9 Януари, 2018 13:51 2 708 4

Премиерски син се изложи здраво пред стриптийз бар

  • бенямин нетаняху-
  • яир нетаняху-
  • арнън милчан-
  • коби маймон

Един от синовете на Бенямин Нетаняху направи неуместен коментар на излизане от заведение 

Един от синовете на Бенямин Нетаняху отново изигра лоша шега на баща си с потенциално неудобно изказване за бизнес връзките на израелския премиер, предаде France 24.

Втори канал на израелската телевизия излъчи снощи записан тайно разговор, воден според нея през 2015 г. от Яир Нетаняху и негов приятел, син на Коби Маймон, един от най-богатите хора в Израел, на излизане от стриптийз бар.

Яир Нетаняху и Нир Маймон, вероятно пийнали, разговарят в кола, където се намират още един младеж, Роман Абрамов, израелски сътрудник на австралийския милиардер Джеймс Пакър, шофьорът и един бодигард.

Произходът на аудиозаписа е неизвестен, но никой, дори Яир Нетаняху, не оспори автентичността му.
Младият мъж говори цинично за стриптийзьорки и проститутки.

"Баща ми даде на твоя да спечели 20 милиарда долара, защо не ми дадеш тогава 400 шекела", казва Яир Нетаняху на Нир Маймон.

Нетаняху явно намеква за едно мащабно споразумение за разработка на газови находища, открити в Средиземно море край Израел. Бащата на Нир Маймон е сред най-видните акционери в "Израмко", една от компаниите участнички в проекта.

Думите на Нетаняху-младши бяха разпространени в момент, когато баща му е обвиняван по повод връзките си с известни богаташи. Едно от разследванията се дължи на подозрения, че израелският премиер е получавал незаконно подаръци от такива хора, включително от австралиеца Джеймс Пакър и от холивудския продуцент Арнън Милчан.

Двадесет и шестгодишният Яир поднесе извинения с думите, че "не е бивало да говори под влияние на алкохола".

В комюнике офисът на израелския министър-председател не спомена за сделката, но заяви по повод присъствието на бодигард в колата по време на гуляя, че с охраната на премиерските деца се занимават службите за сигурност, без да се консултират със самия Нетаняху.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    10 0 Отговор
    Тоя пък какъв е стиснат за 400 шекела се прави
  • 2 Rds

    3 1 Отговор
    Корупция има я навсякаде по света има политика има и корупция ФАКТ
  • 3 незнайко

    1 1 Отговор
    Нас какво ни интересува чуждата ПАНИЧКА ?
  • 4 яаожьяаояь

    0 0 Отговор
    голема работа , какво става в шри ланка ни кажете