, #54

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Барчо

    6 5 Отговор

    До коментар #42 от "лош чичко":

    Пак не четеш. Всъщност четеш, но не вдяваш. Кой ти говори за национална катастрофа бе. Това е отделна тема. Говоря ти че щом си срещу Русия, губиш. Независимо по какъв начин. Да ти имам победата, която те води до загуба на български земи и репарации! И най-голямото унижение, да те лишат да имаш собствена армия!!! Каква победа е това, бе? Всеки полуграмотен ще ти обясни, че това не е никаква победа, а загуба.
    Войни трябва да се печелят, не битки. Русия печели войните. Ти ми гледаш неква битка. Дребно човеченце!

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Вили

    8 5 Отговор
    Русия ни освободи от турците, за да ни направи Заддунайска губерния. През 1885 година Сърбия ни нападна със съгласието на Русия. В 1916 г. Русия ни нападна откъм Добруджа. Окупира България в 1944 г. и по заповед на Сталин комунистите избиха десетки български граждани.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Барчо

    8 8 Отговор

    До коментар #53 от "Вили":

    Ми да ти кажа, че ако през Втората световна война бяхме съюзници с Русия срещу Германия, едва ли щяха да ни окупират. Не мислиш ли? Що не окупираха Югославия? Що не окупираха Франция? Щото бяха съюзници. Чат ли си?
    Като имаш топки да риташ по Русия, ще трябва да имаш и задник, за да го поемеш!
  • 56 не бъркай с ръце а пусни казанчето

    5 8 Отговор

    До коментар #32 от "Бесен Язовец":

    А ти твоята история от клозета ли я вадиш? На дъното сме след 45 г. съветска окупация и социалистически идиотизъм. И тия 28 г. за които говориш същите идиоти ги дирижират вече като комуняго-капиталисти!

    Коментиран от #58, #60

  • 57 Барчо

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Бесен Язовец":

    Абе да ти кажа какво си мисля. Тоя си е подлога от новите. Не е помирисвал казарма, щото е роден след 1989 г. Баща му не го е държал на колене и да му разправя случки разни. Не е видял нищо от онова време, а слуша и гледа по медиите как се плюе. Нали разправям за тези поколения, които нямат лични впечатления, а и се набива по медиите какво е било. Само лъжи. Ма те откъде да знаят. Не са видели. За тях истината е тази, която удобно и се сервира. Чудя се как до сега не са изтрили информацията за водените войни и т.н. от уикепедията или услужливо да се замени.

    Коментиран от #59, #61

  • 58 Бесен Язовец

    5 1 Отговор

    До коментар #56 от "не бъркай с ръце а пусни казанчето":

    А твойте капиталисти ги потупват по-рамото и им дават дори кинти за които вече почнаха дори да се трепят помеждуси
  • 59 Бесен Язовец

    9 3 Отговор

    До коментар #57 от "Барчо":

    Аз пък да ти кажа нещо преди 2 седмици си говорих с едни момченца на 14 г.и ги питах какво учат по- История за комунизма и ми разказа как даскалите им обяснявали че Г.Димитров бил неграмотен и че през соца нямало храна по- магазините!! Представяш ли си? Обаче не ги учат че Г.Димитров печели процес в фаш.германия и се е защитавал сам на немски език а Лукановата зима на прехода им я представят като целия соц.!?!Та и на тоя баща му е бил,,някой Бийтълсов дисидент" !!

    Коментиран от #62

  • 60 Барчо

    10 1 Отговор

    До коментар #56 от "не бъркай с ръце а пусни казанчето":

    Така е. Сега сме на дъното след 28 години слугинаж на европейци и кравари. Крадене, крадене и пак крадене. За милиони няма закони. На практика след 1989 г БКП и идеите и престанаха да съществуват. БСП няма нищо общо с БКП. Програмите са коренно различни, както и ръковоството. Трябва човек да е олигофрен за да твърди че след 1989 г държавата се управлява от комунисти. Комунисти управляват Китай. И точно те са пример за перестройката, която искаше Горби да направи в Русия, но не му се получи.

    Коментиран от #63

  • 61 Бесен Язовец

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "Барчо":

    То как е тръгнало ще забранят и изочаването на ВСВ и ще извъртят че Русия напада Германия и българите са поканили турците тука да ги оправляват 500 г. Нали се сещаш евопейска политика на НЕ омразата да я заличиме цялата история и евреите от САЩ ще напишат нова

    Коментиран от #68

  • 62 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #59 от "Бесен Язовец":

    Говорим едно и също. Целта на държавата е да направи децата с мозъци като билярдни топки. Гладички, гладички. Да не може една мисъл да и се завърти в главите. Каквото и спуснат, това е истината. Историята е подменена изцяло вече в главите и. Да си учител е непристижно и недоходоносно. Това е и една от причините в много случаи самите учители да са полуграмотни. Имаш ли пари, си купуваш дипломата от който и да е ВУЗ. Имаш тапия, ма не можеш даже да си я прочетеш. Ти да видиш.

    Коментиран от #64, #65

  • 63 Бесен Язовец

    7 0 Отговор

    До коментар #60 от "Барчо":

    Такива не могат да ги разберат тези работи че точно това беше зделката соц.върхушката със западния капитал демокрация обаче парите във върхушката и се целунаха партийци с капитслисти😘

    Коментиран от #66

  • 64 Бесен Язовец

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "Барчо":

    Страах ги е капиталистите щото идеите на комунизма са живи на много места по-света!

    Коментиран от #67

  • 65 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #62 от "Барчо":

    Е сега ако имам в наличност да речем 10 000 лв, вземам личната карта на един мангасар, който не може да чете и да пише. Записвам го вечерно по документи и за една две години ще завърши основно. После му избирам някое по-така лесно средно у прованса дето плачат за ученици и го записвам пак по документи. След като си вземе дипломата за средно, го записвам частно в прочутия Нов български университет. Евентуално специалност като тези на мутресите и покрай тях и с пари ще се сдобие с диплом за завършено Висше образование. И ето ти готов кандидат депутат. Като пиша тези редове го правя най-отговорно и сериозно. Примери за взети дипломи от неграмотни има достатъчно. Ние сме страната на неограничените възможности, не Америка. Това там да си съдерат задниците не могат да го направят.
  • 66 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #63 от "Бесен Язовец":

    Всъщност си прав отчасти. Комунистите умряха физически и с тях и идеите и. Тези които искат да ги изкарат комунисти нямат нищо общо с идеите на комунизма. По онова време, говоря между 1970-1989 г в редиците на БКП вече се приемаше и доста плява. Само че тя не изплуваше, защото непрекъснато се бъркаше цялата тази смес. Обаче на 10ти 89 г веднага плявата изплува след като сместа остана в покой и започна да се прави на дисидент. А те не бяха такива. Просто си бяха боклук. Та този боклук, който няма нищо общо с комунизма взе властта. Наричат ги комунисти, но те на практика са неудачници, крадци, мошеници и най-лошото - продажници, възползвали се от ситуацията.
  • 67 Барчо

    6 2 Отговор

    До коментар #64 от "Бесен Язовец":

    Когато светът беше разделен на два лагера соц и капитал, не знам дали си спомняш, но имаше страшно много стачки на работниците в капитала на тема работно време, заплати, социални придобивки и т.н. Сега такива няма. Ако има, то те са за някои решения на правителствата, които засягат цели отрасли. А иначе ще си помисли човек, че в капитала цари точно комунизъм. Няма престъпност, няма съкращения, няма бездомни, всички имат яхти. Разликата с тогава е, че сега няма кой да ги защити. Показваш среден пръст на смешника и оставаш без работа. Отиваш на стачка и оставаш без работа. Създадена е изкуствена безработица, за да нямаш избор. Капитала има избор дали и кой да вземе на работа. Потърсиш ли си правата, чао. Следващия моля.
  • 68 Барчо

    4 3 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен Язовец":

    Ма ти не знаеш ли? Нещо си изостанал. Сега се лансира непрекъснато идеята, че в действителност Хитлер е изпреварил Сталин с няколко месеца и това е било гениалното му решение. Причината е, че Сталин се бил готвил да нападне Германия и по тази причина е превъоръжавал съветската армия. Искал е да прерисува границите на Европа. Така започва да се прокрадва новата насока, че Хитлер не е имал избор и е трябвало той да нападне и накаже и унищожи комунизма в Русия докато не се е затвърдил, като е издебнал момента на слабостта и.

    Коментиран от #70

  • 69 танкист

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Барчо":

    Аз служих в КАРЛОВСКАТА БРИГАДА - танкист .2000 ,,калпака' , всякакъв род войска...! Като ни вдигнеха по тревога... трепереха всички ,,комшии" , защото ...си беше страховито ! А за ракетчиците само да ти кажа- обхвата им беше го италия , турция и гърция . Сещай се , какво можеше да им се сложи и за какво иде реч !
    А тези ,които на са целували БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ- ДА СИ ЗАМЪЛЧАТ !!!

    Коментиран от #74

  • 70 Румяна Костова

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Барчо":

    Да,лансира се тази идея.И щяха да направят от Хитлер отдавна герой,ако не се беше захванал с евреите.
  • 71 гост

    1 1 Отговор
    няма що да се косите...един ученик от Русе прави дронове, а защо и други да не могат...та даже и в любимата ви Русия

    Коментиран от #75

  • 72 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Барчо":

    щото много са ни даваали скапаните руснаци, за това имаха 160 милиона долара да ни дължат, а добрият Мадридски измамник им ги опрости...ако имате акъл да помните

    Коментиран от #76

  • 73 гост

    1 2 Отговор
    щото много са ни давали скапаните руснаци, за това имаха 160 милиона долара да ни дължат, а добрият Мадридски измамник им ги опрости...ако имате акъл да помните
  • 74 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "танкист":

    Троловете непрекъснато приказват, че подводниците и различните типове оръжия били стари. Ми прави са. Стари са, но сега. Тогава това бяха най-съвременните оръжия, които бяха на въоръжение. Пак казвам, че въпреки че бях срочнослужещ имах задължителен достъп във всички родове войски, както като информация, така и лично. Трепереха всички около нас. Включително и турците. Няма да се впускам в подробности за брой войска, сравнение на въоръжение тогава. Дори нещо да сгафим в международно отношение не смееха посолствата и да ни нотират. Сега само да фуснем и унижението ни е гарантирано. А техните насрани задници все едно не миришат. Тогава никой не си позволяваше да ни унижава и да ни прави на пет стинки, както сега. И това беше заради армията ни и съюзниците. Кой квото ще да разправя, но това е истината и нищо друго.
    Сега не сме съюзници, а слуги беззъби. Всички го знаят много добре. Това е и причината да си правят гаргара с нас. Кога по онова време посланик ще си позволи да дава мозъци. Ако се беше случило, щяха още веднага да го напъдят като дръгливо куче, независимо дали е французин, англичанин или кравар. Те го знаеха и никога не са си позволявали да приказват глупости.
  • 75 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "гост":

    Че кой разправя друго бе, гостенче! Само че този ученик няма достъп до военна сателитна навигация и управление, нали. Руснаците са установили, че управлението им е от стотина километра и са навигирани сателитно. Така че тези дрончета не са полетели от клуба на авио моделиста.
  • 76 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "гост":

    Първото нещо, гостенче е, че тогава имахме положителен вносно-износен баланс, ако това ти говори нещо. Това все пак значи, че си изнесъл продукция за ... да речем 5 млр, а си внесъл стока за 3 млр. Разликата от 2 млр или трябва да ти е в собствената банка или просто още не са там по различни причини. При положение, че стоката е получена, а парите там и се начисляват лихви. Така че тези пари пак ти носят дивиденти. Докато соца работеше, всички плащания бяха гарантирани. И нали се сещаш, че щом тези пари са там, то не е поради невъзможност една Русия да ги плати, а са били така договорени и си е имало причина. А тя е тази, която вече писах. Тогава ни молеха да вземаме заеми от цял свят, но ние нямахме заеми. Сега вече сме толкова задлъжнели, че вече се чудим откъде да вземем следващия. Децата ни ще плащат, та ушите и ще пукат. Или ще се продадем неизгодно.
    Няма смисъл повече да обяснявам, че явно толкова и разбираш.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания